Nyálas, barack, extázis – az első csók

február 7, 2008, zirzabella »

Annak kiderítésére, hogy kinek milyen volt az első csók, tudtunkkal eddig még nem alkalmazott módszert használtunk: a messengeres státusüzeneten keresztüli közvéleménykutatást. Azaz, kiírtuk a státusüzenetünkbe, hogy:Milyen volt az első csókod? Írd meg! Az ötlet működött, természetesen a válaszolóknak elmagyaráztuk, hogy mi ez már megint, és megengedtük azt is, hogy álnéven szerepeljenek. A módszert még nem szabadalmaztattuk, de figyelmeztetni szeretnénk azt, aki a ránk való hivatkozás nélkül lenyúlja: megyünk, és jóóó bőőő nyállal lesmároljuk.

Yula (fiú): Nem nagyon emlékszem rá. Nagyon kicsi voltam, 5 éves, az egyik óvodástársamtól kaptam. És fiú volt:)

Laci: Az első Magyarországon történt egy táborban, hetedikes voltam. Egy faluban voltunk, és egy helyi csaj kezdett fűzni. Sokra nem emlékszem, tudom, hogy táncoltunk a Reel 2 Reel I Like to Move It című dalára, aztán elfáradtam, és leültem, ő meg az ölembe ült, és megcsókolt. Elég tanácstalan voltam. Aztán néhány héttel azután, hogy hazajöttem, kaptam tőle egy levelet, a borítékon vagy hét nyelven írta, hogy Szeretlek, és volt egy rúzsnyom is rajta. Elég égő volt, amikor apukám kivette a postaládából.

blp0035039_p.JPG

Nándor: Váratlan volt. Előtte szalonnát ettem hagymával és féltem, hogy elkékül a csaj. Végül én kékültem el. Szex sajnos nem lett belőle, de abban a korban (tizedikes voltam) ez is valami volt. Ja, az első nyelvesről beszélek. Nyelvetlen már az óvodában is volt dögivel.

Éva: Igazából nem volt kellemes, talán azért, mert alig voltam 12 éves. Pedig a környezet tökéletes volt, nyári tábor, langyos este, gyümölcsfa árnyéka. És a fiú is tetszett. Amíg meg nem csókolt – felkészületlenül ért, részemről még nem melegedtünk össze eléggé ehhez. Valahogy elmenekültem onnan, és másnap reggeltől szabályszerűen kerültem. Szegény biztosan nem értette, miért.

Tibor: Mint az első alkalommal a fogorvosnál: nagyra kell tátani a szájat, beengedni valakit a szádba, köpni utána, és túl kell esni rajta. Utána pedig visszajárni.

Zsolt: Én az első csókomra nem emlékszem, mert éppen be volt csukva közben a szemem, így nem láthattam, éppen kivel csókolózom, ezért aztán utólag se tudtam senkit se megkérni, hogy emlékeztessen: milyen is volt az!

fan2029603_p.JPG

Bogdan: Primul sărut .. îl aşteptam de ceva vreme. Îmi făcusem în cap tot felul de scheme, de cum să o apropii de mine, cum să ţin buzele, să continui cam 2-3 minute decât cu buzele, apoi să întroduc uşor limba … dar ce se întâmplă dacă vrea şi ea să întroducă limba … uau atâtea chestii .. atât de greu. Dar vine şi seara cea mare … în care după ce am stat de vorbă ascunşi sub un pom, printre ale cărei crengi se strecurau lumina lunii … în cât dabia îi ghiceam strălucirea ochilor. La un moment dat amdoi deodată .. nu am mai avut nimic ce să povestim … linişte apăsătoare… şi dintr-o dată ne-am apropiat chipurile, o mică atingere de buze .. o tresărire înapoi … emoţie …. teamă … şi apoi încet încet ne-am apropiat iarăşi. Buzele i le mângâiam cu ale mele, atingere ca de piersică …

