A semmi erotikája

november 17, 2011, logosz » | Neked jó volt?

Vannak esetek, amikor nem egy testre, nem egy érintésre, nem egy pillantásra izgulsz fel. Nem is az intellektus vonz, még csak a személy sem fontos. Az indít be, hogy nem történik semmi. Történhetne, de a legelső mozdulatra eltűnne a vágy, amely mozdulatlanságodban majd szétfeszíti az izmaid.

Fekszel, önmagadra erőltetett tehetetlenségben, agyadat a láz, csípőd belsejét az elképzelt férfi mozgatja. Karnyújtásnyira a test, amely előidézte, de csak véletlen, hogy ő van ott, még a neme is alig számít. A tiltás is közrejátszik, de végig tudod, hogy egy pillanatra sem (jó, talán egyetlen, nagyon röpke és nagyon titkos pillanatra) rúgod fel a rendet. Bármit is tennél, már nemcsak rólad szólna többé. Csak fekszel és önmagaddal szeretkezel anélkül, hogy magadhoz érnél, és nem akarod, hogy ezt a végletekig önző erotikát elvegye tőled egy meggondolatlan simogatás.

Irodalmárok sora említette már a szerelembe való beleszerelmesedést, a szerelmet, mint eszmét – de hol írnak a vágy által előidézett vágyról? Hogy készüljön fel az ember lánya a levegőtlenségre, az ujjbegyfájdító, szex nélküli szexakarásra? Honnan tudja, hogy jól cselekszik, amikor egyetlen csókot sem követel, de nem valamiféle plátói szerelem, hanem a lehető legmocskosabb fantáziák miatt?

Nem is tudod, percekig tartott-e vagy egész éjjel. Még ébren voltál, amikor azt a nagyon pici szentségtörést elkövetted, de a rádnehezedő testetlen, tiszta erotika lassan egybefolyt az álommal. Hogy mégis valóság volt, biztosan tudhattad, amikor nappal, csevegés közben, minden ok nélkül ugyanaz az érzés hasított a lábad közé.

Türkiz mámor

október 31, 2011, sophie » | 2 megjegyzés »

Drapp kesztyű takarta a kezét, combjait szorosan egymáshoz szorította, miközben zavartan magára gombolta a kabátját. Nem a hideg ellen védekezett, úgy érezte, minden tekintet a kölcsön vett vízióját fürkészi.

Feszengett.

Régebben is kölcsön vett dolgokat, egy-egy mondatot, gondolatot, gesztust, egyszer még egy kézírást is, de azokat szerette megmutatni a világnak.

De ez más volt.

Mellkasát megbénította a légszomj és a kávézó telített levegője. Ügyetlenül nyakára húzta a kendőt,  mielőtt szájához emelte volna a csészét. Becsukta a szemét, hogy a torkát végigszántó fekete keserűség megidézhesse a napok óta tartó delíriumos állapotot.

A szavakból teremtett képiség erősebb volt mint valaha. Ujjai a billentyűk helyett az asztalt markolták. Ajkán elindult egy kéjes mosoly, és lefejtette kezéről a kesztyűt. Türkizkék körmei belehasítottak a térbe. Hosszan ívelt nyakát lecsupaszította a mámor. Akarta a tekintetek sokaságát. Kitágult pupillái a vadászt  keresték. Vágyta, hogy becserkésszék.

teljes bejegyzés >

Viszontlátás

szeptember 23, 2011, Ett » | 1 megjegyzés »

Találkoztunk. Hosszú idő óta nem tódult már az orromba a teste utánozhatatlan illata. Megölelt, felemelt és körbeforgatott. Újra érezhettem a karjai erejét, beletúrhattam a vékonyszálú selyemhajába. Legszívesebben, már ott, az állomáson, mindenki előtt letepertem volna. Lágyan lehelt csókot a nyakamra és a testem minden porcikája beleborzongott a viszontlátás testi-lelki örömeibe. Már útközben is csak bámulni tudtam rá, hiszen olyan rég nem láttam. A nyakán a pihék ágaskodtak, jól láttam őket a reggel első napsugarainak fényében. A keze a kormányt szorította és figyelte az utat. Nem tudtam mit mondani csak néztem az ujjait, a szemeit, az ajkait, a haját, amit láthattam belőle és a testéből. Ami nem a teste, az velem volt eddig is: tudtam a gondolatokról, amelyek a legtöbbet foglalkoztatják, az érzéseiről, a problémáiról.

teljes bejegyzés >

Nők és pozíciófétis: gimme a break

június 16, 2011, logosz » | 7 megjegyzés »

Nem értek a feminizmus elméletéhez, csak két-három alapkönyvet olvastam, azokat is helyenként átlósan. A mindennapi feminizmushoz sem igazán, bár azzal óhatatlanul, gyakran találkozom, és könnyebben magamévá teszem a „konkrét problémára konkrét megoldást kérünk”– típusú hozzáállást. A radikális feminizmus mint ideológia pont olyan távol áll tőlem, mint a szélsőjobb, az anarchia vagy bármilyen szélsőség, egyáltalán bármilyen ideológia. Ha a feminizmus a női egyenjogúságról szól, feminista vagyok, de ha a női felsőbbrendűségről és a férfinem demonizálásáról, akkor gimme a break.

