Re: Szex a képernyőn minekvan? - apró kitérővel

április 16, 2011, romai » | Neked jó volt?

1.

számomra (és úgy sejtem: általában mindenki számára) ha mozgóképről beszélünk: három valóságot különböztethetünk meg.

az egyik az, amelyben én, a néző ülök és nézem a képernyőt. ennek a valóságnak jobbára nagyon kevés köze van a másik kettőhöz, hiszen a másik kettő nélkülem is, az én nézői valóságom nélkül is létezik. ebben a valóság-dimenzióban söröket lehet nyitni, ropis tasakokat zörgetni, böffenteni, élcelődni, figyelni avagy nem figyelni a filmre, mert, mint fentebb említettem: ez a valóság-dimenzió és a másik kettő valóság-dimenzió egymással párhuzamosan is “elvan”, “el tud lenni”.

a másik a filmbéli valóság. itt azt a dimenziót értem, ami a vásznon a valóságot képezi. ha tetszik: hasonlatos egy festmény, egy fotó világához. ahhoz, hogy egyáltalán alkotás-szemlélő-féle dialógus kialakulhasson: a szemlélőnek el kell fogadnia az alkotás belső, a szemlélő valóságától általában eltérő valóságot. enélkül az elfogadás-megnyílás nélkül nem sülhet ki az egészből más, csak kényelmetlen fészkelődés és unatkozás a vászon-a képernyő előtt. persze ha az ember csak a licis szimpátiáját szeretné “közelebbről megismerni”, akkor épp jó ez így, épp elégséges

teljes bejegyzés >

a préda

Annyira imádlak titeket, mondta és nőiességének teljes tudatában kényelmesen belehelyezkedett ismét a bőrfotelbe, kihívó mozdulattal téve keresztbe lábait. Tüdőszín csipke alsójának a megvillanása, szeméremajkainak halvány vonala a csipke mintái mögött valami szörnyű erejű, hipnotikus erővel bírtak. A villanás ideje, a combok nyitottságának a szöge pont tökéletes volt ahhoz, hogy se kurvás, se amatőr ne legyen, de ugyanakkor a pillanat hatékony tudjon lenni ránk, még nagyobb, még izzasztóbb hatalmat engedve át neki, felettünk.

Heten ültünk az asztalnál, meg ő. alacsony asztalok voltak, meg aztán ő távolabb is ült az asztaltól, kihívóan dorombolt testével. Ez az este nem arról akart szólni, amiről aztán végül mégis csak szólt. Eluralkodott felettünk, eltehénkedett nőiességével, ránk telepedett, mint egy ősanya-szellem, mint egy szétfolyó testű, és mégis idegbénítóan kívánatos kurtizán.

teljes bejegyzés >

Közelebb I.-hez

 You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Van valami megnyugtató az állatiban. Valami bensőséges, valami meleg. Nem feltétlenül az ösztönök, a kémiák, a karmolások, a harapások ellilult nyomai, de az erő, a perpetuum mobile, ami minket embereket (agyilag, lelkileg és fizikailag is) életben tart. Ritkán mutatja meg magát ez az általam eleminek, az egzisztenciánk alap-tartozékának tartott erő. Ez az, ami leginkább össze tud kötni minket a túlságosan fontossá nevelt, monotonizált külsőségek alatt. Ez az, ami felemel, kitölt és megismertet, valakin keresztül, ismét, folyton új perspektívába helyezett és így új értelmet (értelmeket) nyert, ám alapjában alig megváltozott önmagunkkal. Ezt fejezi ki a fenti. A lenti változatban ott a szöveg is.Véleményeket kérnék, ha módodban áll.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

10 dolog, amit nem tudtál az orgazmusról

A magyar feliratot a képkeret alatt lehet beállítani.

make love, not porn.

Karácsony előtt

december 20, 2010, romai » | Neked jó volt?

Kába vagyok. A szemhéjamon keresztül fura fény-figurákat látok. Még alszom… igen… még olyan jó nem érezni, hogy hol végződik a paplan s hol kezdődik az alvásban kiforrósodott, kissé izzadt bőröm. Még olyan finoman nehéz az agyam… homályos, tompa… csak az ősi ösztönök. Azok működnek csak. Becsukott szemmel betájolom magam. Még álmodom, még nem vagyok éber, de az agyam megkezdte az alapprogramok betöltését, ezeknek indítását.

