Vetít és tapint

január 15, 2008, Sinistra »

Az erotika öncélú. Nem mindegy, kivel gyakorlod, vagyis nem mindegy, az élménnyel kapcsolatban mi az elvárásod magaddal szemben, hogy úgy hasson, ahogy neked a legjobb. Ha sikerült a vágyad képét szép vászonra vetítened, már könnyebb az átadás az illatos, meleg, sima testnek, megoszthatod a magad nárcisztikus örömét, hogy legalább ugyanannyi visszaáramoljon. Legalább. Hogy élvezd.
Magad.
Minden pótolható, kivéve a másikra vetített/vetült önfényed. Ha azt nem látod/érzed, ijedten tapogatsz a saját lábad közé. Keresed a megváltást, a kívülre sugallt társ gyengéd érintését az ujjaid végén. S hogy önmagad érzed-e, vagy sikerült ebbe a külső/belső játékodba vonni egy idegent, melynek érintése épp magadnak való tud lenni a fantáziádban, mindegy. Csak fokozat kérdése, s mint ilyen, az élmény végső hegyezője.

 

1 megjegyzés

 1. Jo rozsaszin es rendesen buzlik:))
  De biztos igeny is van erre, eleg szomoru.

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor
0
  • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

   gőre ábor

  • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

   Szusz

  • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

   Alex
 • 0
  Egologó - Az erdélyi blogring

  Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más