De nem irányzatokról akarok itt vitatkozni, hanem egy olyan témáról, amellyel elismert és wannabe feministák egyaránt foglalkoznak. Nem tudom, hányan írták le összesen azt, hogy a nőnek felül a legjobb, ha ő irányít, de pont elégszer láttam ahhoz, hogy felbosszantson. A nő ne legyen passzív, legyen aktív kezdeményező, vegye kézbe az irányítást, hiszen ha ő diktálja a ritmust, akkor biztosan jó lesz neki.

Ha valaki a fentieket önmagáról mondja, készséggel elhiszem neki. Hiszen ő tudja. A baj ott kezdődik, amikor nekem akarják elmagyarázni, hogy nekem így lesz a legjobb. Hát kösz, nem.

teljes bejegyzés >

Szex a képernyőn minekvan?

április 9, 2011, logosz » | 10 megjegyzés »

Ha a nőt tárgyként használják, az a baj, ha a férfit kihagyják, az a baj. Ha explicit, az a baj, ha csak szimulált, az még nagyobb baj. Ha gyertyafényes, az a baj, ha szado-mazo, az is baj. Ha természetes, az is baj, s ha megrendezett, na annál nagyobb baj nincs is. Ha egy órát tart, nagyon uncsi, ha csak egy jelenet, az minekvan.

Kicsit belgásra sikeredett, igazából csak arról beszélek, hogy számtalan bajom van az erotikus tartalmú filmekkel. Nem mondom, hogy soha nem volt rám hatással egy-egy szexibb jelenet, de ha objektíve akarom nézni, arra jutok, hogy szexet nem érdemes filmre vinni. Jó, persze, a pornót és az úgynevezett erotikus filmeket (igen, azokat ahol teljesen meztelen férfit soha nem látunk) nyilván nem objektív megítélésre találták ki. De ha lehet svéd feminista pornót boncolgatni, vagy toplistákat állítani a legemlékezetesebb erotikus jeleneteknek, akkor egy mezei szemlélő miért ne elemezhetne?

Nemrégiben láttam egy olyan jelenetet, amellyel – gondolom – filmes szakemberek, elvetemült feministák, jóízlésű emberek mind-mind meg lehetnek elégedve. Valami német-magyar koprodukció volt, a lány háttal, meztelenül állt az ablaknál, a fiú szintén meztelenül odalépett hozzá, kicsit Titanic-szerűen álltak egy darabig, majd az ágyban simogatták egymást. Teljesen átlagos testű fiatalok voltak, a jelenetből csak úgy áradt a szerelem, a mozdulataik (a Titanicosat leszámítva) természetesek voltak. Mintha csak egy valódi szeretkezést látnék.

teljes bejegyzés >

Az első csók erotikája

február 4, 2011, logosz » | Neked jó volt?

Nem tudja, milyen érzés az első csókot alig-kamaszként kapni. Azt mondják, ártatlanságában nagyszerű, vagy éppen sutaságában egyedi. Amikor az ember szexualitásának teljes tudatában kapja, felér egy orgazmussal. A cigifüsttől ködös bulin keresztül érkezett, szerelem és egyéb körítés nélkül, egy sorozat véletlenből születve, akárcsak Kundera Terezája.

Nőiessége lényegére tapintott, bár ez is ügyetlen, nyálas, minden elsőcsók-kellékkel felszerelt volt. Az ismeretlen érzés nem a tizenötéves, romantikus lelket vette célba – már régen nem volt az – hanem a hivatalosan is felnőttkorhoz közelítő, önmagát már régen ismerő testet.

teljes bejegyzés >

Közelebb I.-hez

 You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Van valami megnyugtató az állatiban. Valami bensőséges, valami meleg. Nem feltétlenül az ösztönök, a kémiák, a karmolások, a harapások ellilult nyomai, de az erő, a perpetuum mobile, ami minket embereket (agyilag, lelkileg és fizikailag is) életben tart. Ritkán mutatja meg magát ez az általam eleminek, az egzisztenciánk alap-tartozékának tartott erő. Ez az, ami leginkább össze tud kötni minket a túlságosan fontossá nevelt, monotonizált külsőségek alatt. Ez az, ami felemel, kitölt és megismertet, valakin keresztül, ismét, folyton új perspektívába helyezett és így új értelmet (értelmeket) nyert, ám alapjában alig megváltozott önmagunkkal. Ezt fejezi ki a fenti. A lenti változatban ott a szöveg is.Véleményeket kérnék, ha módodban áll.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

10 dolog, amit nem tudtál az orgazmusról

A magyar feliratot a képkeret alatt lehet beállítani.

make love, not porn.

Lila és aranysárga

november 1, 2010, logosz » | 3 megjegyzés »

Adatokra, információkra alapozott bejegyzés szeretett volna lenni, de a kifejezés egyetlen blogban fordul elő, ott is csak utalásszinten. Vajon létezik-e az, amire a keresett szó nem található?

Arról beszélek, ami alapjáraton: semmi máshoz nem hasonlítható érzés, ájulásszerű, esetleg sikítós-könnyezős, vagy csak nyugodt boldogság. Állítólag a nőknek ehhez mindenféle extra kell, meg sokszoros odafigyelés, miegymás. Én vagyok-e különlegesebb helyzetben, vagy ez csak a cosmós nép- és nőhülyítés, nem tudom. Sosem volt szükségem két-három órás előzményekre, sőt. Mondhatni gyakori vendég nálam, nem kell külön meghívó, sem ünnepélyes alkalom vagy teríték.