(Az első csók…vártam rá egy ideje. Különböző képleteket vázoltam fel a fejemben, hogyan húzzam közel magamhoz, hogy tartsam az ajkaimat, körülbelül 2-3 percig csak az ajkaimmal folytassam, utána finoman bedugjam a nyelvem…de mi van, ha ő is be akarja dugni a nyelvét…hú, annyi minden…olyan nehéz. De eljön a nagy este is…amikor, miután egy fa alatt elbújva beszélgettünk, amelyik ágai között átsütött a holdfény…alig láttam a szemei csillogását. Egy adott pillanatban mindketten egyszerre…nem volt már, amiről beszélgessünk…nyomott csend…és egyszer csak összeért az arcunk, egy kis érintés az ajkainkkal…visszarezzenés…izgalom…félelem…és aztán lassan-lassan újra közeledtünk. Simogattam az ajkait az enyémekkel, barack-érintés…)

isp2040752_p.JPG

Sándor: Kosarazás, hazakísérés, duma, beszélgetés (útközben irdatlan agytorna, hogy vajon összejön-e), aztán persze nyuszi magatartás, búcsúzkodás előtt hirtelen előtör a férfias jellem, sarokra állás, CSÓK, búcsúzkodás, még egy CSÓK, utána extázis a hazafeleúton.

András: A legeslegelső, első osztályban, vagy az első szexuális töltettel rendelkező? Első osztály, az olyan volt, hogy két család járt egymáshoz, egykorúak voltunk, és nagyjából utánoztuk a szüleinket, de tudatában voltunk annak, hogy mi egy pár vagyunk. És az ajtó mögé bújva csókolóztunk. Na persze… úgy mint két gyerek, mármint szájra, de nem érzékien. És csomót játszottunk együtt.

Anonymus: Nem emléxem rá, mert zavaromban beleejtettem a buletinemet a Szamosba.

Sarolta: Az első hetedik osztályban volt az akkori nagy szerelmemmel (volt addig több is, de a kézenfogásnál nem volt több köztünk), lyukasórán fogadtunk az osztálytársakkal, hogy nem merjük megcsinálni. Aztán végül átdugta a nyelvét, két másodpercnél nem tartott többet, mert én bőgve kirohantam az osztályból, hogy szőrös a nyelve. De megnyertük a fogadást. Aztán a real-real az a Music Pubban történt, tizedikben, az nem volt semmi szpesöl. Forgattuk a nyelvünket, oszt megtörtént az első csók. A hetedikes az viccesebb volt.

cbp1019140_p.JPG

Gyurika: Egy kissé furcsa volt, mert nagyon sok volt a nyál, az enyém mellé még gyűlt kétszer annyi, és picikét undorodtam, de aztán belejön az ember.

Réka: Összekoccantak a fogaink, és majd lenyeltem a nyelvét…Mire vége lett, fülig nyálas voltam. Ez volt az első próbálkozás, ötödikes koromban történt, nem is számít igazi csóknak. Az első igazi csókolózás alkalmával viszont, életemben először pillangókat és melegséget éreztem a gyomromban. Mikor hazamentem, levetkőztem és elkezdtem méregetni magam a tükörben, mert azt hittem, kiütéseim lettek, s attól bizsergek.

Pityu: Az első csóktól azt hittem, meghasad a föld alattam. De még eközben is elkönyveltem, hogy maga a művelet elég prózai volt. pip0012088_p.JPG

Aréka: Az első csók az szar volt. Nyálas.

Angelina: Nyálas. Meg furcsa. Mert nem tudtam, hogy mit kell csináljak s hirtelen jött s akartam, de mintha mégsem akartam kinyitni a számat. Aztán…belejöttem.

Nóra: A legeslegelső az tulajdonképpen úgy történt, hogy ötödikes koromban egy iskolatársam apja kérte, hogy pusziljam meg, s mivel nem akartam, lehajolt és szájon csókolt. Szinte időm se volt felfogni, hogy mi történt. Az első “igazi”, amit én is akartam, az meg nyálas volt, és akkor nem értettem, hogy miért kell az legyen. De ennek legalább a tudata jó volt, tetszett a srác és átjárt egy kis, kellemes borzongás.

Alpár: Sajnos már nem emlékszem, milyen volt az első csók.

 

11 megjegyzés

  1. Húúúú, pontosan emlékszem. Tizedikben történt. De akkor már minden. A csaj mondta közben a nyelvemet szopva, idézem:
    B**dmeg, mozgasd már a nyelved, ha már a számba dugtad!

