Poligámia, hűtlenség, nyílt kapcsolat

június 5, 2008, Vizi Boromir »

Gyakran megbotránkoztam régebb azon, hogy a könyvekben a férfiak néha mennyire gátlástalanok tudnak lenni. Megcsalják, kihasználják szegény nőket, párhuzamosan szédítik anyát és lányát, két barátnőt, két testvért: mindegy, a lényeg az, hogy minél kevesebb idő alatt minél többször lefektetni minél többet belőlük. Az ember szűzen még morális lény. Pontosabban: sokkal dogmatikusabban viszonyul az olyan fogalmakhoz, mint hűség, monogámia, sírig tartó szerelem és társai. Van egy ember, szeret. Te is szereted. Eszed ágában sincs őt elhagyni. De már észreveszel másokat is az utcán, néha összevillan a tekinteted egy ismeretlennel, és megfordul a fejedben, mi lenne, ha. És szeretve vagy, tehát elmondod, elmeséled ezeket a kísértés-csírákat, mert óriási a bizalom, és a múlté a kezdeti, birtokló és kizárólagosságot követelő féltékenység. Forgatókönyvek?

 

10 megjegyzés

  1. mennyire igazad van…

  2. Adott x, egy csinos nő. Több éve férjnél van,
    házasságuk jónak mondható. Nos, a hölgynek elkezdte csapni a szelet egyik kedves férfiismerőse: apró ajándékok, titkos e-mailek, sms-ek. X kivirul, imponál neki, hogy valaki újra nőt lát benne, közben gondosan titkolja a párja előtt, mert “úgysem történik semmi, fölöslegesen nem akarok cirkuszt”. Aztán hogy-hogy nem, a férjnek feltűnik egyik csinos munkatársa, és mivelhogy ő az abszolút őszinteség és házastársi bizalom hive, még mielőtt a szóban forgó csinos munkatárs a vonzalomból bármit észrevenne, a férj töredelmesen bevallja a feleségnek: megtetszett nekem valaki, nem tudom, hogy kezelni…
    Hogy mi történik? A feleség óriási patáliát csap, válással fenyegetőzik, vérig van sértve. A férjet lelkiismeretfurdalás gyötri, a legnagyobb gazembernek érzi magát. S amióta egy nem neki szánt sms-sel is szembesült, a legnagyobb marhának is.

  3. Vannak társadalmak, ahol a házasságtörőt megkövezik. Vannak szekták, ahol a többnejűség állapot. És vannak otthonról hozott -vagy sem- természetes fékek. A szülők, nagyszülők, egyházak és iskolák prüdériája az oka annak, hogy a természetes fék nem mindig tud kialakulni. A lényeg az, hogy reggel, ha tükörbe nézel mit és kit látsz? Egy egyenes embert, aki a vad kísértések ellenére is használja fékeit és a párja és gyerekei mindenekfelett, vagy egy sármőrt, aki hódít, de egyúttal mindent feléget. Egyébként nem csak fizikálisan lehet valaki kapcsolat- vagy házasságtörő… Szerelem, szeretet, biztonság. Ezek így fontosak.

  4. Szerintetek miért ne működhetne az, amit Szent Ágoston mondott, persze más kontextusban, Istenre vonatkoztatva: szeress, és tégy amit akarsz!