Ez viszont teljesen új, sohasem hallottam ilyenről. Mindössze kétszer tapasztaltam. Hirtelen lepett meg a lila virág és az aranysárga mindenség. Kiakasztott, percekig kapkodtam a levegőt. A puszta látványtól zsibbadtam, kapaszkodtam, közben meg egyszer lila volt, máskor aranysárga.

Arról beszélek, amit szeretnék szinesztéziás orgazmusnak nevezni, de nem tudom, lehet-e.

Beszélni tanulásod története

október 18, 2010, logosz » | 11 megjegyzés »

A szó időnként több a képnél vagy a filmnél. A képen egy szempontból biztosan nincs semmi érdekes: bármikor láthatod élőben is. Figuratív, esztétikus vagy sem, de mindenképpen létező. Kézzelfogható. A szavakat a pillanat szüli, sosem lehet egyformán a másik fülébe suttogni: kellesz!

Mindig is úgy sejtetted, a logosz neked egészen mást jelent, mint a korosztályod nagyobbik részének. Aztán a szex terén is rádöbbensz erre. Még tizenéveid elején megtaláltál néhány csapnivaló ponyvát, ilyen örök szerelem meg izzó vágy a mesés szigeteken, érezted hogy rossz, de elkezdted kapisgálni, hogy mitől jó, ami ott történik. Ilyenkor még úgyis a fehér lovon/Mercedesen érkező herceg a non plus ultra, belefér tehát a rózsaszirmos ágy, esetleg a naplementében fürdő tengerparti homok.

teljes bejegyzés >

Egy elmúlt szerelem utolsó szárnycsapása…

szeptember 30, 2009, venusz » | 5 megjegyzés »

Eltelt egy év, mióta nincs velem. (vagy én nem vagyok vele?hm…) Mint a kalitkába zárt madár ha kiszabadul, úgy fogtam neki új életem építgetésének. Toronymagasra építettem azóta. Jöttek sorban az alkohol mámoros éjszakák, a furcsa hajnali ébredések…a “ki ez és hogy került az ágyamba” típusú reggeli merengések.

 

Volt, hogy bántam, volt hogy nem. Jólesett a szabadság. Szingli nőtársaimmal legalább volt miről beszélni másnap: a mérettől kezdve, a pózokon át egészen az utolsó szál cigaretta elszívása közben ejtett párbeszédig. Voltak nagyon fiatalok, vagy sokkal idősebbek, volt szeretkezés, de gyakoribb volt a dugás…a szó leglehangolóbb értelmében.

teljes bejegyzés >

Kellerhardt Adrienne szomorú esete az asszonyisággal

szeptember 30, 2009, Valeria » | Neked jó volt?

Elromlott a laptopom, az információhiányban egy ismerős főbérlőjének könyvei közt turkáltam, és ezt találtam – annak bizonyítékát, hogy globális felmelegedés ide, ózonlyuk oda, azért mégis jó dolog a huszonegyedik században élni. A könyvet (Erdős Renée: Brüsszeli csipke) nő írta, valószínűleg nőknek (azonosulós mese női főszereplővel, lelki finomságokkal („Huncut egy tudomány ez a Freudéké”), és néhol szenvedélyes ölelésekkel („kiéhezett ajkak csókja”), és élvezetből olvasták, feltehetően kábé azokat a dolgokat tekintve normálisnak, mint a szereplők.

 

erdos1.jpgUtánaolvastam, és szó sincs paródiáról, az írónő, miután katolizált,  őszintén küzdött a fiatalkori szókimondásának nyomaival.

 

A főszereplő nagypolgári házaspár, a férj bankigazgató, és vagy százszor említik, hogy milyen áldott jó ember. Ő ötvenes, a felesége negyven. A férj bécsi üzleti útjáról hazahozott pizsamája zsebében üres óvszeresdobozt (már amennyire a körülírásból ki lehet venni) talál Adrienne, ami a megcsalás jele, és gondolkozni kezd.

 

„Számolni kezdte az éveket, amióta köztük a házasélet intimitásai egyre ritkábbak lettek. Eddig soha nem tűnt fel előtte a dolog, mert hiszen ő volt az, aki testileg már sokkal előbb közömbössé vált a férje iránt, mint az iránta.

 

Először csak arról a bizonyos hangulatról volt szó.

 

- Ma nincs hangulatom - szokta mondani neki, amire az rendszerint ilyesformát mondott:

 

- Kell is ehhez a maga hangulata! A fő, hogy az én hangulatom jó legyen.

teljes bejegyzés >

Hűtlenség: vonzások vagy választások

május 21, 2009, lilka » | 6 megjegyzés »

Amikor este biztonságos fészekbe, ismerős illatú testhez bújsz, nagyjából tudod a forgatókönyveket, hosszan nézed az arcát, belemerülsz a szerelmes, álmos vagy éppen izgalomtól ragyogó szempárba, vadászatot játszol hazai terepen, tudod, hol vannak akadályok, ismered a titkos ösvényeket, búvóhelyeket, csapdákat, csalikat, néha hunyó vagy, néha a bújó, sok év után is izgalmas és végtelen változatosságú mégis a játék az illatos kertben.