 Jobb felől az ablak… ez a vörös fény a sötétítő. A játszi árnyék-minták? Biztos a függöny darabos, vörösen izzó háló-szemei. Akkor mögöttem van az asztal, fejem fölött, a képernyővel… a pénztárcámmal, az órával… tényleg, vajon még hogy nem csörgött? A kályha a lábamnál. Az ágy mellett biztos a könyvek. Olvasás… szesszió… Az ajtó. Valahol messze, balra. Szekrény. Ajtótól jobbra, illetve balra. Páratartalom-mérő a falon. Összecsukott ajkaim szétnyílnak, s a mély sóhajtáshoz nagy levegőt veszek… elbóbiskolok… … ízt érzek a számban. Illatot az orromban. Az illat a fáé… halkan ropog a kályhában… friss, meleg… fenyőillat. Kis ág, szaloncukrokkal, pici gömböcskével. Hugi hozta be. Ő is díszítette… ropogó fa és illatozó ág… meg az aprósütemény. Az is van. Vaníliás-kakaós. Lekvárral összeragasztva. Cseresznyéssel… gyertya-edzett viasz.

teljes bejegyzés >

Mindennapi fétisek

november 6, 2010, Moiré » | 5 megjegyzés »

teljes bejegyzés >

A röntgenszemű férfiak

november 4, 2010, Gerard » | 11 megjegyzés »

A röntgenszem az a képesség, amellyel minden férfi rendelkezik. Képesek vagyunk minden alá belátni, minden ruha alatt felfedezni az igazi formákat. Szinte felesleges a nagy segget bő ruhákkal, vagy a kis melleket kosaras melltartókkal takargatni lányok, mert tudjuk mi lapul alattuk, ezekkel inkább magatokat csapjátok be. Persze tudom, hogy mindenki el akarja adni magát, de csak önámítás az egész, mert a férfiak pontosan tudják mi miért van.

De, hogy is működik ez az egész? Szóval jön egy lány, mondjuk feszes, hosszú nadrágja van. Ha fehér, könnyű dolgom van, mert finoman átüt a bugyija formája és netalán színe is a nadrágján, és egyből tudom, hogy mi lapulhat benne. Talán még azt is tudom milyenre borotválja, szinte érzem kezeimmel a kis szőröcskéket, melyeken keresztül vezet az út a nedves dombokra. Ha színes a nadrág az sem baj, imádnivaló mikor leül és kikandikál például egy kis rózsaszín vonal a nadrágja felett. Ilyenkor teljesen lázba jövök és már elképzelem milyen lehet a lába közt kéjesen beleélvezni.

Ha nincs rajta melltartó, azt kívánom, hogy szaladjon és lássam hogyan mozog a két kis almája, ha tőgyei vannak, az sem baj, mert a kövér nők jók, kiválóan lehet beléjük kapaszkodni, vagy akár hátulról megközelíteni őket. Ha van rajta melltartó és nem kosaras, arról álmodok milyen lehet levenni és vadul beleharapni a mellbimbójukba. Ha kosaras a melltartójuk, akkor szinte tépni akarnám, hogy megérinthessem a kosár alatt található tartalmat. És ez vonatkozik kis és nagytestű lányokra egyaránt. Imádnivalóak mind.

Benőztem

február 27, 2009, jamboref » | 2 megjegyzés »

Amikor a szokásos szombat esti dorbézolás után hajnalban felébredtem, meglepődve konstatáltam, hogy az orrom előtt mintegy tíz centiméterre egy szunnyadó szempár hever. A szívem heves dobogásba kezdett, a falloszom viszont biztonsági okokból félmerev állapotban várta az utasításokat. Az „Uram add, hogy nő legyen” gondolat szélviharként suhant át tompa agyamon.

teljes bejegyzés >

Címkék:

ŐSZELŐ

június 18, 2008, Horváth Előd Benjámin » | Neked jó volt?

A megcsalás lehet személytelen,

csak így jutott ez is ki itt neked,

a térd, félig letolt gatyád

s egy harapás a válladon korán,

mikor csak sötétkék a pirkadat,

a szíved is csupán sötét… betét,

egy részeg hülye, semmi más, haladsz,

s az öl csak rozsdaszagba húz ekképp.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Szex és a kamaszkor

június 13, 2008, admin » | 2 megjegyzés »

Málnás óvszer, farokméret-verseny, tapizás, Bravo: kamaszkori élmények gyűjteménye.

