Tudományos értekezés a felláció és az asztrológia kapcsolatáról…

február 7, 2008, jamboref »

…avagy “hogyan szopnak a lányok, csillagjegyeik szerint”? KOS Annak a biztos tudatában szopja a farkad, hogy az utolsó cseppet is ki fogja belőled csavarni. És milyen igaza van. Olyan, mint egy fegyelmezett, de mégis játékos, érzéki szexakció. Használja a kezét. Lenyeli. Ja, dugás nélkül hamar feszültté válik. BIKA “Szopni született”. Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud a farkadról. Úgy szívja, mint egy folyondár. Alap, hogy lenyeli. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád szopni, nyugodt életed lesz mellette.

IKREK Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét előtte, különben azt fogja nézni közben. Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Amúgy kurvára dekoncentrált. Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni szopás közben.

RÁK Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint ő, csak máshogy. Elalszol közben, még a nyál is kifolyik a szádból. A lelkedet is leszopja. Olyan, mintha hazatérnél. Lenyeli, mert szeret.

OROSZLÁN Lángra lobbantja a farkad, mintha egész életében erre a percre várt volna. Játékos és szenvedélyes. Fűti valami mély tűz. Nyelni méltóságán aluli, de ha nagyon felhúztad, megtesz bármit. Muszáj megdugnod cserébe, de hát ilyen az élet.

SZŰZ Változó. Elküld tusolni előtte, rendet rak, beágyaz, kitakarít. Az első félórában csak tisztogatja a bránert. Nagyon érzéki tud lenni, ha jó napja van. Ha lenyeli, nagyon szeret. Néhány év után rá lehet venni. Első alkalommal valószínűleg rókázni fog.

MÉRLEG Ahogy szopik, az csak neked szól. Nem sima szexélmény. Testével-lelkével adja a gyönyört, “megszólít”. Azért él, hogy jó legyen neked. Jó esély van rá, hogy tudja a neved, nem úgy, mint a többi.

SKORPIÓ Úgy leszop, hogy belehalsz. Mindent tud, amit lehet, amit mégsem, az valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. /Hát persze… / Nyilvánvaló, hogy lenyeli. Ha nem, az viszont a vég kezdete lehet.

NYILAS Csak azért csinálja, hogy jól megdugd.

BAK Azok nem szopnak.

VÍZÖNTŐ Mindent elkövet, hogy ne unatkozzatok. Inkább nem csinálja, ha nincs valami ötlete. Perverz állat, hálistennek. Mindent kipróbált már. Ha peched van, feldug a seggedbe egy műfaszt.

HALAK Úgy szopik, mint egy álom. Gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idő. Rádpakolja a fél hűtőt, főleg a tejszínhabot. Azt hiszi, Isten lakik a farkadban. Te meg persze ráhagyod, te állat.

(Forrás: Ismeretlen szerző)

Címkék:

 

13 megjegyzés

  1. Igazgottan olvastam az én jegyemig és meglepődtem, mert igaz…^^

  2. Nem tudományos, nem értekezés, és nincs kapcsolat, a többi viszont stimmel. Francba, most agyalhatok, hogy kinek mi volt a csillagjegye…

  3. BAK:
    Bizony-bizony,csak akkor szopnak, ha elotte lesikalod rendesen. De ha ez megvan, azt csinaljak a farkaddal,amit mindig is almondtal…ahanyfelekeppen almodtad…ahanyszor almodtad…

  4. Ha majd a pasasokról készítenek felmérést (cunnilingus-ról, feltétlenül keressetek meg!!! :-))

  5. Nem szopnak a bakok? csak ok szopnak igazan. egy bakk cica nemcsak leszivja az agyadat, de ket hetig karikos is leszel tole. es nemcsak azt nyeli le….

  6. A Bakok nem szopnak és kész!

  7. túl prűd vagy Bokka…

  8. ami az Oroszlant illeti, nem igaz, hogy nem teszi, mert meltosagan aluli…. ha jol bansz vele es megbecsulod, barmit megtesz, csakhogy a csillagos egekbe juttasson ;))

  9. nem az lényeg melyik csaj szopik és melyik nem..hanem hoyg amelyik szopik jo lcsinálja és legyen nimfomániás..süket..néma -s az apjának legyen egy jo ksi kocsmája

  10. Most!

    Tökéletes,velős hozzászólást írtál.Ennyi elég is nektek pasiknak.(feltételezem ,az vagy:-))))))
    Azért maradjunk annyiban ,hogy meg is őrülnének a pasik,ha nem ők lehetnének a torok kéményseprői.
    Nos az csillagjegyemet figylembevéve,igen tökéletes a jellemzés,bár itt ott kiegészyteném egy -két intellektuális társítással is…Most!most azon agyalsz melyik csillagjegy lehetek,mi????

  11. kit érdekel ha jól szopsz?

  12. Most nem jut eszembe, mi volt a csillagjegye, de miután a barlangos testeket is kiszopta a farkamból, még vagy egy fél órát morzsolgatta. Nevén szólóngatta, melyet ő adott neki… Nyalásról mikor lesz szó?

  13. hat mindez szep es jo de az en kosomra is tulsagosan igaz mert szopik mintha ez lenne az tolso dolog de megkell erte kurni rendesen …tobszor (na persze ez nem gond)

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más