És amikor hirtelen gyökértelen leszel, mintha az életed nem is a te filmed lenne, és itt egy új, izgató helyzet, egy utazás, buli vagy tábor, és az Ismeretlen, akinek elveszhetsz a tekintetében. Akinek erdejében még nem jártál, nincsenek ismerős zugok, csak a félelem és izgalom illata, és menekülnél, meg nem is. Tegyük fel, megtörténik… Azt (is) írtátok, “A hűtlenség néha jót tesz egy kapcsolatnak.”

Hogy működik ez, mikortól válik végzetessé? Ha minden oké volt korábban, és csupán “véletlen kisiklás” történt a kölcsönös vonzások meghatározta pályán, valószínűleg minden visszaáll a helyére. Főleg ha meg lehet mindezt beszélni, sírni, nevetni, harcolni és elfogadni. Ha senki nem uralkodik a másikon, ha ajándéknak tekinti a szerelmet és a bizalmat.

De ha a többéves kapcsolat már kifelé is marakodásnak, egymás marcangolásának tűnik, ha a vadászat eldurvul, egyre többször játszódik le a két hunyó vagy két bújó felállásban a történet, akkor megbomlik az egyensúly, és a megszokott pályáról valósággal letaszít egy másik vonzás. Vissza lehet innen is térni? Lehet hazudni, de érdemes? Vagy megpróbálni beszélgetni? Újrakezdhető a történet ugyanazokkal a szereplőkkel, ugyanúgy, vagy majdnem ugyanúgy? Választás kérdése mindez? És végül: kívülről bele lehet látni egy ilyen helyzetbe, és lehet segíteni, ráébreszteni, nemcsak meghallgatni?

Madame Szex és a féltékenység

március 9, 2009, zirzabella » | Neked jó volt?

Van még valaki, aki nem hallott Catherine M.-ről, azaz Catherine Millet művészettörténészről, aki néhány éve őszinte, szókimondó és minden részletre kiterjedő könyvet írt saját szexuális életéről? Nos, úgy tűnik, a Madame Szex-ként emlegetett írónő valamit mégiscsak kihagyott. A Catherine M. szexuális élete után nemrég magyarul is megjelent a folytatás, amely magyarul A féltékenység alcímet kapta.

teljes bejegyzés >

Miről fantáziálnak a nők?

február 6, 2009, zirzabella » | Neked jó volt?

Részletek Nancy Friday Titkos kertem című, nők erotikus fantáziáiból összeállított gyűjteményéből

Irene: A legújabb és legszokatlanabb fantáziám, hogy egyszerre vagyok nő és férfi, és magammal folytatok szexuális kapcsolatot. Elképzelem, hogy képes vagyok magamnak előidézni azt a kielégülést, amire mindig is vágytam. Nehezen kidolgozható fantázia, de azt hiszem, akár működhet is.

Theda: Az első szexuális fantáziámat egy tanár nagyon kerek hátsójának nézegetése okozta. Nem lehettem több, mint hét vagy nyolc éves. Nagyon rövid kabátot viselt, kövér volt, és a feneke megtöltötte a nadrágját, világosan körvonalazva a félgömböket. Emlékszem, egyértelműen erotikus érzésem támadt még abban az életkorban is, és kifogást kerestem, hogy hamarább lefekhessek, megteremtve az intim magányt ahhoz, hogy tovább foglalkozhassak ezzel az ihletforrással.

teljes bejegyzés >

A visszájára fordított Nő

december 12, 2008, zirzabella » | 6 megjegyzés »

Amikor az embert jól pofán vágják, logikus reakció, hogy a fenekét fordítja a világnak. Amikor a nőt Nőt vágják pofán valakiben, nem a fenekét fordítja (még csak az kellene, egyesek garantáltan díjaznák), inkább a visszáját, bomló varrásokkal, szöszökkel, némi macskaszőrrel, amit a legádázabb mosógép sem tűntet el.

Ha az emberben visszájára fordul a Nő, egyúttal standby-ba áll a tetszeni vágyás, a vonzerő, azt mondja, kár belétek, monnyatok le, én lemondtam már. Persze azért nem törli magát teljesen a rendszerből, régről ismert szeretőnek kikacsint néha, még harisnyakötőt is húz, de szigorúan egyetlenegy éjféli légyott erejéig.

teljes bejegyzés >

Szexuális forradalom? Csekkolva

szeptember 30, 2008, fulop_noemi » | 2 megjegyzés »

A Szex a kommunizmusban című bejegyzésből ihletődve

Ötéves voltam, amikor beütöttek a kilencvenes évek, minden ajtó-ablak kinyílt, ömlött be rajta a Nyugat, olyanok lehettünk, mint aki kiáll a zuhogó esőbe tágra nyitott szájjal és szemekkel, és csak issza magába, mint szivacs a vizet.

Mire odajutottam, hogy nem csak viccek szintjén érdekelt a szexualitás, már rég ott árulták a Bravót az újságárusnál, benne az időnként hascsikaróan nevetséges kérdezz-felelekkel (”odaúszott az ebihal a bugyimhoz, terhes maradhatok?”), meg fiatalok meztelen fotóival, hadd szokjuk.

teljes bejegyzés >

Szex a kommunizmusban

szeptember 29, 2008, zirzabella » | 2 megjegyzés »

A szexuális forradalomról hivatalosan nem szereztünk tudomást, de füleltünk, eleget ahhoz, hogy elcsípjük az ötletet: nincs semmi erkölcstelen a szeretkezésben. Zárójelben, egész életemre ezzel a kifejezéssel maradok. Az új, “szexelni”, technikainak, biologizálónak, embertelennek tűnik. Emberi lénnyel csak szeretkezni szép és morális (amiben részt vesz test és lélek).

teljes bejegyzés >

Emlék az átszálló megállóból

augusztus 29, 2008, delinke » | Neked jó volt?