Oh

Adott egy oktatási rendszer, melynek alapvető tézise, hogy némiképp megfoghatatlan dolgokat - mint tudás, kreativitás, tanulás - mérni, számokban kifejezni lehet. A rendszer logikájából adódóan a fejlődés is mérhető, megragadható. Rendszeresen mérik is. És mivel cél minél rövidebb idő alatt a lehető legnagyobb fejlődés, ezért az osztályozás során bűntudatot, a hiány érzetét tudatosítják azokban a tanulókban, akik nem fejlődnek eléggé látványosan.

Vegyünk akkor körülbelül tucatnyi, saját testét és szexualitását épp felfedező kamaszt úgy a 8. osztály táján: minden gondolatuk a szex körül összpontosul; maga az aktus a srácok zöme számára még nem több mint pornóképek, filmek, helyzetek és fantáziák tömkelege, azonban a szexuális aktus elsődleges eszköze már megvan, és bevetésre készen áll.

teljes bejegyzés >

Poligámia, hűtlenség, nyílt kapcsolat

Gyakran megbotránkoztam régebb azon, hogy a könyvekben a férfiak néha mennyire gátlástalanok tudnak lenni. Megcsalják, kihasználják szegény nőket, párhuzamosan szédítik anyát és lányát, két barátnőt, két testvért: mindegy, a lényeg az, hogy minél kevesebb idő alatt minél többször lefektetni minél többet belőlük.

teljes bejegyzés >

A feministák: sci-fi a patkányfóbiás világuralkodókról

május 14, 2008, zirzabella » | 2 megjegyzés »

Valamikor a 20. század elején a sci-fi írók kifogytak a szörnyetegekből. Megvakarták hát a fejüket: mi maradt még, amitől az olvasó hátán jólesően futkos majd a hideg? Hát persze, a nők világuralma!

teljes bejegyzés >

Címkék:

Kérek egy óvszert

május 6, 2008, zirzabella » | 6 megjegyzés »

Elvileg nem nagyobb ügy egy papírzsebkendőnél, borotvánál vagy láz elleni pezsgőtablettánál. De akkor honnan a sok óvszervásárlós sztori?

Mr Yellow

Nyolcadikos koromban vettem életem első kotonját, fogadásból. Az egész osztály beszállt, fejenként 1 lejbe fogadtam mindenkivel (1 lej 25 bani volt egy vajas kifli), hogy meg merem csinálni. V alakban vonult fel mögöttem 35 ember, úgy mentem be a patikába, megvettem a standard, kínai, Butterfly kotont, azután meg egy hétig azon vitatkoztunk, mit csináljunk vele.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Erényöv javított verzió - a második szüzesség

április 9, 2008, zirzabella » | 4 megjegyzés »

Vallásos ideológia, egyszerű unalom vagy a férfiak megleckéztetése – a modern kori absztinencia hívei a legkülönbözőbb érvekkel jönnek.

Valamikor régen közhiedelem volt, hogy egyedül a szűz képes előcsalogatni rejtekéből az egyszarvút, a tiszta és mágikus erővel rendelkező lényt. A hit, miszerint a szüzesség férfiaknál és nőknél egyaránt a spirituális erő forrása, évszázadokon keresztül tartotta magát, és egyesek ma is hisznek az egyszarvúakban. És néhányan a szüzességben is.

teljes bejegyzés >

Rájöttem, intimitásra van szükségem, nem szexre

március 20, 2008, zirzabella » | Neked jó volt?

A prostituáltak klienseiket Johnokként emlegetik – ez körülbelül annyit tesz, mintha magyarul Jancsiknak neveznék őket. Élménybeszámolók - többek egy Jane-től.

teljes bejegyzés >

A meztelen igazság - nudizmus pro és kontra

március 10, 2008, zirzabella » | 3 megjegyzés »

Visszatérés a természethez vagy fölösleges bizalmaskodás? Kinek mit jelent a meztelenség, ki mikor és hol vetkőzik, és persze miért – a Transindex válaszol.

teljes bejegyzés >

csettszex?

február 22, 2008, csettszex » | 1 megjegyzés »

20:50 A Nő: szia :) 20:51 A Férfi: :) A Nő: ma kuldtem uzenetet, smst, szerintem nem ment el, elkuldtem megegyszer s meg azert sem ment el. 20:52 A Férfi: a második megjött csak nem tudtam mit válaszolni, egyelőre A Nő: na, orulok. ne hulyeskedj, nem valaszert kuldtem :) 20:53 A Férfi: nem hülyéskedek. s ha akarok válaszolok, na. :) A Nő: erdekes modon most nem fajt a hatam, pedig szepen osszehajtogattal

teljes bejegyzés >

Címkék:

