Benőztem

február 27, 2009, jamboref »

Amikor a szokásos szombat esti dorbézolás után hajnalban felébredtem, meglepődve konstatáltam, hogy az orrom előtt mintegy tíz centiméterre egy szunnyadó szempár hever. A szívem heves dobogásba kezdett, a falloszom viszont biztonsági okokból félmerev állapotban várta az utasításokat. Az „Uram add, hogy nő legyen” gondolat szélviharként suhant át tompa agyamon. Megtettem a szükséges lépéseket, elkezdtem a vizsgálatot. Óvatosan megemeltem a takarót, és két csodálatos női mell kacsintott vissza. Az alsó hajlatokban villámzárak voltak elhelyezve, valószínűleg a szilikonzacskók cserélhetése végett. Mindez azonban még nem jelent semmit, – gondoltam magamban – megérdemled, te részeg disznó, ha a folytatás durvább lesz. Ekkor éreztem meg, hogy egy simára borotvált comb öleli át a derekamat, és végighaladva meztelen hátsómon, feszes vádli szorít magához. Innen nincs menekvés, végem van – döbbentem meg. Lassan elkezdtem lefele tekerni a takarót és elérkeztem a kínos részletekhez. Legnagyobb örömömre a legcsodálatosabb vaginális látomás tárult elém, amit férfi valaha is ölelhetett. Na jól van Feri,– mondottam magamban – most már ideje felkelni. Lefejtettem derekamról a borotvált lábat, és csöndesen, hogy fel ne ébredjen, visszahelyeztem a szekrénybe a gumigésát.

Jámbor Ferencz (Tripla-K)

Címkék:

 

2 megjegyzés

 1. teljesen masnapos vagyok magam is. es a Kaukazus: Langos tejfol cimu szama melle ez a kis röppenet volt a nap fényes pontja. Ügyes.

 2. Jujj, ez nagyon fincsi.. :)

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor
0
  • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

   gőre ábor

  • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

   Szusz

  • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

   Alex
 • 0
  Egologó - Az erdélyi blogring

  Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más