Talált könyv 2000-ből: a legröhejesebb erotikus versek valaha

április 15, 2013, logosz » | Neked jó volt?

A napokban kezembe akadt egy kötet: úgynevezett B. Zsolt Barbara írta, és 2000-ben adták ki Nagyváradon, mégpedig úgy, hogy “nem támogatta egyetlen magyar intézmény, sem bank, sem minisztérium”, a borító tanúsága szerint. A címe már árulkodó: Háttal az arcodnak a térded felé dűlni, de belelapozva csodálkozik csak nagyot az olvasó. Ez bizony egy erotikus szonettkoszorú, mesterszonettel, ahogy kell. Előszó helyett levélváltást tartalmaz a könyv kiadásáról, valamint egy pozitív és két eléggé szkeptikus utószót is. Már ebben felmerül, hogy talán nem is nő írta, s ezzel én is kvázi egyet tudok érteni.

A könyvet explicit rajzok díszítik, és az a szomorú helyzet, hogy a rajzokat messze jobbnak tartom a verseknél. Nem tudom, hogy juthatott eszébe a faszt következetesen Kis-Magadnak nevezni (Austin Powers gonosz dokijának a “mini me”-je inspirálhatta?). No de nem akarom túlságosan elemezni a szonetteket, igazából nem is vagyok biztos benne, hogy ezt valaki komolyan bírta gondolni, inkább közlök néhány részletet. Itt van például az indító vers második szakasza:

I.

Két szemem száz öröm előre látója,
s feszesen megcéloz két mellem bimbója:
csiklandozd először őket ujjaiddal!
Mind a tizeneggyel! Lásd, pajzán e kis dal…

Később előkerül az a bizonyos tizenegyedik ujj is, különféle becenevekkel:

VII.

Pihenés alig kell… csak új parázs-szítás.
Most te következel: Kis-Magad szólítás!
Tenyereim között van az óriás nudli,
hagyd megszorítani, hengergetni, húzni…

Azt is megtudjuk, hölgyünk még egy menetre vágyik:

IX.

Simítom heréid, hormonjuk volt hasznom.
Tenyerem rajtuk, hogy új forrást fakasszon.
Pelyhüdt kis vitézek, pihenés fér rájuk.
Újabb lendületük okosan kivárjuk.

A X. szonettben már tesz is a folytatásról, nem eredménytelenül:

Türelmem gyümölcse szép lassan beérik,
Kis-Magad majdhogynem könyökömet éri!
Bombagyár a kezem, s bombám nem atom!

és az egyik kedvenc, a címadó sort tartalmazó vers - ebből egyszerre két szakaszt kell idézni:

XI.

Magam felnyársalva szeretek rád ülni,
háttal az arcodnak térded felé dűlni.
Köldökömig bent vagy - persze ez jelképes,
anatómia, hogy a hüvelyem véges.

Mozdulatlan maradj, és most fel-le csúszok.
Ilyen torna után eltűnnek a csúzok!
Érzed redőimet? Érzed szorításom?
Kertész-szerszámoddal most önkertem ásom.

Térképasszony

március 6, 2011, logosz » | Neked jó volt?

“Telik-múlik az éjszaka, s Robertót azon kapjuk, hogy ott ábrándozik a térkép fölött, mely időközben a sóvárgott asszonytestté változott át.

Az a szerelmes is téved, aki az imádott nevet a part fövenyébe írja, holott egykettőre elmossa azt onnan a hullámverés; hát még ő! Ő vajon vélhette-e bölcs dolognak, hogy az imádott testet tengeröblök íveire és homorulataira, hogy imádottja haját a szigetek útvesztőjében kanyargó áramlatok folyására, orcájának nyári harmatfényét vizek csillogására, szemének titkát egy-egy üres sík kékségére bízza, minekokáért a térkép félbemaradt öblök és hegyfokok képében többször is azt az imádott testet idézi elébe? Vágyakozva bukott a térképre, süllyedő ajakkal szívta a kéj-óceánt, emitt egy földnyelvet csiklandott, amott egy szorosba félt behatolni, arcát a papírra szorítva szítta a szelek leheletét, szeretett volna felhörpölni forrást és eret, szomjasan elheverve deltavidéket szikkasztani, napként csókolni végig a partokat, tengerárként csucsujgatni a torkolati rejtelmeket…

teljes bejegyzés >

Hasadás

december 30, 2010, Lilit » | 3 megjegyzés »

Gömbölyded volt, alacsony, elég alaktalan, ám engem kizárólag a kövérkés nők izgatnak. A magas, ifjú hölgy, a cingár cséphadaró, a rátarti ribanc, aki fényes, szorosra fűzött cipőjében peckesen parádézik fel-alá a Tauentzienstrassén, egyszerűen hidegen hagy.

