Meleg fronthatások

Természetesen utólag sikerült megfogalmazni, hogy miféle játékra próbáltak rávenni. Szerintem a fiúk többségét érték zsenge csimaszkori melegedő ráhatások. Engem kettő ért, az első még elsőosztályos koromban, a fiú nevét nem árulom el, nevezzük egyszerűen Lórinak. Nagyszüleimnél laktunk akkor még, és ő egy szomszéd gyerek volt. Gyakran játszottunk együtt késő estig a mezőn, és egy alkalommal, amikor már eléggé jó pajtások voltunk, mondta, hogy van egy jó játék, amit szokott otthon a blokk előtt is játszani a barátaival. Érdekeltek a jó játékok. Előadta, hogy arról van szó, hogy letoljuk a nadrágunkat, és apró puszikat lehelünk a popsira is, meg elől is, a fütyire. Eltűnődtem, hogy tényleg olyan jó játék-e ez. Kérdeztem, hogy mi a tét, ki nyer? Kiderült, hogy nem arról szól, hogy valaki nyerjen. Így már nem tetszett annyira.

A vége az lett, hogy visszamentünk, be a házba, ahol Lóri nagyszülei vendégeskedtek nálunk, és Lóri elpanaszolta mindenki előtt, hogy én nem akartam megpuszilni az ő fütyijét. Nagyanyjától kapott egyet a szájára, engem meg megróttak, hogy nem szabad megbántani másokat. Második alkalom hatodikos koromban volt, amikor Békéscsabán nyaraltunk Laci bácsinál. Minden nap strandon voltunk Laci bácsi gyönyörű unokalányával, és antipatikus unokafiával.

Ez a kis csávó, ő még csak negyedikes volt, amolyan southparkos életkor, előadta, hogy milyen izgalmas a strandon a vízben lehúzni a bugyit. És akkor lehúztuk. Igen, izgalmas volt. Én már húztam volna vissza, amikor előállt egy újabb ötlettel, amit a barátaival szoktak csinálni. Hogy dugjuk a fütyinket egymás fenekébe, mert az milyen jó lesz. Kérlelt, és bizonygatta, hogy bizony az jó dolog. Nem volt kedvem hozzá, és nem értettem, hogy miért, amikor annyira természetesen mondja. Végül erről a játékról is lemondtam. Sok évnek kellett eltelnie, hogy megértsem, miért voltunk más véleménnyel ezekről a játékokról.

TSz

Címkék:

 

1 megjegyzés

  1. Ez durva, bár nem meglepő, ilyen tényleg mindenkivel megtörténik. Az elbeszélő mód nagyon tetszett, nem tudom pontosan, hogy jól mondom-e, de olyan svédülésnek tűnt. Hogy lehet igazán hitelesen, némi tartással megírni a kamaszkori meleg történeteinket? Így. A rádöbbenés nagyon szép volt.

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más