Kaland

február 22, 2008, E. Nomansland » | 4 megjegyzés »

Egyszer lefektettem egy nőt, akit tizennégy éves kora óta ismertem, s ha jól emlékszem, már akkor is folyton kötözködött velem. Huszonöt lehetett, mikor újra összefutottunk, s egy sör után feljött hozzám. Bort ittunk, s rá is kérdezett, miért nem próbálkoztam nála annak idején. Mondtam, mert még gyerek voltál hozzám képest, de próbálkozom most. Itt vagy, nem? Körbejárta a lakást – nem volt valami nagy –, aztán megkérdezte: ne haragudj, de te ebben a lyukban élsz? Később az ölembe ült – nehezebb volt, mint ítéltem -, s mikor megcsókoltam, a felsőajka szúrt kissé. Rosszul csókolt.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Leírás

február 21, 2008, bokka » | Neked jó volt?

Tenyere a hátam, fülemben puha ordítással a réten, két fatörzs mintha nem is két fatörzs lenne, hanem tudom: két comb szétvetve, de mégis fatörzs; a fatörzsek között egy szánkó csúszik a téli réten, domboldalról siklik lefelelé a két fatörzs, valami, comb közé; és visszarándul, visszasiklik föl a dombra, aztán lesiklik újra; föl és le; homályos köd a téli tájon jaj de jó nekem jaj de jó nekem puha ordítás a föl-le csúszkáló szánkó ritmusára; de hiszen ez nem is szánkó! két fatörzs vagy valami között lezuhanó-felemelkedő lift; zuhan és visszaemelkedik, zuhan és emelkedik a két valami között; de mintha ez a zuhanó-emelkedő zu- han emelkedik nem is lift lenne vagy valami, hanem én va- gyok a hang ritmusában jaj tele van a tested sűrített leve- gőcskékkel! jaj tele van a testem jaj de jó nekem zuhanok és emelkedek hangja ritmusára, föl és le; siklik, mint a szánkó, ki és be; kinn és akkor a behatolás vágya; benn, és akkor a kikerülés vágya; fönn és lenn; emelkedés és zuhanás, mint a lift; de már tudom, hogy amit láttam, az én voltam, az én mozgásom jelképe a liftben és a szánkóban; s ezek szerint testében vagyok… Nádas Péter: Szerelem

Címkék:

Nyálas, barack, extázis – az első csók

február 7, 2008, zirzabella » | 11 megjegyzés »

Annak kiderítésére, hogy kinek milyen volt az első csók, tudtunkkal eddig még nem alkalmazott módszert használtunk: a messengeres státusüzeneten keresztüli közvéleménykutatást. Azaz, kiírtuk a státusüzenetünkbe, hogy:Milyen volt az első csókod? Írd meg!

teljes bejegyzés >

Baszonettek 13

február 3, 2008, jamboref » | Neked jó volt?

kampó igric (Pető Tóth Károly): Kedves Feró! Egyszer voltam Delhiben, de én aztatat nem hiszem E két sorból írjál egy baszonettet: Pandzsábi picsacsáb csattog a semmiben s testem meghibban, ha lelked ellibben

teljes bejegyzés >

Címkék:

Egy nő (38)

február 1, 2008, bokka » | 2 megjegyzés »

Van egy nő. Gyűlöl. I hate this situation, ismételgeti, de valójában rám gondol. Szünös-szüntelen rám gondol, éjt napallá téve. A hasa olyan, akár egy hordó, fényesen domborodik, nekem igen tetszik. Komolyan állítja, hogy ő John Lennon húga, erre nevetve a lába közé bújok, fejjel előre.

teljes bejegyzés >

Erotika a ruhásszekrényben

január 30, 2008, zirzabella » | 21 megjegyzés »

Kifaggattuk a Transindex szerkesztőségét: ki számára melyik a legerotikusabb ruhadarab? Itt következnek a válaszok - a neveket nem áruljuk el, annyit viszont a pikantéria kedvéért megsúgunk: a fotókon saját ruhadarabok szerepelnek, és a modellek is a szerkesztőség tagjai közül kerültek ki. Lehet találgatni!

teljes bejegyzés >

Janus Pannonius - PAJZÁN EPIGRAMMÁK

január 29, 2008, jamboref » | Neked jó volt?