Szelíd hálótársam angyali bájai mindig tökéletesen kielégítettek, sőt a meglepetés izgalmával és hálásan a természetnek azt is észrevettem nemrégiben, hogy az éjszakai mámor heve és édessége a tökéletesség csúcsát súrolja egy bizonyos eltévelyedésnek köszönhetően, amely, mint megtudtam, a harmincas évek közepén járó érzékeny férfiak körében nem is olyan szokatlan, mint azt eleinte gondoltam.

A „tudathasadás” egy jól ismert fajtájára célzok. Az én esetemben ez foszlányokban kezdődött, néhány hónappal a prágai utam előtt. Például az ágyban voltam Lydiával, igyekeztem felhangolni az előkészítő simogatások rövid sorozatával, amelyek elvileg megilletik, amikor egyszer csak tudatosodott bennem, hogy az ördögi Hasadás átvette az uralmat. Arcom nyaka redőibe merült, lábai szorítani kezdtek, a hamuzó lezuhant az éjjeliszekrényről, a világegyetem zuhant utána – ugyanakkor érthetetlenül és gyönyörűen, ott álltam a szoba közepén meztelenül, egyik kezemmel a szék támlájára támaszkodva, ahol a harisnyáját és alsóneműjét hagyta.

teljes bejegyzés >

Kellerhardt Adrienne szomorú esete az asszonyisággal

szeptember 30, 2009, Valeria » | Neked jó volt?

Elromlott a laptopom, az információhiányban egy ismerős főbérlőjének könyvei közt turkáltam, és ezt találtam – annak bizonyítékát, hogy globális felmelegedés ide, ózonlyuk oda, azért mégis jó dolog a huszonegyedik században élni. A könyvet (Erdős Renée: Brüsszeli csipke) nő írta, valószínűleg nőknek (azonosulós mese női főszereplővel, lelki finomságokkal („Huncut egy tudomány ez a Freudéké”), és néhol szenvedélyes ölelésekkel („kiéhezett ajkak csókja”), és élvezetből olvasták, feltehetően kábé azokat a dolgokat tekintve normálisnak, mint a szereplők.

 

erdos1.jpgUtánaolvastam, és szó sincs paródiáról, az írónő, miután katolizált,  őszintén küzdött a fiatalkori szókimondásának nyomaival.

 

A főszereplő nagypolgári házaspár, a férj bankigazgató, és vagy százszor említik, hogy milyen áldott jó ember. Ő ötvenes, a felesége negyven. A férj bécsi üzleti útjáról hazahozott pizsamája zsebében üres óvszeresdobozt (már amennyire a körülírásból ki lehet venni) talál Adrienne, ami a megcsalás jele, és gondolkozni kezd.

 

„Számolni kezdte az éveket, amióta köztük a házasélet intimitásai egyre ritkábbak lettek. Eddig soha nem tűnt fel előtte a dolog, mert hiszen ő volt az, aki testileg már sokkal előbb közömbössé vált a férje iránt, mint az iránta.

 

Először csak arról a bizonyos hangulatról volt szó.

 

- Ma nincs hangulatom - szokta mondani neki, amire az rendszerint ilyesformát mondott:

 

- Kell is ehhez a maga hangulata! A fő, hogy az én hangulatom jó legyen.

teljes bejegyzés >

Madame Szex és a féltékenység

március 9, 2009, zirzabella » | Neked jó volt?

Van még valaki, aki nem hallott Catherine M.-ről, azaz Catherine Millet művészettörténészről, aki néhány éve őszinte, szókimondó és minden részletre kiterjedő könyvet írt saját szexuális életéről? Nos, úgy tűnik, a Madame Szex-ként emlegetett írónő valamit mégiscsak kihagyott. A Catherine M. szexuális élete után nemrég magyarul is megjelent a folytatás, amely magyarul A féltékenység alcímet kapta.

teljes bejegyzés >

Milyen szaga van a szexnek?

február 25, 2009, zirzabella » | 3 megjegyzés »

Nem ylang-ylang vagy valamelyik Axe, de még csak nem is Chanel. Az irodalmárok váratlan képzettársításokhoz nyúlnak, ha az erotika illatáról van szó. Ha az ember író vagy költő, a szagok kiváló egérutat jelentenek egy-egy erotikus jelenet ábrázolásánál: mivel mindenki orra másként emlékszik a szexre, nem válhatnak közhelyessé – de nem is vádolhatja őket senki vulgaritással. A másik oldalon persze a szagok körül is fétisek rengetege tenyészik, van, akinek láb, másnak a haj, netán egy használt zsebkendő.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Miről fantáziálnak a nők?

február 6, 2009, zirzabella » | Neked jó volt?