Egy leszólítás lehet emlékezetes élmény akkor is, ha nincs folytatása: akár azért, mert nagyon aranyos, akár az ellenkezője. Ismerkedős sztori-sorozat, 2. rész.

Egy Hamburg nevű kis new yorki falvacskából buszoztam éppen Buffalo felé, onnan pedig a Niagarához. Munkát kerestem az utóbbi helységben levő turistaközpontban, tehát mindennapos út volt, mindkettő úgy egyórás. Mivel amúgyis sokat dolgoztam és sokat kellett utazgatni is, általában átaludtam ezeket az órákat.

Az első járaton nem voltak túl sokan, de a mellettem levő helyen ült valaki. Leírhatatlanul kellemes illata volt. Ma már azt sem tudom, hogy mire hasonlított, de azt igen, hogy sötét bőre fölött, a nyakánál kigombolt, halvány kockás ingének a képe csak az illat miatt maradt meg. Olyan üdítő tisztaságot, frisseséget árasztott a júliusi hőségben, mint a légkondi a buszon.

A fárasztó, forró és kiábrándító nap után a Niagara-Buffalo útvonalat végigaludtam és magamban az átszállás miatt bosszankodtam, amikor megláttam, ő is ugyanazzal a járattal utazik vissza, Buffaloból Hamburgba. Valahogy szóba elegyedtünk út közben, és mikor megkérdeztem, mit csinált Buffaloban aznap, azt mondta: rád vártam.

Persze tudom, csajozós duma volt, de nem is ez a lényeg. Csak egyszerűen annnyira aranyos volt, ahogy megpróbált segíteni, amikor megtudta, hogy munkát keresek. Végigmutogatott egy csomó helyet, és egy munkaközvetítőhöz is elcipelt. Igaz, egyik sem jött be.

Keresd ki az értelmező szótárból

augusztus 19, 2008, zirzabella » | 1 megjegyzés »

Egy leszólítás lehet emlékezetes élmény akkor is, ha nincs folytatása: akár azért, mert nagyon aranyos, akár az ellenkezője. Ismerkedős sztori-sorozat, 1. rész.

Filmes poén-közhely: barátok által nyújtott, kéretlen társkereső szolgáltatás - általában az a csattanó, amikor egy teljesen visszataszító személlyel próbálják meg a főhőst összehozni a kedves haverok.

Ezúttal az élet másolta a filmeket: egyik esti kocsmázásukon az ismerőseim összefutottak egy párkeresőben lévő sráccal, aki akár látatlanban is hajlandó volt bárkit elhívni randizni. Például engem. Megkapta a telefonszámomat (megkérdezésem nélkül, talán mert tudták, hogy sose mennék bele), és már aznap elkezdett sms-ekkel bombázni.

Jelzem, a srácról akkor hallottam először, és gyanítom, hogy ő is rólam, bár a szöveg az volt, hogy látott egy éve az egyik kocsmában. Miután kiderítettem, miről van szó, udvariasan megírtam neki, hogy éppen nem vagyok párkeresőben, úgyhogy nem kívánok vele találkozni, főleg, hogy egyáltalán nem is ismerjük egymást.

A válasz az volt, hogy éppen ezért kellene megismerkednünk. Újabb civilizált hangnemű üzenettel próbáltam leépíteni, sikertelenül. Az üzengetés napokig húzódott, közben ő próbált meggyőzni, hogy életem esélyét hagyom ki, én meg arról próbáltam meggyőzni, hogy nem a megfelelő ember telefonszámát kapta meg.

Kipróbáltam azt is, hogy ne válaszoljak: akkor meg hívogatni kezdett, úgyhogy visszatértem a szöveges lekoptatási kísérletekhez. Aztán persze elfogyott a cérnám, az utolsó üzenetem így szólt: Keresd ki a polcon az értelmező szótárat. Nyisd ki a NEM szónál, és magold be az összes értelmét. Szükséged lesz rá. Ezek után még egyetlenegy üzenetet kaptam, némi anyázással, de az már mit sem számított a megkönnyebbüléshez képest, amikor eldugult végre.

Persze eszébe juthatna valakinek, hogy mibe került volna adni egy esélyt a srácnak. Engem viszont eleve taszított, hogy valaki annyira magabiztos (vagy kétségbeesett? esetleg lusta?), hogy megspórolja még a baráti társaságban történő, helyzetfelmérő bemutatkozást is, mielőtt randira hívna.

És minél rámenősebb volt, én annál biztosabb voltam benne, hogy nem akarok ismerkedni, vele meg végképp nem. Néhány hétre rá egyébként megmutatták nekem a srácot messziről - már első pillantásra is éppen az ellentéte volt annak, aki az esetem. A száma azóta is ott a telefonban, Neveddfel néven elmentve - biztos, ami biztos.

Címkék:

Szóval a homoszexualitás létezik!

június 25, 2008, zirzabella » | 13 megjegyzés »

Leszbikusokról az ötvenes évek keresztény Amerikájában: a lányok ne aludjanak együtt, mert ez homoszexualitásra csábíthatja őket…

Az idézetek Harold Shryock On Becoming a Woman (A nővé válásról) című, 1951-es kiadású könyvecskéjéből származnak.