  5. Kedd, Budapest. A kilencedik kerületben ébredek, másnaposan. Yvet feszes combjait és apró, szamócamelleit simogatom. Az ablakon besüt a nap, tincsei aranyszínűek. Mélyen beszívom különösen finom, tejízű bőrének édeskés illatát. Megcsókolom finoman metszett, vörös ajkait. Csillognak az erős fényben. Szeretem a nyálát. Szeretem a nedveit. Mogyoróízű. Megkívánom. Hátulról szereti, arcát belefúrja a párnába, vagy finoman harapdálja a kézfejét, miközben amennyire csak tudja, feltolja gyönyörű tomporát, és finoman mozgatva jelzi, milyen ritmusra vágyik. Yvett imád a szájába venni. És rendkívüli. Tablettát szed, és selymes nyelvénél csak szűk puncija okoz nagyobb örömet. Yvet ellazít, vele bármit lehet, kíváncsi, és őszintén élvezi, ha a hajába markolok, hátrahúzom, és végignyalom a gerincét, majd erősen a nyakába harapok.
    Együtt töltjük a napot. Sétálunk a ligetben, indiai kaját eszünk az Andrássyn, cipőt veszünk a WestEndben… Este nincs kedvünk a Katapulthoz és a testvéréhez, csak a közeli étterembe mozdulunk ki… Spagettit eszünk és vörösbort iszunk, és persze elszívjuk életünk utolsó cigarettáját. Yvett nevetése rendkívül szexi. Megkívánom. Elmondom neki. Fejét hátradobva, hangosan nevet, szexmániásnak nevez. A szeme könnybelábad, és nagyon szomorúan a szemembe néz. A halántékát szoktam nézni ilyenkor, hogy nehogy lesüssem a szemem. Néhány perc, és elmúlik, a nők jobban szeretik, ha a fájdalmas dolgokat nem mondjuk ki. Nagyon hamar, és mindent megértenek. Felesleges magyarázni. Gyönyörűek a szemeid, szeretem, amikor sírsz! – mondom. Szomorúan nézi az ujjaimat, ahogy a csillogó késsel babrálok, majd megértően rám emeli tekintetét. Muszáj holnap visszamenned? – kérdezi szívszaggató, bársonyos hangon. Igen, muszáj – mondom – megbeszélésem van hatkor, és Zsanett is vár, valami céges buliba kell mennünk, nem mondhatom le, megígértem neki. Aha! – mondja, és rágyújt egy cigire. Imádom Yvettet! Egész éjjel simogatom, és nyalogatom a nyakát, melleit. Sértődötten nézi a plafont. A szájába csúsztatom az ujjaimat, majd hüvelyébe. Élvezi. Hozzám bújik. Síkos középsőujjammal finoman szétfeszítem a záróizmát. Felnyög, és halkan a fülembe súgja: Gyere!

    Szerda, Kolozsvár. Zsanett pizzával vár. A nyakamba ugrik. Nagy, de mégis feszes és ruganyos melleit a mellkasomhoz szorítja. Hosszasan csókolom. Ajkai duzzadtak és puhák. Szeretsz? – kérdezi. Szeretlek! – mondom. És tényleg nagyon szeretem, de Yvett szőke hajára és hosszú combjaira gondolok. Zsanett a konyhába húz. Felhúzom az ingét, és rácsapok nagy és kerek fenekére. Nevet, kivillannak kicsi, hófehér fogai. Szexmániás! – mondja tettetet haraggal. Nevetek. Előveszem a Teleki cuvét, kibontom. Zsanett hozza a borospoharakat. Hosszasan csókolom. Ugye majd szólni fogsz, ha már nem szeretsz? – kérdezi. Ne viccelj! – mondom, és a jobb halántékára szegezem tekintetem. Hallgat. Rágyújt. Teszel zenét? – kérdezi. Zenét teszek. Café del Mar, második CD. Szomorúan, lassan eszi a pizza szeletet, mellbimbói megduzzadnak, átdöfik a vékony inget. Szép szemeivel rám néz, kibontja csillogó, gesztenyebarna haját. Megkívánom. Zsanett nem szereti, ha kinyalom. Azt mondja, feszélyezi. Pedig nagyon jóízű, illatos, bársonyos. Bemegyünk a szobába. Egy hirtelen mozdulattal a falhoz nyomom, felhúzom az ingét, és a hideg falhoz szorítom duzzadt mellbimbóit. Tangáját félrehúzom. Mint mindig, most is hihetetlenül gyorsan nedvesedik. A tarkóját harapdálom és a csípőjét simogatom, amíg erekcióm teljes lesz. Belehatolok, és tenyerembe veszem hideg melleit. Kétszer elélvez. Zsanett nem szed tablettát, én pedig utálom az óvszert. Utolsó pillanatban jövök ki, azonnal megfordul, és letérdel, az arcára élvezek. A szájába vesz. Mosolyog. Mosolygok. Együtt zuhanyozunk, fogat mosunk a fürdőkádban állva. Meztelenül bújunk ágyba. A tévében stupid amerikai vígjáték megy. Elalszik. Végignézem. Gondolkodom. Szakítanom kell vele.