Részletek Nancy Friday Titkos kertem című, nők erotikus fantáziáiból összeállított gyűjteményéből

Irene: A legújabb és legszokatlanabb fantáziám, hogy egyszerre vagyok nő és férfi, és magammal folytatok szexuális kapcsolatot. Elképzelem, hogy képes vagyok magamnak előidézni azt a kielégülést, amire mindig is vágytam. Nehezen kidolgozható fantázia, de azt hiszem, akár működhet is.

Theda: Az első szexuális fantáziámat egy tanár nagyon kerek hátsójának nézegetése okozta. Nem lehettem több, mint hét vagy nyolc éves. Nagyon rövid kabátot viselt, kövér volt, és a feneke megtöltötte a nadrágját, világosan körvonalazva a félgömböket. Emlékszem, egyértelműen erotikus érzésem támadt még abban az életkorban is, és kifogást kerestem, hogy hamarább lefekhessek, megteremtve az intim magányt ahhoz, hogy tovább foglalkozhassak ezzel az ihletforrással.

teljes bejegyzés >

Galamb és kupola: nemi szervek, másképp

január 16, 2009, zirzabella » | 1 megjegyzés »

Az illatos kert a 15. századi arab író, Muhammad an-Nefzawi műve. Akár a Káma-szútra, oktató célzattal készült azok számára, akik a gyönyört keresik, ugyanakkor számos vicces történet, anekdota révén is bepillantást nyújt az arab világ szerelmi kultúrájába. Többek között felsorolja azokat az elnevezéseket, amelyekkel a férfi, illetve női nemi szervet lehet illetni – ezek közül válogattunk.

 

A férfi nemi szerv megnevezései

Al-harnáma – a galamb

Ez az elnevezés onnan ered, hogy a gerjedelméből nyugovóra térő hímtag a tojásokon ülő galambra emlékeztet.

At-tannána – a cuppantó

Azért hívják így, mert valahányszor bemegy vagy kijön a vulvából az egyesülés során, mindig efféle hangot hallat.

teljes bejegyzés >

Az alsó ajkak filozófiája

augusztus 7, 2008, delinke » | Neked jó volt?

Egyik kedvenc íróm, Roald Dahl A nagy cserebere című novellájában találtam a követező részletre:

“Hátradőltem, hátamat nekivetettem a pulton körbefutó korlátnak, kortyoltam a whiskymből, és a pohár pereme felett egyenként szemügyre vettem az asszonyokat. Nem az alakjukat figyeltem, hanem az arcukat, de nem is maguk az arcok érdekeltek, sokkal inkább az arcok közepén vörösen duzzadó szájak. Sőt, nem is az egész száj vonzotta magához a tekintetemet, csupán az alsó ajak.

Ahogy azt mostanában felfedeztem, az alsó ajkak sok mindent elárulnak. Sokkal többet tárnak fel, mint a szemek. Egy szempár számtalan titkot rejtegethet, egy alsó ajak szinte semmit. Például figyeljük csak meg az éppen mellettem ácsorgó Jacinth Winklerman alsó ajkát. Vegyük észre az apró ráncokat, melyek némelyike párhuzamosan fut, míg mások széttartva vezetnek kifelé.

Nincs két ember, akinek ajakráncai ugyanolyan mintázatba rendeződnének, és ha jobban belegondolok, ezt kiválóan fel lehetne használni a bűnözők elfogásához, már ha az akták tartalmaznak ajaklenyomatot és az illető esetleg iszik egy pohárral a tett színhelyén. Az alsó ajkat lehet beszívni, vagy piszkálgatni, ha a gazdája ingerült - ahogy azt Martha Sullivan teszi éppen, miközben a távolból figyeli üresfejű férjét, amint Judy Martinson körül legyeskedik.