  2. hat az elso csokom mit ne mondjak olyan volt minte gy alom 13 voltam a srac 16 es hihetetlenul jol csokot azon kivul mar en is akrtal ugy hogy mindent bele adtunk es sikerult azota mondjuk mar szakitottunk mert neki el kellett koltoznie de a csok oroke meg marad az emlekezetembe(L) nagyon jo volt olyan mint amikor az embert a mennyekbe emelik:P

  3. Egy szilveszteri patin csókoloztam először, gimiben. Életem legjobb csókja volt, pedig nem is voltam szerelmes a srácba, ott láttam először. Nem tudom mitől sikerült olyan jóra?! A srác csinálta-e jól vagy mert az első volt, de akkor megértettem hogy miért szexelnek az emberek, addig nem vonzott a dolog.

  4. Az első csókom 8.ban volt..felelsz vagy mersz-eztünk. Nem mert senki csókolózósat adni. Aztán egyszercsak…csókolózzak kellett a barátommal. Amikor bedugta a nyelvét a számba, arra gondoltam, hogy nem férek a saját szájamba. Nem volt valami kellemes. Utánna a batátnőm mondta, hogy akkora szemeket meresztettem, ahelyett h. lehúnytam volna őket…

  5. Az első csók 13 éves koromban volt egy 17 éves macsóval. Tiszta idilli hely, horváto, tengerpart. Ültünk a mólón, beszélgettünk, meg közelebjött, én meg csak arra gondoltam h pont mint egy filmben. Aztán hátradöntött, és megcsókolt, én meg nem bírtam tovább és elröhögtem magam. Valami olyasmi jutott eszembe, h mi lenne ha egy filmben a love-zene, a tökéletes pasi és tökéletes béjvács csaj kicserélődne két tök hétköznapi, kövér, pattanásos emberre… na mid1, valami ilyesmire gondoltam, elröhögtem magam, szegény csávó pedig nem értette mi bajom. ennyit a romantikáról. Azóta ha visszagondolok elfog a hányiger, rossz volt, én meg hülye vagyok, pedig minden adva volt.

  6. Az első csók!:)
    Hatodikos voltam.Egy hihetetlenül jó pasival történt a dolog!Először csak átölelt,aztán megpuszilta a nyakam,aztán ment felfelé…még feljebb…!Életem legelső csókja elég hosszúra sikerült(barátnőm nézte az óráján)…22 perc!
    Másnap elmesélte a haverjainak a fociedzésen.És egyáltalán nem volt ciki.Épp ellenkezőleg!Nem jártunk,de azóta minden találkozásnál megölel,és én vagyok az ÉDESE!;) (Az említett haverok közül többel is jóba vagyok,és mesélték,hogy még mostanában (2 éve volt a dolog) is emlegeti.)

  7. Hali:D
    én még nem voltam túl az elsőn naon félek tőle de van barátom múltkor meg is akart csókolni de én elrántottam a fejem, mivel féltem hogy nem fog sikerülni!:S
    Most mit tegyek???

  8. Az enyém 14 évesen történt, egy nálam egy évvel fiatalabb sráccal, filmet néztünk, aztán amikor ment volna el akkor az utcán megcsókolt. Először felse fogtam, hogy most akkor éppen lesmároltak. De jó volt.

  9. Az első, 16 évesen történt…részegen, akivel történt ő is részeg volt. Ha hívhatok ebben bármi pozitívat is az maximum az volt, hogy azzal történt aki tetszett….de kiderült, hogy a barátnőim mondták neki, hogy tetszik és ő ez miatt hajtott rám. Elég fura volt, mondhatni kellemetlen…és nyálas. Nem éreztem rá a “lényegre” és csalódtam is. A vonatút kiadós sírással ment végig.

  10. Hú az elsőcsók.Az 5. ben volt egy osztálybulin , uvegesztünk és a legjobb srác pont engem pörgetett ki én persze mindíg merek és azt találta ki hogy csókolózunk én persze belementem és tök jó volt meg minden de én ennél jobbra vártam . utána sok ideig jártunk is .. most meg az a legnagyobb vágya hogy feküggyek le vele..:-S :-( :-P

  11. hát…az én első nyelves csókom 11évesen történt …..és öszintén szólva nagyon szar volt egyikünk se tudott…asztán pontosan 3 héttel később megcsináltuk,az nagyon jól sikerült :P:)

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más