kitty ír, ő olvas

január 24, 2008, kolozsvarikitty »

Mikor kicsi voltam és bohó, az hittem, hogy az életkorommal van baj. Mert, hogy sok embernek tetszettem. Általában nem érdekeltek. Rosszul szocializálódtam, vagy nem tudom. Soha nem azt pletykáltuk csajokul, hogy ki tetszik, hanem azt, hogy ez a tag néz…aztán voltak kitartóak. Nem csak néztek. Kezdtem őket szeretni. Nem, nem voltam szerelmes, csak emberként. Ezzel együtt jár a ragaszkodás. Kezdtek ragaszkodni hozzám. Lassan én is kezdtem ragaszkodni. Valószínű azért, mert nagyon féltem, hogy emberként is elveszítem. Ilyenkor kezdtem el én futni olyan emberek után, akik éveken át futottak utánam. Ekkor kezdtek el menekülni előlem, én meg szenvedtem. Nagyon tudok szenvedni.

Mikor kamasz voltam, azt hittem, hogy ez életkori sajátosság, s kinövöm. De nem, nem nőttem ki, vajon azért van, mert megragadtam ezen a szinten?

P.s: Egyetlen történet volt -a többi mellett-, ami másról szólt. Hogy miről, még mindig nem tudom. Sok-sok éve, nincs vége, nincs lezárva.

 

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor
0
  • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

   gőre ábor

  • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

   Szusz

  • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

   Alex
 • 0
  Egologó - Az erdélyi blogring

  Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más