    Péntek, Déva. Xénia kitörő örömmel nyit ajtót. Kedves lány, de túlságosan izzad. A testszagában van valami furcsa, engem néha zavar. Gyönyörűek a mellei! Gyönyörűek a combjai! A bőre sötét tónusú. Fekete és vastag szálú a haja. Nem borotválja magát. Még soha nem nyaltam ki, és nem is nagyon van kedvem hozzá. Nem szop jól, de hihetetlenül szűk a puncija. Kellemes vele szeretkezni. Egyáltalán nem laza, sőt, görcsös. Vallásos, vagy legalábbis hisz Istenben. Néha vicces mondatai vannak. Olcsó parfümöt használ, émelyítő. Imádom kefélni. Háton fekve, klasszikusan szereti. Vékony a dereka. Fantasztikus, hogy mennyire izmos a hasa! Néha megfordítom, de nem élvezi, és ezért én sem. Ritkán megengedi, hogy kerek, feszes, telt és tökéletes mellei közé szorítsam a farkam. Nem élvezi, inkább a szájába vesz, de karcol a fogaival. Csak misszionárius pózban tud némileg ellazulni. Hangosan nyög. Amikor élvez, be szoktam fogni a száját, vagy betömöm a bugyijával. Élvezi. Néha befogom az orrát is, fojtogatom. Nagyon élvezi, de beszélni soha nem beszélünk róla. Szeret. És tudja, hogy nem szeretem, és soha nem is fogom szeretni. Azt mondta, ha talál magának valakit, akibe bele tud szeretni, már nem fog velem lefeküdni többet. Természetesen megértem, és biztosítottam róla, hogy ez a lehető legnormálisabb dolog. De addig, amikor hazajövök, dugunk. Nem szoktam kijárni vele. Maximum sétálunk. Néha felmászunk a várhoz. Olyankor mindig elmondja, hogy mennyire szeretne gyerekeket tőlem. Meghat. Mindig elszomorodom, és Yvett jut eszembe, aki talán éppen a legjobb barátommal kúr tökrészegen egy késdobáló szutykos budijában. Imádom Yvettet, és bűntudatom van Zsanett miatt, akit szeretek, és aki a gyerekeim anyja lehetne, de nem tetszenek a lábai… és sajnálom Xéniát, akinél tisztább nőt még nem láttam, és utálom magam, amiért nem tudok vele szakítani. Szükségem van rá, megőrülnék nélküle.

  6. Attól függ mit keresel, mert szeretni csak ketten lehet a másik tekintetétől az ágyig nagyon hosszú az út a szerelemig pedig még hosszabb.Attól is függ hogy melyik oldalon állsz,aki keresi e tekinteteket csak az találhat rájuk,akkor pedig mennyire szereted és hogyan a párod? Volt egy férfi elég gyakran megtetszett neki más nő ,volt aki jobban is ,de tudta kit szeret,nem a legnagyobbat hanem a nála kisebbeket próbálta kitörölni onnan ahonnan ki lehet.Jó dolog szeretni bárcsak mindig lehetne.Alaptermészetünk sajna már nem engedi a mélyülést barátok helyett ismerősöket keresve nem vesszük észre a fontosság sorrendjét.

  7. A hűtlenség néha jót tesz egy kapcsolatnak.
    Van aki ettől kivirul és ennek otthon is örvendenek.Az ,olyan, amikor izzák a tüzet, de a melegét a másik élvezi.
    Az öszinteség néha ártalmas….

  8. A hímnem feladata: minnél több utód létrehozása által a faj fenntartása céljából, aki ezen felháborodik, tudatlan biológiából.

  9. “VALAKI UGYANAZ”, ha netán, netán több mint két év elteltével vissza térnél ide, kérlek engedd magad megismerni, felfedezni. Várlak, valahol Budapest, Kolozsvár és Déva virtuális határán.

  10. U.I. A mai nap folyamán kismilliószor olvastam a hozzászólásod, apró bizsergéssel nyugtáztam minden egyes szót. Hirtelenjében valami gyönyörű kis világot alkottál meg bennem. Ilyenkor áldom a technika vívámanyit, hát még akkor, hogy fogom, ha ismét megjelensz. (Tisztelettel hátra hagyva “VALAKI UGYANAZ”-nak)

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más