SÚLYOS ÉS KELLEMETLEN KÉRDÉS

Mért áhítja a fütykös a puncit, a punci a fütyköst? - ennek a jámbor nép így magyarázza okát: akkortájt, amikor Prometheus ős-szüleinket gyúrta agyagból, még egyfele járt a keze. Nem formált testrészt, melytől szétválik a két nem, s mellyel az emberi faj újrateremti magát. Majd azután később, hogy a természet legyen úrrá, más-másfélékké tette az embereket. Úgy, hogy emennek öléből egy keveset kiszakított, s tette a másik lény lába közé e csomót. Most ama vájat folyton kergeti ezt a csomócskát, és e csomó folyton visszakivánja helyét.

Címkék:

Egy nő (9)

január 29, 2008, bokka » | 2 megjegyzés »

Van egy nő. Szeret. Jól szeretkezik. Magyarán istenien baszik. Nehéz volna megmondani, miért. Vagy éppenséggel könnyű? Miért? Azért. Más is uralja így az izmait, más is bírja a szemérmetlenségnek ezt a könnyedségét, amely nem ijeszt, de fertőz, nincsen egyedül a vidámságot illetően sem, mely a testéből csörgedez, és más is birtokában van az átváltozás ama képességének, amely váratlanul drámaivá képes tenni ezt a vidámságot, s lehúzza, mint a hínár a könnyedséget, és amely a kéjt a fájdalom által fokozza.

teljes bejegyzés >

Meleg fronthatások

Természetesen utólag sikerült megfogalmazni, hogy miféle játékra próbáltak rávenni. Szerintem a fiúk többségét érték zsenge csimaszkori melegedő ráhatások. Engem kettő ért, az első még elsőosztályos koromban, a fiú nevét nem árulom el, nevezzük egyszerűen Lórinak.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Egy nő (33)

január 28, 2008, bokka » | 2 megjegyzés »

Van egy nő. Hagyjuk ezt a szeret-gyűlöl-hagymázt. Ez a hímsovinisztán harmadosztályúnak mondható, kifejezetten endékás és kifejezetten ordenáré kinézetű (rúzsozás, öltözködés, fogak), de ekképp figyelemre méltó nő napozás közben most, hanyatfekvén kissé széttárja és megemeli a lábait, ami által a combja tövénél hátúl meggyűrődik a hús, hullámozni kezd, és a hullámok kevéske szőrt, fanszőrt is napvilágra sodornak, mutatóba. Elcsendesülvén a mozgás, így maradt minden. Minden pina más, gondoltam acsarkodva, mohón.

Esterházy Péter: Egy nő

Baszonettek 12

január 28, 2008, jamboref » | Neked jó volt?

Hajtóvadászatot rendezünk most,
testedben ébreszd fel a ledér nőt
a lábaim közt verd a makkost,
így fokozva bennem a térerőt.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Pirelli naptár, most Ázsia a tematika

január 27, 2008, parnakonyveim » | Neked jó volt?

[myginpage=pirelli2008]

>> pirelli naptár hivatalos site
>> a fotós, Patrick Demarchelier honlapja
>> Pirelli férfi és női fotósok naptárai, össehasonlítás

Baszonettek 5.1

január 25, 2008, jamboref » | Neked jó volt?

Hófehér magom egybesűrítem,
férfiasságom fuzionálva,
nyámnyila nyálkám beléd ürítem,
mégpedig a forró pinádba.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Nos, te mire gondolsz közben?

január 24, 2008, mad-MOI-selle » | Neked jó volt?

“Ruhában vagy ruhátlanul
Szőnyegen, széken, ágyban
délelőtt, délután, éjszaka
beszeszelve vagy jeges józanon,
játékosan mint a kölykök
vagy szótlanul, mint az idegenek
félálomban, el-el szundítva,
vagy éberen fújva a füstöt-
Te mire gondolsz közben?

teljes bejegyzés >

Címkék:

Szemkontakt

január 23, 2008, Ren Tandor » | 1 megjegyzés »

A fiú hazafele készülődött, a fekete szövetkabát rajta volt, az egyszerű csíkos sál is. A kesztyűit még a kezében fogta és épp elköszönt a többiektől, amikor megérkezett a lány. Kint sűrű és nagy pelyhekben hullt a hó, a lány göndör haja vizes volt és néhány tincs az arcára simult.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Antiszex?

január 23, 2008, parnakonyveim » | 1 megjegyzés »

- Nagyon fárasztó. De hetente legalább háromszor nem alszom egyedül.
- Élsz, mint hal a vízben – mondtam irigykedve; mindig is vonzott a könnyű kaland, bár sosem volt benne részem.
- Irigylem a monogámokat.
- Micsoda? Dehát sokkal szórakoztatóbb mindig újat kóstolni…
- Egy frászt.

teljes bejegyzés >

Cashback

január 22, 2008, parnakonyveim » | 1 megjegyzés »

cashback2.jpg

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

IMDB.