Az emberi természet néha őrült játékot játszik: egy fiatal nő egy másik nőbe “szeret bele”. A homoszexualitásra való hajlam akkora publicitást kapott, hogy sok tizenéves lány egyenesen retteg attól, hogy egy idősebb nő “elvarázsolja”.

teljes bejegyzés >

Ha maszturbálsz, beteg leszel

június 18, 2008, zirzabella » | 6 megjegyzés »

Adventista szexuális felvilágosítás az ötvenes évek Amerikájából. A maszturbációtól buta leszel és könnyebben meghűlsz, a szex viszont attól jó, hogy szociális státusod javulását eredményezi.

A maszturbáció szokása csökkenti a fiatal nő saját nemi szervei iránti megbecsülését. Következményeként a nő csak úgy fog rájuk gondolni, mint a fizikai örömszerzés eszközeire, ahelyett, hogy arra koncentrálna: ezek a szervek

szent örökség részét képezik.

teljes bejegyzés >

Szex és a kamaszkor

június 13, 2008, admin » | 2 megjegyzés »

Málnás óvszer, farokméret-verseny, tapizás, Bravo: kamaszkori élmények gyűjteménye.

Oh

Adott egy oktatási rendszer, melynek alapvető tézise, hogy némiképp megfoghatatlan dolgokat - mint tudás, kreativitás, tanulás - mérni, számokban kifejezni lehet. A rendszer logikájából adódóan a fejlődés is mérhető, megragadható. Rendszeresen mérik is. És mivel cél minél rövidebb idő alatt a lehető legnagyobb fejlődés, ezért az osztályozás során bűntudatot, a hiány érzetét tudatosítják azokban a tanulókban, akik nem fejlődnek eléggé látványosan.

Vegyünk akkor körülbelül tucatnyi, saját testét és szexualitását épp felfedező kamaszt úgy a 8. osztály táján: minden gondolatuk a szex körül összpontosul; maga az aktus a srácok zöme számára még nem több mint pornóképek, filmek, helyzetek és fantáziák tömkelege, azonban a szexuális aktus elsődleges eszköze már megvan, és bevetésre készen áll.

teljes bejegyzés >

(cím nélkül)

június 5, 2008, Crash » | Neked jó volt?

Puhára vetettem az éjszakát

Ma puhára vetettem a csilló éjszakát, kertek araszoló sötétjét pilláim alá babusgattam s párnánk lett hűs kazlak sejtelmes zizzenése.

teljes bejegyzés >

Poligámia, hűtlenség, nyílt kapcsolat

Gyakran megbotránkoztam régebb azon, hogy a könyvekben a férfiak néha mennyire gátlástalanok tudnak lenni. Megcsalják, kihasználják szegény nőket, párhuzamosan szédítik anyát és lányát, két barátnőt, két testvért: mindegy, a lényeg az, hogy minél kevesebb idő alatt minél többször lefektetni minél többet belőlük.

teljes bejegyzés >

The process of being in love

május 22, 2008, Kazmerka » | Neked jó volt?

I.

One day
It will happen
One day, one day
It will all come true
We just met
And i know i’m a bit too intimate
But something is coming up
And we’re both included

teljes bejegyzés >

Címkék:

Vitatott apróság: a miniszoknya

május 9, 2008, zirzabella » | Neked jó volt?

A legnyomósabb érv arra, mitől aktuális a miniszoknya: valaki rendszeresen be akarja tiltani, ugyanakkor újra meg újra felbukkannak a színen azok, akik azért tüntetnek, hogy viselhessék – vagy éppen másokra adnák rá az alig-ruhadarabot.

Lengyelországban pár hete a miniszoknya betiltására vonatkozó javaslatot nyújtott be az egyik jobboldali képviselő. De akad olyan orvos is, aki miniszoknyát húzna a nővérekre a kórházban. Afrikában viszont szintén pár hete azért vonultak az utcára a nők, hogy zavartalanul, a férfiak agresszív megnyilvánulásaitól mentesen viselhessék a minit.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Kérek egy óvszert

május 6, 2008, zirzabella » | 6 megjegyzés »

Elvileg nem nagyobb ügy egy papírzsebkendőnél, borotvánál vagy láz elleni pezsgőtablettánál. De akkor honnan a sok óvszervásárlós sztori?

Mr Yellow

Nyolcadikos koromban vettem életem első kotonját, fogadásból. Az egész osztály beszállt, fejenként 1 lejbe fogadtam mindenkivel (1 lej 25 bani volt egy vajas kifli), hogy meg merem csinálni. V alakban vonult fel mögöttem 35 ember, úgy mentem be a patikába, megvettem a standard, kínai, Butterfly kotont, azután meg egy hétig azon vitatkoztunk, mit csináljunk vele.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Kit kurvázol le?

április 25, 2008, zirzabella » | 4 megjegyzés »

Itt van ez a cikk egy nőről, aki két könyvet is írt arról, mennyire elítéli a saját, korábbi, szexuálisan kicsapongó életmódját. Ebben a sorozatban pedig azért kurváznak le egy lányt, mert megcsalta a barátját, aki éppen most bénult le deréktól lefelé.