Az alsó ajkat lehet buján nyalogatni is. Az előbb láttam, ahogy Ginny Lomax Ted Dorling mellett állt, és egyenesen a férfi arcába nézve, végigfuttatta ajkán a nyelve hegyét. Jól kiszámított gesztus volt, a nyelv incselkedve bújt elő, majd lassú, nedves csapással vonult végig az ajak teljes hosszán. Láttam, hogy Ted Dorling figyeli Ginny nyelvének útját. A nő éppen ezt akarta.

Ahogy pillantásom végigvándorolt a szobán egyik ajaktól a másikig, kénytelen voltam magamban leszögezni annak az állításnak az igazságát, miszerint az emberállat minden kevéssé vonzó tulajdonsága - a gőg, mohóság, kapzsiság, kéjvágy és még annyi minden más - egyértelműen kifejezésre jut ezen az apró, skarlátszínű bőrnyúlványon. Csak ismerni kell a jeleket. Az előreugró vagy duzzadt ajkak állítólag érzékiségre utalnak, de ez csak félig igaz a férfiakra, a nők esetében pedig egyáltalán nem.

Egy asszony száját akkor érdemes igazán megfigyelni, ha az csak egy vékony vonal, egy éles szélű keskeny penge. A nimfomán nők alsó ajkának közepén egy alig észrevehető apró kidudorodás látszik. Samantha, a háziasszony pontosan illyennel büszkélkedhetett. De hol van ő? Hol van Samantha? Áh, épp itt jön. Kiveszi az üres poharat az egyik vendég kezéből, és felém tart, hogy telitöltse.”

Címkék:

ŐSZELŐ

június 18, 2008, Horváth Előd Benjámin » | Neked jó volt?

A megcsalás lehet személytelen,

csak így jutott ez is ki itt neked,

a térd, félig letolt gatyád

s egy harapás a válladon korán,

mikor csak sötétkék a pirkadat,

a szíved is csupán sötét… betét,

egy részeg hülye, semmi más, haladsz,

s az öl csak rozsdaszagba húz ekképp.

teljes bejegyzés >

Címkék:

A teherhordó és a három lány története (részlet)

február 25, 2008, piri-amarella » | Neked jó volt?

…A lány felkapta a serleget, ivott, s leült nővéreihez. Egyre iszogattak a teherhordóval, s vége-hossza nem volt a táncnak, nevetésnek, dalnak, versnek, rigmusnak. A teherhordó dévaj enyelgésbe kezdett velük, csókok, harapások, csiklandások, pajzán simogatások estek, ez megdögönyözte, az megcsapdosta, amaz pofozgatta, ez illatszert kínált neki, s ő nyakig volt az élet gyönyörűségében, akárcsak ha a paradicsomban vigadt volna a hurik társaságában.

teljes bejegyzés >

Leírás

február 21, 2008, bokka » | Neked jó volt?

Tenyere a hátam, fülemben puha ordítással a réten, két fatörzs mintha nem is két fatörzs lenne, hanem tudom: két comb szétvetve, de mégis fatörzs; a fatörzsek között egy szánkó csúszik a téli réten, domboldalról siklik lefelelé a két fatörzs, valami, comb közé; és visszarándul, visszasiklik föl a dombra, aztán lesiklik újra; föl és le; homályos köd a téli tájon jaj de jó nekem jaj de jó nekem puha ordítás a föl-le csúszkáló szánkó ritmusára; de hiszen ez nem is szánkó! két fatörzs vagy valami között lezuhanó-felemelkedő lift; zuhan és visszaemelkedik, zuhan és emelkedik a két valami között; de mintha ez a zuhanó-emelkedő zu- han emelkedik nem is lift lenne vagy valami, hanem én va- gyok a hang ritmusában jaj tele van a tested sűrített leve- gőcskékkel! jaj tele van a testem jaj de jó nekem zuhanok és emelkedek hangja ritmusára, föl és le; siklik, mint a szánkó, ki és be; kinn és akkor a behatolás vágya; benn, és akkor a kikerülés vágya; fönn és lenn; emelkedés és zuhanás, mint a lift; de már tudom, hogy amit láttam, az én voltam, az én mozgásom jelképe a liftben és a szánkóban; s ezek szerint testében vagyok… Nádas Péter: Szerelem

Címkék:

Baszonettek 13

február 3, 2008, jamboref » | Neked jó volt?

