Szex a képernyőn minekvan?

április 9, 2011, logosz » | 10 megjegyzés »

Ha a nőt tárgyként használják, az a baj, ha a férfit kihagyják, az a baj. Ha explicit, az a baj, ha csak szimulált, az még nagyobb baj. Ha gyertyafényes, az a baj, ha szado-mazo, az is baj. Ha természetes, az is baj, s ha megrendezett, na annál nagyobb baj nincs is. Ha egy órát tart, nagyon uncsi, ha csak egy jelenet, az minekvan.

Kicsit belgásra sikeredett, igazából csak arról beszélek, hogy számtalan bajom van az erotikus tartalmú filmekkel. Nem mondom, hogy soha nem volt rám hatással egy-egy szexibb jelenet, de ha objektíve akarom nézni, arra jutok, hogy szexet nem érdemes filmre vinni. Jó, persze, a pornót és az úgynevezett erotikus filmeket (igen, azokat ahol teljesen meztelen férfit soha nem látunk) nyilván nem objektív megítélésre találták ki. De ha lehet svéd feminista pornót boncolgatni, vagy toplistákat állítani a legemlékezetesebb erotikus jeleneteknek, akkor egy mezei szemlélő miért ne elemezhetne?

Nemrégiben láttam egy olyan jelenetet, amellyel – gondolom – filmes szakemberek, elvetemült feministák, jóízlésű emberek mind-mind meg lehetnek elégedve. Valami német-magyar koprodukció volt, a lány háttal, meztelenül állt az ablaknál, a fiú szintén meztelenül odalépett hozzá, kicsit Titanic-szerűen álltak egy darabig, majd az ágyban simogatták egymást. Teljesen átlagos testű fiatalok voltak, a jelenetből csak úgy áradt a szerelem, a mozdulataik (a Titanicosat leszámítva) természetesek voltak. Mintha csak egy valódi szeretkezést látnék.

teljes bejegyzés >

Unusual visual

február 8, 2011, Moiré » | 3 megjegyzés »

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Közelebb I.-hez

 You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Van valami megnyugtató az állatiban. Valami bensőséges, valami meleg. Nem feltétlenül az ösztönök, a kémiák, a karmolások, a harapások ellilult nyomai, de az erő, a perpetuum mobile, ami minket embereket (agyilag, lelkileg és fizikailag is) életben tart. Ritkán mutatja meg magát ez az általam eleminek, az egzisztenciánk alap-tartozékának tartott erő. Ez az, ami leginkább össze tud kötni minket a túlságosan fontossá nevelt, monotonizált külsőségek alatt. Ez az, ami felemel, kitölt és megismertet, valakin keresztül, ismét, folyton új perspektívába helyezett és így új értelmet (értelmeket) nyert, ám alapjában alig megváltozott önmagunkkal. Ezt fejezi ki a fenti. A lenti változatban ott a szöveg is.Véleményeket kérnék, ha módodban áll.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

10 dolog, amit nem tudtál az orgazmusról

A magyar feliratot a képkeret alatt lehet beállítani.

make love, not porn.

Termékenységi fesztiválok: hogyan kerül a műfallosz a templomba?

február 13, 2009, zirzabella » | Neked jó volt?

A termékenységi rituálék és fesztiválok nem csak a modern civilizációtól távol élő népeknél maradtak fenn: Japánban például tavasszal lépten-nyomon hasonló rendezvénybe botlik az ember, amelynek főszereplői a különböző méretű műfalloszok.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

teljes bejegyzés >

Munkahelybiztos pornó

október 7, 2008, zirzabella » | 1 megjegyzés »

Az olasz Diesel cég polgárpukkasztó videót készített harmincadik évfordulója tiszteletére: az XXX-ből ihletődtek, ami egyaránt jelent harmincat és pornófilmet. Az eredmény nevetőgörcsöt okozhat. You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Címkék:

A világtörténelem legjobb pasija: Birol Ünel

január 29, 2008, Lilit » | 7 megjegyzés »

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video (Részlet a Gegen die Wand c. filmből.)

Cashback

január 22, 2008, parnakonyveim » | 1 megjegyzés »

cashback2.jpg

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

IMDB.

La Fille sur le pont

január 18, 2008, parnakonyveim » | Neked jó volt?

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

IMND: http://www.imdb.com/title/tt0144201/

Vetít és tapint

január 15, 2008, Sinistra » | 1 megjegyzés »

Az erotika öncélú. Nem mindegy, kivel gyakorlod, vagyis nem mindegy, az élménnyel kapcsolatban mi az elvárásod magaddal szemben, hogy úgy hasson, ahogy neked a legjobb. Ha sikerült a vágyad képét szép vászonra vetítened, már könnyebb az átadás az illatos, meleg, sima testnek, megoszthatod a magad nárcisztikus örömét, hogy legalább ugyanannyi visszaáramoljon. Legalább. Hogy élvezd.

teljes bejegyzés >

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor
0
  • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

   gőre ábor

  • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

   Szusz

  • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

   Alex
 • 0
  Egologó - Az erdélyi blogring

  Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más