Egy elmúlt szerelem utolsó szárnycsapása…

szeptember 30, 2009, venusz »

Eltelt egy év, mióta nincs velem. (vagy én nem vagyok vele?hm…) Mint a kalitkába zárt madár ha kiszabadul, úgy fogtam neki új életem építgetésének. Toronymagasra építettem azóta. Jöttek sorban az alkohol mámoros éjszakák, a furcsa hajnali ébredések…a “ki ez és hogy került az ágyamba” típusú reggeli merengések.

 

Volt, hogy bántam, volt hogy nem. Jólesett a szabadság. Szingli nőtársaimmal legalább volt miről beszélni másnap: a mérettől kezdve, a pózokon át egészen az utolsó szál cigaretta elszívása közben ejtett párbeszédig. Voltak nagyon fiatalok, vagy sokkal idősebbek, volt szeretkezés, de gyakoribb volt a dugás…a szó leglehangolóbb értelmében.

 

Eltelt egy év amióta nem volt velem. Egy éjszaka egymás karjába sodort minket a véletlen. Útban lakása felé még a cipőm sarka is kitört a nagy igyekezetben. Alig érkeztünk meg már nedves bugyimban matatott…Testem megismerte az ismerős érintést, szinte ösztönösen tettem a dolgom, miközben olyan sikamlós volt minden, hogy csúszkáltunk egymás testén. Számban ismerős testnedvek zamata. Az utolsó szál cigit a város tetejéről szívtuk el, szótlanul.

 

Reggel észrevétlenül osontam el, ajkaimon a másnap furcsa ízeivel. Sírva kaptam ölembe otthon az összes szeretetével rámnehezedő macskámat. Életem legjobb dugása volt, meséltem barátnőimnek.

 

5 megjegyzés

 1. tegnap éjszaka elképzeltem ugyanezt. ugyanígy történne. minden stimmel. az egy évtől kezdve a macskáig minden. ijesztő dolgok ezek.

 2. mert talan ez pont jo nektek!

 3. Két éve ez történik velem. Ha egy légtérben voltunk mindig ez lett a vége. Próbáltam hónapokig nem beszélni a lánnyal. De a végén megint ugyanott kötöttünk ki. Elég volt hozzáérjek a talpához. Most is ez lenne, ha összefutnánk. Miért van ez?

 4. húú .. nekem is a volt párommal mostlesz 11 nap múlva egy év hogy külön vagyunk :( még mindíg szeretem és nagyon hiányzik:S demég bízok benne h visszakaphatom, egyszer, utoljára… :):):)

 5. hát igen a lázadás, ami szép ha az ember 16 éves és maga teremt értékeket amikor nincsenek körülötte. Rájön képes bármire. Későbbiekben ócska öncsalás az ilyen, szánalmas elfordulás az élettől, mikor valaki letűnt “Istenek társaságában időzik”. A szöveg gondolata nem rossz, csak érződik rajta ki írta, és hogy akar semmiségekkel nagyot mondani. Ha egy férfiben dúlna hasonló vihar, na akkor ő képes lenne annak a drámának a megírására amit ez a gondolat akart ébreszteni. : ) de mondom jó mert, elolvastam, hozzászóltam, csak többet vártam…

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor
0
  • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

   gőre ábor

  • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

   Szusz

  • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

   Alex
 • 0
  Egologó - Az erdélyi blogring

  Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más