Szemkontakt

január 23, 2008, Ren Tandor »

A fiú hazafele készülődött, a fekete szövetkabát rajta volt, az egyszerű csíkos sál is. A kesztyűit még a kezében fogta és épp elköszönt a többiektől, amikor megérkezett a lány. Kint sűrű és nagy pelyhekben hullt a hó, a lány göndör haja vizes volt és néhány tincs az arcára simult. A fiú nem láthatta pontosan a lány arcát a félhomályban, de azonnal megtetszett neki. Tudta, hogy kialakulhatna valami közöttük. Középtermetű volt, csinos és a göndör barna haja nagyon vonzotta a fiút. Ott állt a kocsma közepén és a csajt bámulta, nem tudta levenni róla a szemét, csak állt és mosolygott. Zavarban volt. Egy pillanatig vacilált, hogy menjen vagy üljön vissza, de úgy döntött végül, hogy elmegy(mert elmenni jó). Talán így akarta a sors, hogy ennyi legyen kettejük kapcsolata.

A fiú sokszor megkívánt egy-egy lányt például buszon, a metróban vagy akár séta közben, hiszen ő mindenkit megfigyelt. Mindenkinek a szemébe nézett, ha csak egy pillanatra is és utána gyorsan elkapta tekintetét. Sok szép lánnyal volt ilyen rövid szemkontaktusa, de tudta, érezte, hogy ezzel a lánnyal más lenne. Ezzel a lánnyal leélhetné az életét. Nem hitt soha a szerelem első látásra, sőt most sem hitt benne, de tudta, hogy kialakulhatna közöttük a szerelem. Elege volt már az elkapott tekintetekből.

Elege volt már a futó kalandokból. Egy stabil kapcsolatot akart. Azt szerette volna, hogy esténként legyen akihez odabújjon, akit megöleljen, aki megölelje. Nem vágyott fergeteges hajnalig tartó dugásokra valami nagy pornósztárral, neki egy egyszerű rendes lány kellett, aki megáll mellette és elviseli az idióta gondolatait, szokásait és úgy szeresse őt ahogy van. Integetett és kiment a kocsmából. Hazafele szembement még egy két lánnyal, de most nem nézett rájuk. Nem érdekelte többé egy új arc sem, sem férfié sem nőjé. Legalábbis így gondolta ezt akkor ő.

Amikor beért a lépcsőházba, kellemes parfümillatra kapta fel a fejét. Tudta, hogy ez csakis egy fiatal nő lehet. Elment a liftig és megállt a nő mellett. A nő kezében egy csokor vörös rózsa volt és sírt. Ránézett a fiúra és könnyes szemekkel ennyit mondott. Az a szemét most rúgott ki három év után. Megcsalt egy ribanccal. Sajnálom…-válaszolta a fiú. Igazán sajnálom. Kinyílt a liftajtó és beültek mindketten. A nő a hatos gombot nyomta meg, a fiú reflexből az ötöst. A nő ledobta a rózsacsokrot. A tükörben nézte a fiút és közelebb lépett hozzá.

Magához szorította és vadul megcsókolta. Felhúzta piros szoknyáját. Nem volt bugyi rajta, csak a combfix szorult a lábához. A fiú lágyan végighúzta a fekete combfixen kezét és belemarkolt a nő gyönyörű fehér húsába. A nő felszisszent és még hevesebben csókolni kezdte őt. Kinyílt az ajtó. A srác húzta magával a nőt. Hozzám megyünk.-mondta a nő és visszarántotta a liftbe. Megérkeztek a hatodikra. A nő csókolózás közben nyitotta ki félkézzel az ajtót. Másik kezében a fiú segge volt. A rózsacsokor a liftben ragadt.

Egy pillanat alatt az ágyban voltak. A fiú észre sem vette, hogy mikor vetették le róla a ruhát. Annyira mohón esett neki a nő, mintha most áldozná fel a szűzességét a szerelem oltárán. A srác megszólalni sem tudott, de nem is akart, hiszen gyönyörű volt a nő, 30-32 év körüli bombázó. Duzzadó mellek, szőkére festett haj, hosszú combok (magasabb volt a nő, mint a fiú) és szemüveges volt. Kétszer lovagolta meg egymás után a fiút és még mindig annyira mohón akarta őt, mintha évek óta nem kefélt volna egy jót. Miután háromszor kielégült leszállt a srácról és melléje feküdt. Tudod…rég nem éreztem így egy férfit. Bocsáss meg, ha túlságosan önző voltam. Nem tudom mi ütött belém. A fiú még nem élvezett el és utálta ha kihasználják.

Szétrántotta a nő lábait és erélyesen de érzéssel a nőbe hatolt. A szőke felsikított és hangos nyögésbe kezdett. Élvezte, hogy ennyire bedurvult az ártatlannak tűnő srác. A fiú annyira begerjedt, hogy egy ilyen nővel dughat, hogy szinte felfalta volna a nőt. Csókolgatta közben a testét. Melleit nyaldosta finoman, aztán harapdálta a mellbimbóit és tekergette őket, mintha a Kossuth rádiót keresné a nagymamája VEF rádióján, de most csak nyögéseket és elhaló sikításokat hallott. Közben hátulról támadta le a nőt, mert valamilyen okból kifolyólag ilyenkor érezte magát a legférfiasabbnak és ilyenkor volt a legtöbb esélye, hogy análisan is be tudjon hatolni egy nőbe, hiszen általában nem engedik ezt a csajok.

Még ki sem gondolta és a nő megfogta a fiú fakát, kihúzta szűk rózsaszín pinájából és megkérte a srácot, hogy hatoljon belé análisan. Nem volt könnyű, de érezte a srác, hogy nem ez az első alkalom amikor ilyet csinál a szöszi.Még kétszer elégítette ki a nőt és utána ő is elélvezett. Nem húzta ki a farkát, hanem lefeküdtek így egymás mellé. Bocsáss meg, ha túlságosan önző voltam. Nem tudom mi ütött belém.-mondta a fiú. A nő felült az ágy szélére és rágyújtott egy cigire. Kérsz? Leszoktam-válaszolta a srác. Gratulálok, nekem soha nem jön össze-vágott vissza a nő. A fiú felöltözött és kiment az ajtón. Csak annyit mondott, hogy Szia. Örülök, hogy találkoztunk. Behúzta maga mögött az ajtót és elindult lefele a lépcsőkön.

A lift előtt ott ült a lány a kocsmából. Mikor meglátta felugrott és a srác nyakába szökött. Bocs, de muszály volt megtudnom, hogy hol laksz és követtelek. De csak odáig láttalak, hogy beültetek a liftbe és azt láttam, hogy hányadikon állt meg a lift. Most hova mész?-kérdezte a lány? Hááát tudod én az ötödiken lakom, csak megkért a szomszéd nő, hogy segítsek neki összeszerelni az új porszívóját, mert egyedül lakik és nem ért hozzá. Bejösz egy kávéra? Persze mondta a lány majd szenvedélyesen megcsókolta a fiút. Az ajtóba érve a lány a fiú kezeit a melleire szorította és behúzta a házba. Becsapták az ajtót és rá 5 másodpercre iszonyú hangos nyögések hallatszottak ki a házból…..

Címkék:

 

1 megjegyzés

  1. miért írtad tovább?

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más