Itt az elején belinkelt cikket idézik, és az egyik kommentelő úgy határozza meg a kurva (slut) fogalmát: az a nő, aki úgy szexel valakivel, hogy istenigazából nem akarja. Beleértve akár a vőlegényét is a nászéjszakán. Álljon már meg a gyászmenet.

teljes bejegyzés >

Erényöv javított verzió - a második szüzesség

április 9, 2008, zirzabella » | 4 megjegyzés »

Vallásos ideológia, egyszerű unalom vagy a férfiak megleckéztetése – a modern kori absztinencia hívei a legkülönbözőbb érvekkel jönnek.

Valamikor régen közhiedelem volt, hogy egyedül a szűz képes előcsalogatni rejtekéből az egyszarvút, a tiszta és mágikus erővel rendelkező lényt. A hit, miszerint a szüzesség férfiaknál és nőknél egyaránt a spirituális erő forrása, évszázadokon keresztül tartotta magát, és egyesek ma is hisznek az egyszarvúakban. És néhányan a szüzességben is.

teljes bejegyzés >

Rájöttem, intimitásra van szükségem, nem szexre

március 20, 2008, zirzabella » | Neked jó volt?

A prostituáltak klienseiket Johnokként emlegetik – ez körülbelül annyit tesz, mintha magyarul Jancsiknak neveznék őket. Élménybeszámolók - többek egy Jane-től.

teljes bejegyzés >

A lovaglópóz olyan, mint az aerobic – prostituáltak blogjai

március 18, 2008, zirzabella » | 2 megjegyzés »

Orális szex óvszerrel, fenékpaskolás pénzért és a lány véleménye miatt aggódó kliens – a prostituáltak angolul dolgozó lánynak hívják magukat, és többen írnak blogot, mint azt bárki gondolná.

teljes bejegyzés >

A meztelen igazság - nudizmus pro és kontra

március 10, 2008, zirzabella » | 3 megjegyzés »

Visszatérés a természethez vagy fölösleges bizalmaskodás? Kinek mit jelent a meztelenség, ki mikor és hol vetkőzik, és persze miért – a Transindex válaszol.

teljes bejegyzés >

Én is szeretlek?

március 7, 2008, Lilit » | 10 megjegyzés »

Magyarul is tudó mobiltelefonom Késem. Ott leszek…, Találkozzunk -kor…, A megbeszélés elmarad… sablonjai között véletlenül felfedeztem az Én is szeretlek instant sms-t. Milyen praktikus! Ha kedvesünk romantikus rohamában leírja nekünk azt a bűvös szót, mi két gombnyomással letudhatjuk.

teljes bejegyzés >

csettszex?

február 22, 2008, csettszex » | 1 megjegyzés »

20:50 A Nő: szia :) 20:51 A Férfi: :) A Nő: ma kuldtem uzenetet, smst, szerintem nem ment el, elkuldtem megegyszer s meg azert sem ment el. 20:52 A Férfi: a második megjött csak nem tudtam mit válaszolni, egyelőre A Nő: na, orulok. ne hulyeskedj, nem valaszert kuldtem :) 20:53 A Férfi: nem hülyéskedek. s ha akarok válaszolok, na. :) A Nő: erdekes modon most nem fajt a hatam, pedig szepen osszehajtogattal

teljes bejegyzés >

Címkék:

Mit tehet a nő, ha érintésre vágyik?

február 18, 2008, venusz » | 6 megjegyzés »

Telnek a napok, mintha meg sem történnének igazán, mintha belefeledkeznék (nénk) a puszta létbe. Mintha az elég lenne, hogy eszünk, iszunk, dolgozunk és komolyan vesszük magunkat. Gépiesített élet ez, ha egyáltalán annak nevezhető. Viszont van néhány pillanat, amikor embernek érzem magam, rájövök arra, hogy vannak érzések a test mögött.

teljes bejegyzés >

Visszavágó

február 14, 2008, bokka » | 3 megjegyzés »

KOS A kos férfi a vad és ösztönös erők birtokosa, jellemzője az ösztönös, körítések nélküli szexualitás. Hamar a lényegre tör, úgy nyal, mintha az élete múlna rajta. Akik a bonyodalommentes, őszinte és gyors végkifejletet szeretik, nem fognak csalódni a Kos férfiban.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Én és a porolórúd…

február 12, 2008, venusz » | 4 megjegyzés »

Avagy ismerkedés az önkielégítés egy extrém módózatával. Buta kislány koromban, amikor még mit sem sejthettem arról, ami a lábam között van, sokat játszottunk a többi lakónegyedbeli kölykökkel. A házi feladatok elkészítése után, rendszerint a téren kötöttünk ki, ahonnan minden szülő láthatta, mit csinál csemetéje.

teljes bejegyzés >

Nyálas, barack, extázis – az első csók

február 7, 2008, zirzabella » | 11 megjegyzés »

Annak kiderítésére, hogy kinek milyen volt az első csók, tudtunkkal eddig még nem alkalmazott módszert használtunk: a messengeres státusüzeneten keresztüli közvéleménykutatást. Azaz, kiírtuk a státusüzenetünkbe, hogy:Milyen volt az első csókod? Írd meg!

teljes bejegyzés >

Ébredés

február 3, 2008, regina » | 9 megjegyzés »

Anyám sokszor megalázott. Öltözködési normáit rám erőltette, nem vette figyelembe, hogy egy kamasznak más elképzelései vannak az öltözködésről. Mivel dundi voltam és pattanásos, mint nő nem segített magamra találni. A férfiakhoz való viszonyulásomban nagy szerepe van neki is. Egyrészt a bigott katolikus felfogás, másrészt az embertelen törekvése, hogy engem megtartson magának, oda vezetett, hogy tűzzel-vassal irtotta belőlem a szexualitást.

teljes bejegyzés >

Lányok könyve 1.

január 31, 2008, delinke » | Neked jó volt?