kampó igric (Pető Tóth Károly): Kedves Feró! Egyszer voltam Delhiben, de én aztatat nem hiszem E két sorból írjál egy baszonettet: Pandzsábi picsacsáb csattog a semmiben s testem meghibban, ha lelked ellibben

teljes bejegyzés >

Címkék:

Egy nő (38)

február 1, 2008, bokka » | 2 megjegyzés »

Van egy nő. Gyűlöl. I hate this situation, ismételgeti, de valójában rám gondol. Szünös-szüntelen rám gondol, éjt napallá téve. A hasa olyan, akár egy hordó, fényesen domborodik, nekem igen tetszik. Komolyan állítja, hogy ő John Lennon húga, erre nevetve a lába közé bújok, fejjel előre.

teljes bejegyzés >

Janus Pannonius - PAJZÁN EPIGRAMMÁK

január 29, 2008, jamboref » | Neked jó volt?

SÚLYOS ÉS KELLEMETLEN KÉRDÉS

Mért áhítja a fütykös a puncit, a punci a fütyköst? - ennek a jámbor nép így magyarázza okát: akkortájt, amikor Prometheus ős-szüleinket gyúrta agyagból, még egyfele járt a keze. Nem formált testrészt, melytől szétválik a két nem, s mellyel az emberi faj újrateremti magát. Majd azután később, hogy a természet legyen úrrá, más-másfélékké tette az embereket. Úgy, hogy emennek öléből egy keveset kiszakított, s tette a másik lény lába közé e csomót. Most ama vájat folyton kergeti ezt a csomócskát, és e csomó folyton visszakivánja helyét.

Címkék:

Egy nő (9)

január 29, 2008, bokka » | 2 megjegyzés »

Van egy nő. Szeret. Jól szeretkezik. Magyarán istenien baszik. Nehéz volna megmondani, miért. Vagy éppenséggel könnyű? Miért? Azért. Más is uralja így az izmait, más is bírja a szemérmetlenségnek ezt a könnyedségét, amely nem ijeszt, de fertőz, nincsen egyedül a vidámságot illetően sem, mely a testéből csörgedez, és más is birtokában van az átváltozás ama képességének, amely váratlanul drámaivá képes tenni ezt a vidámságot, s lehúzza, mint a hínár a könnyedséget, és amely a kéjt a fájdalom által fokozza.

teljes bejegyzés >

Egy nő (33)

január 28, 2008, bokka » | 2 megjegyzés »

Van egy nő. Hagyjuk ezt a szeret-gyűlöl-hagymázt. Ez a hímsovinisztán harmadosztályúnak mondható, kifejezetten endékás és kifejezetten ordenáré kinézetű (rúzsozás, öltözködés, fogak), de ekképp figyelemre méltó nő napozás közben most, hanyatfekvén kissé széttárja és megemeli a lábait, ami által a combja tövénél hátúl meggyűrődik a hús, hullámozni kezd, és a hullámok kevéske szőrt, fanszőrt is napvilágra sodornak, mutatóba. Elcsendesülvén a mozgás, így maradt minden. Minden pina más, gondoltam acsarkodva, mohón.

Esterházy Péter: Egy nő

Háromhüvelyknyi aranyliliom

január 28, 2008, Ági » | 1 megjegyzés »

“Nagyanyám igazi szépség volt. Ovális arcú, rózsás orcájú, fényes bőrű. Fénylő, hosszú, fekete hajának vastag fonata a derekát verte. Tudott illedelmesen viselkedni, ha az alkalom úgy kívánta, márpedig legtöbbször úgy kívánta, de tartozkódó külseje elfojtott, pezsgő energiákat rejtett. Alacsony termetű, százötven-százhatvan centi, vékony testalkatú, válla csapott, akkoriban ez számított eszményi alkatnak.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Nos, te mire gondolsz közben?

január 24, 2008, mad-MOI-selle » | Neked jó volt?

“Ruhában vagy ruhátlanul
Szőnyegen, széken, ágyban
délelőtt, délután, éjszaka
beszeszelve vagy jeges józanon,
játékosan mint a kölykök
vagy szótlanul, mint az idegenek
félálomban, el-el szundítva,
vagy éberen fújva a füstöt-
Te mire gondolsz közben?

teljes bejegyzés >

Címkék:

Antiszex?

január 23, 2008, parnakonyveim » | 1 megjegyzés »

- Nagyon fárasztó. De hetente legalább háromszor nem alszom egyedül.
- Élsz, mint hal a vízben – mondtam irigykedve; mindig is vonzott a könnyű kaland, bár sosem volt benne részem.
- Irigylem a monogámokat.
- Micsoda? Dehát sokkal szórakoztatóbb mindig újat kóstolni…
- Egy frászt.

teljes bejegyzés >

Csáth Géza naplójából

január 17, 2008, parnakonyveim » | Neked jó volt?

