Szabályok

Valaki más egy bonyolult test, amely szereti magát. Tiszteli saját erotizmusát és nyitott megérteni a tiédet is. De elvárásai is vannak, itt nem lehetsz unalmas, közhelyes, olcsó, öncélú, ordináré, patologikus. Ne bontsunk vitát ezekről a fogalmakról, böngészd a post-okat és tudni fogod, hol van Valaki más határa.

A bejegyzéseket előzetes moderáció után tesszük nyilvánossá. Nem tartozunk magyarázattal azért, ha valamit nem engedünk fel. Attól, hogy nem engedtünk fel valamit, az nem jelenti azt, hogy hülyeség, mindössze annyit, hogy a szerkesztő úgy értelmezte, a bejegyzés nem lenne szerencsés a Valaki más közösség szempontjából.

Ha a bejegyzésed nem megy fel a feltöltés napján, nem jelenti azt, hogy nem kerül fel másnap. A szerkesztő is ember és van, hogy nincs kedve dolgozni.

Valaki más egy Transindex projekt, ezért itt is érvényesek a Transindex általános adatvédelmi elvei.

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor
0
  • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

   gőre ábor

  • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

   Szusz

  • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

   Alex
 • 0
  Egologó - Az erdélyi blogring

  Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más