Miről fantáziálnak a nők?

február 6, 2009, zirzabella »

Részletek Nancy Friday Titkos kertem című, nők erotikus fantáziáiból összeállított gyűjteményéből

Irene: A legújabb és legszokatlanabb fantáziám, hogy egyszerre vagyok nő és férfi, és magammal folytatok szexuális kapcsolatot. Elképzelem, hogy képes vagyok magamnak előidézni azt a kielégülést, amire mindig is vágytam. Nehezen kidolgozható fantázia, de azt hiszem, akár működhet is.

Theda: Az első szexuális fantáziámat egy tanár nagyon kerek hátsójának nézegetése okozta. Nem lehettem több, mint hét vagy nyolc éves. Nagyon rövid kabátot viselt, kövér volt, és a feneke megtöltötte a nadrágját, világosan körvonalazva a félgömböket. Emlékszem, egyértelműen erotikus érzésem támadt még abban az életkorban is, és kifogást kerestem, hogy hamarább lefekhessek, megteremtve az intim magányt ahhoz, hogy tovább foglalkozhassak ezzel az ihletforrással.

Lindsay: A férfiak iránt érzett csodálatom és az egész szex-ötlet akkor kezdődött, amikor körülbelül tíz éves voltam. Soha nem láttam péniszt, ameddig egy napon nem találkoztam egy pisilő férfival a házunk melletti erdőben. Teljesen elkápráztatott a pénisze, de észrevette, hogy figyelem, és eltűntette. Attól fogva minden szabad percemben az erdőben ólálkodtam, hátha látok egy másikat. Órákat töltöttem azzal, hogy elképzeljem, pontosan hogy nézett ki, és a megfelelő jelzőket kerestem egy péniszre – büszke, domináns, lüktető. Az a sok óra, amit az erdőben töltöttem, újabb esélyre várva – csoda, hogy soha nem erőszakoltak vagy gyilkoltak meg.

Mary Jane: Kevéssel azelőtt, hogy férjhez mentem volna, fantáziálni kezdtem a meztelen férfiszobrokról, amiket láttam. Egyesek teste annyira szép volt, hogy nem tudtam megállni, hogy elképzeljem, milyen volna szeretkezni velük. A kedvencem Hermész, a görög isten egy szobra volt. Különösen kicsi, finomnak kinéző pénisze ragadott meg. Taszítanak a nagy vagy undorító kinézetű péniszek, bár a férjemén kívül eddig csak festményen vagy szobron láttam ilyesmit. Még ma is fantáziálok időnként arról a Hermész-szoborról, egyféle férfi-szépségideállá vált számomra (főleg, miután a nászéjszakámon felfedeztem, hogy a férjem pénisze is olyan kicsi, mint a szoboré).

Jocelyn: Elváltam, de van egy szeretőm, és szeretkezés közben legtöbbször egy nagy kutya vagy ló péniszét képzelem oda, amint belém hatol, vagy egy ebet, amelyik engem nyalogat, és egész vadul üzekedő kutyafalkát. Ez valóban felizgat. A szeretőm tud róla, és szeret beszélni róla, de ő sem érti. Miközben szeretkezünk, néha megkérdezi: Szeretnéd, ha egy nagy német juhász lennék, vagy ez egy mén pénisze lenne a lábaid között?

Lily: Sosem volt viszonyom az exfőnökömmel, de nagyon vonzó férfi volt, és bajuszt viselt. Időnként azon kaptam magam, hogy bámulom őt és azon gondolkodom, vajon milyen lenne, ha simogatná és csókolgatná a melleimet, miközben a bajusza hozzádörzsölődne a mellbimbóimhoz. Úgy képzeltem, nagyon erotikus érzés volna, ha szopogatná a mellbimbóimat, közben pedig a bajusza hozzáérne a bőrömhöz.

Clarissa: Amikor a férjem elkezd szeretkezni velem, még csak megérint és csókolgat, eszembe jut egy képzeletbeli kép: egy afrikai termékenységi ábrázolás vagy szobor vagyok, hosszú, hegyes, groteszk módon eltúlzott méretű mellekkel, és a férjem helyett férfi megfelelőmmel szeretkezem, egy aránytalanul nagy péniszű termékenységi figurával.

Nancy Friday először a hetvenes években jelentette meg nők erotikus fantáziáiból összeállított, Titkos kertem – My secret garden című kötetét (magyarul a kilencvenes évek elején, Szexuális ábrándok címmel jelent meg). A könyv a maga idejében forradalminak számított, a feminista irodalom egyik alapkövének tekintették. A szerző célja az volt, hogy ráébressze a világot: a nőknek is vannak és lehetnek szexuális fantáziáik, és ebben semmi szégyellnivaló nincs.

 

 

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor
0
  • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

   gőre ábor

  • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

   Szusz

  • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

   Alex
 • 0
  Egologó - Az erdélyi blogring

  Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más