Baszonettek 4

január 17, 2008, jamboref » | Neked jó volt?

Ó ne te légy a rabszolgám,
se zombi, sem akaratlan,
légy csak a domina vaginám,
egy akaratos forró katlan.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Csáth Géza naplójából

január 17, 2008, parnakonyveim » | Neked jó volt?

Ez új fejezet. Rövid, de velős. Egy 36 éves, testes, nagy orrú nymphomániás nő volt ez, a szobalányok kerítőnője, óriási seggel, kissé lógó, de szép mellekkel, egészben mesteri megromlás és bársony sima, rózsaszín bőr. Brutális egészsége és rémes érzékisége, amely egy bacchánsnőére emlékeztetett, keltették fel figyelmemet.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Baszonettek 7

január 15, 2008, jamboref » | Neked jó volt?

(Haláltszemberöhögőgörcsöm)

Ott ült a szürke láncfűrészes,
mert kaszája már divatjamúlt.
Mögötte tomboló harci ménes,
mely halál szagától megvadult.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Egy nőt feledni éppen azért nehéz, mert jólesik a ráemlékezés

január 11, 2008, ammortis » | 2 megjegyzés »

Egy nőt feledni éppen azért nehéz, mert jólesik a ráemlékezés. (Lope De Vega)

Ma volt nálam. Kávézni jött. Ma nem tudom, mi volt velem. Mindaz, amivel győzködtem és tartottam magam, hogy mára már elmúlt, a sebeket betakartuk és túlléptünk azon, ami volt, külön utakon, összeborult egy pillanat alatt: amikor megöleltük egymást, amikor újra éreztem bőrén azt a kihívó és szenvedélyes illatot, ami fél éve, a legelső pillanatban kísértésbe ejtett, és éreztem szoros ölelésében lüktető szívét.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Baszonettek 10

január 11, 2008, jamboref » | Neked jó volt?

A halállal együtt lankadtam,
lekonyult hát fénylő falloszom,
miután számtalanszor beléd haladtam
a konyhában a kockás abroszon.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Fordított szerelmi vallomás?

január 10, 2008, parnakonyveim » | Neked jó volt?

A rossz kislány fél órával később érkezett, mint én. Jól szabott bőrkabát volt rajta, a fején a kabáthoz illő kis kalap, a lábán térdig érő csizma. A retikülön kívül egy aktatáska is volt nála, benne annak a modern művészeti kurzusnak a könyvei és füzetei, amit, mint később elmagyarázta, hetente háromszor látogat a Christie`s-en.

teljes bejegyzés >

Taxiról is, de nemcsak

Egyik legelső szexuális élményemet azért nem tartom mégsem első szexuális élménynek, mert akkor még nem tudtam, hogy az szexuális élmény. Ilyenformán semmilyen hatással nem volt rám.

teljes bejegyzés >

Nagy felfedezésekről

Hála Guttenbergnek, és a fényérzékeny papíroknak, puncit első alkalommal folyóiratban láttam. Szüleimnek volt egy gyűjteményük ilyen folyóiratokból, az volt a neve, hogy Aréna. Fekete-fehér képek voltak benne, de akkor az úgy pont eléggé felkavaró volt.

teljes bejegyzés >

Első

Hogy mi lesz?
Erotikus történetek, filmkritikák, művészeti jpg-antológiák, sex-fiction, próza, vers, …vagy lehet személyes. Ilyen dolgokat írhatok ebbe a blogba bő két hétig. Nem panaszkodhatom, van műfaji választék. Az első csomagot, ha végignézem, hát nemigazán értek egyik műfajhoz sem.

teljes bejegyzés >

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor
0
  • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

   gőre ábor

  • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

   Szusz

  • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

   Alex
 • 0
  Egologó - Az erdélyi blogring

  Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más