Kezembe került egy oktató-tájékoztató könyvecske, amit Bukarestben adtak ki 1972-ben. Lányos témákról szól. A bevezetőben azt vitatja, vajon léteznek-e egyáltalán lányos problémák az űrrepülések korában, amikor nő a férfival vállvetve, felemelt fővel közeledik a Mars és a 2000. év felé.

teljes bejegyzés >

Erotika a ruhásszekrényben

január 30, 2008, zirzabella » | 21 megjegyzés »

Kifaggattuk a Transindex szerkesztőségét: ki számára melyik a legerotikusabb ruhadarab? Itt következnek a válaszok - a neveket nem áruljuk el, annyit viszont a pikantéria kedvéért megsúgunk: a fotókon saját ruhadarabok szerepelnek, és a modellek is a szerkesztőség tagjai közül kerültek ki. Lehet találgatni!

teljes bejegyzés >

A világtörténelem legjobb pasija: Birol Ünel

január 29, 2008, Lilit » | 7 megjegyzés »

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video (Részlet a Gegen die Wand c. filmből.)

Háromhüvelyknyi aranyliliom

január 28, 2008, Ági » | 1 megjegyzés »

“Nagyanyám igazi szépség volt. Ovális arcú, rózsás orcájú, fényes bőrű. Fénylő, hosszú, fekete hajának vastag fonata a derekát verte. Tudott illedelmesen viselkedni, ha az alkalom úgy kívánta, márpedig legtöbbször úgy kívánta, de tartozkódó külseje elfojtott, pezsgő energiákat rejtett. Alacsony termetű, százötven-százhatvan centi, vékony testalkatú, válla csapott, akkoriban ez számított eszményi alkatnak.

teljes bejegyzés >

Címkék:

kitty ír, ő olvas

január 24, 2008, kolozsvarikitty » | Neked jó volt?

Mikor kicsi voltam és bohó, az hittem, hogy az életkorommal van baj. Mert, hogy sok embernek tetszettem. Általában nem érdekeltek. Rosszul szocializálódtam, vagy nem tudom. Soha nem azt pletykáltuk csajokul, hogy ki tetszik, hanem azt, hogy ez a tag néz…aztán voltak kitartóak.

teljes bejegyzés >

Colette Calascione

január 21, 2008, parnakonyveim » | 2 megjegyzés »

[myginpage=calescione]site itt.

Álom

január 21, 2008, ibolyatenyer » | 2 megjegyzés »

A nyolcadik év kezdetén valaki megint felbukkant, aki az ő nevét viseli. Álmomban korrigálok: az eredetivel találkozom, beszélgetek. Amúgyis akartam volna. Következő éjjel meglátogat – hét éve nem volt nálam –, morcos, nem hagyja, hogy a szemöldökét csókolgassam. Rákérdek, szemérmes, elszánt lesütött szemekkel vádol: nagyon sokat kívánt, és én mégsem mentem el soha. Vallok én is, ugyanazt.

teljes bejegyzés >

Sabine Pigalle

január 15, 2008, parnakonyveim » | Neked jó volt?

[myginpage=sabinepigalle]site: SabinePigalle.com

Veronique Rolland

január 14, 2008, parnakonyveim » | Neked jó volt?

[myginpage=veroniquerolland]site: veroniquerolland.com

Fehér

Mert így kezdődnek a dolgok, ugye. Az ember először fehér, aztán belepirul, aztán belefeketedik és meghal, és kezdődik minden előlről. Persze, a fehér is lehet ártatlan fehér, izzó fehér, ködfehér vagy tojásfehér – vagy éppen falfehér, mint én, valahányszor erotikáról kell beszélni.

teljes bejegyzés >

Piros

Piros

Úgy közlekedsz, éjt nappá téve, mint
a föld gyomrában hömpölygő folyók,
feltarthatatlan belső rend szerint
jelentkezel, mint szó helyén a csók –

teljes bejegyzés >

Címkék:

Fekete

Fekete

A földalatti járatok síkos, hideg,
vízlakta éve volt,
pedig megláttalak és megszerettelek.

teljes bejegyzés >

Címkék:

Téli mese

november 20, 2007, zirzabella » | 1 megjegyzés »

Annyira érzékeny volt a bőre, hogy percekig piros maradt ott, ahol megpaskolták. Talán ez keltette fel a Lány érdeklődését, vagy talán a vállán kiszóródott porcukorként heverő szeplőket akarta közelről megszemlélni. Azaz eleinte nem is volt tisztában vele, hogy akar valamit, egész nyáron át ott érett benne a kíváncsiság, és az őszben is jól benne jártak, amikor végre elismerte, hogy érdekli őt a nyurga vöröshajú Szürkeszemű.

teljes bejegyzés >

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor
0
  • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

   gőre ábor

  • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

   Szusz

  • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

   Alex
 • 0
  Egologó - Az erdélyi blogring

  Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más