Ez új fejezet. Rövid, de velős. Egy 36 éves, testes, nagy orrú nymphomániás nő volt ez, a szobalányok kerítőnője, óriási seggel, kissé lógó, de szép mellekkel, egészben mesteri megromlás és bársony sima, rózsaszín bőr. Brutális egészsége és rémes érzékisége, amely egy bacchánsnőére emlékeztetett, keltették fel figyelmemet.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Rab Zsuzsa: Otthagyott városomban

január 13, 2008, montechristo » | Neked jó volt?

Giovanni Gastel fotó

Rab Zsuzsa: Otthagyott városomban

Valaki énhelyettem ittmaradt.
Elcseréltem vele a sorsomat.
Futamoz álmosan a zongorán,
temetőbe sétál ki délután,
gyereket pólyáz, szekrényben matat.
Valaki énhelyettem ittmaradt.

Az énnekem szánt sorsot pergeti.
Ezt a kisutcát hagytam itt neki,
ezt az ecetfát nyarai felett,
hitvesi ágyat, dombos szigetet,
halálig-biztos társat hagytam itt,
ki ősszel rá meleg kendőt terít,
keresztelőket, temetéseket,
boros-toros, bő nevetéseket,
víg névnapokat, apró gondokat,
sereg rokont, derék utódokat,
lángok-falta, vad esztendők helyett
tisztes nyugalmú, hosszú életet,
s csak néha egy névtelen sajdulást:
ezt akarta – vagy mást? Valami mást?…

Valaki énhelyettem ittmaradt.
Küszöbére csempésztem sorsomat.
Ha tudna rólam, hogy gondolna rám?
Nem merek benézni az ablakán.

Giovanni Gastel fotója

Baszonettek 10

január 11, 2008, jamboref » | Neked jó volt?

A halállal együtt lankadtam,
lekonyult hát fénylő falloszom,
miután számtalanszor beléd haladtam
a konyhában a kockás abroszon.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Fordított szerelmi vallomás?

január 10, 2008, parnakonyveim » | Neked jó volt?

A rossz kislány fél órával később érkezett, mint én. Jól szabott bőrkabát volt rajta, a fején a kabáthoz illő kis kalap, a lábán térdig érő csizma. A retikülön kívül egy aktatáska is volt nála, benne annak a modern művészeti kurzusnak a könyvei és füzetei, amit, mint később elmagyarázta, hetente háromszor látogat a Christie`s-en.

teljes bejegyzés >

Fehér

Mert így kezdődnek a dolgok, ugye. Az ember először fehér, aztán belepirul, aztán belefeketedik és meghal, és kezdődik minden előlről. Persze, a fehér is lehet ártatlan fehér, izzó fehér, ködfehér vagy tojásfehér – vagy éppen falfehér, mint én, valahányszor erotikáról kell beszélni.

teljes bejegyzés >

Piros

Piros

Úgy közlekedsz, éjt nappá téve, mint
a föld gyomrában hömpölygő folyók,
feltarthatatlan belső rend szerint
jelentkezel, mint szó helyén a csók –

teljes bejegyzés >

Címkék:

Fekete

Fekete

A földalatti járatok síkos, hideg,
vízlakta éve volt,
pedig megláttalak és megszerettelek.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Nem mondhatom el senkinek…vagy igen?

november 19, 2007, zirzabella » | 1 megjegyzés »

Magánügy: a veszekedésetek ugyanúgy, mint a tegnap esti szeretkezés, vagy az a tény, hogy mindig az előszoba kellős közepén hagyja a cipőjét. De mielőtt elvonulnál csendben szenvedni, gondold végig még egyszer. A hálószobatitkokról, érzelmi szennyesről és úgy általában, a magánügyekről alkotott felfogás változóban van, és itt persze a blogokról is beszélek, de nemcsak.

teljes bejegyzés >

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor
0
  • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

   gőre ábor

  • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

   Szusz

  • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

   Alex
 • 0
  Egologó - Az erdélyi blogring

  Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más