Az első csók erotikája

február 4, 2011, logosz »

Nem tudja, milyen érzés az első csókot alig-kamaszként kapni. Azt mondják, ártatlanságában nagyszerű, vagy éppen sutaságában egyedi. Amikor az ember szexualitásának teljes tudatában kapja, felér egy orgazmussal. A cigifüsttől ködös bulin keresztül érkezett, szerelem és egyéb körítés nélkül, egy sorozat véletlenből születve, akárcsak Kundera Terezája.

Nőiessége lényegére tapintott, bár ez is ügyetlen, nyálas, minden elsőcsók-kellékkel felszerelt volt. Az ismeretlen érzés nem a tizenötéves, romantikus lelket vette célba – már régen nem volt az – hanem a hivatalosan is felnőttkorhoz közelítő, önmagát már régen ismerő testet.

Az első csókot követte még négy, nem tudni már, mennyi idő alatt. Hazaérkezve nem a fiúról álmodozott – alig tudta, ki ő, s hogy néz ki – hanem a csókról, mint fizikai valóságról és érzésről. És végiggondolta, mennyire végigbizsergett rajta az egész, nem, ez a csók nem szép volt, hanem bolondul szexis, még akkor is, ha nem annak szánták.

csok.jpg

A csók bármikor lehet nagyon erotikus, vadító. De amikor az első csók olyan - ez talán keveseknek adatik meg. Sokáig bánkódott amiatt, hogy nem korábban történt, ezek után már nem érezte szégyennek. Hiszen korábban lehetett volna langyos, szerelmes, cukrosan romantikus vagy éppen kellemetlen. Így mindezek mellékessé váltak, az ajkak úgy tapadtak egymáshoz, mint néhány héttel később a hozzájuk tartozó testek.

Soha nem volt még vágy ennyire felfokozott - és bizonyos értelemben soha nem is lett többé. A csók máskor is kezdete lehet az erotikának. De önmagában erotikus csak akkor egyszer lehetett, amikor még ügyetlen volt, és felért egy orgazmussal.

 

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más