Ha maszturbálsz, beteg leszel

június 18, 2008, zirzabella »

Adventista szexuális felvilágosítás az ötvenes évek Amerikájából. A maszturbációtól buta leszel és könnyebben meghűlsz, a szex viszont attól jó, hogy szociális státusod javulását eredményezi.

A maszturbáció szokása csökkenti a fiatal nő saját nemi szervei iránti megbecsülését. Következményeként a nő csak úgy fog rájuk gondolni, mint a fizikai örömszerzés eszközeire, ahelyett, hogy arra koncentrálna: ezek a szervek

szent örökség részét képezik.

A reprodukciós szervek érzékeny részeinek stimulálása a maszturbáció során jelentős idegi energia-ráfordítást igényel – olyannyira, hogy az energiatartalék elhasználódik. Ez fontos oka annak, hogy a maszturbáció kerülendő. Elhasználja az életerő tartalékait, fáradtságot, kedvetlenséget, levertséget okozva.

Ha a maszturbáció szokássá válik, hajlamos csökkenteni a fiatal nő vágyát a teljesítésre. A nő elveszti érdeklődését értékes tevékenységek iránt, főleg amiatt, hogy idegi energiatartaléka kimerült, és nem érzi magát képesnek becsületes erőfeszítésre.

A maszturbációval való ismétlődő visszaélés olyan alacsony szinten tartja az idegi energiát, hogy az egyénből teljesen eltűnik a normális életerő. Mivel megfosztatik a jól végzett munka örömétől, elveszíti érdeklődését a világ fennkölt dolgai iránt.

A maszturbáció tirannussá válhat,

amely elrabolja áldozata életerejét és értékes eredmények iránti vágyát. A maszturbáció szokásának áldozatul esett fiatal személy folytonosan levertnek, kimerültnek érzi magát. Bután viselkedik, mert nem marad elég energiája a figyelemre. Többé nem érdekli a tanulás, így stagnál szellemi fejlődése is. Ha két lehetőséget lát maga előtt, a könnyebbet választja.

A test szöveteit idegek ellenőrzik, amelyeket az idegi energia aktivál. Ezért amikor egy személy energiatartaléka kifogyóban van, egész teste szenved. A szövetek elvesztik ellenállóképességüket a betegségekkel szemben.

A fertőzések könnyebben úrrá lesznek a testen. Létezik egy anatómiai tényező is, amely a klitorisz irritációját okozhatja. Bár az ilyen esetek nem túl gyakoriak, ezen szövetek irritációja elég ahhoz, hogy a fiatal lány egy keresztény orvoshoz forduljon.

Gyakran a hasonló irritációk gyógymódja egy jelentéktelen sebészeti beavatkozás, amelyet körülmetélésnek hívnak. Ez a beavatkozás nem veszélyes, és inkább javallott, mint az irritáció elszenvedése.

Ami pedig a szexet illeti:

a lányok esetében az ölelkezés elsősorban nem a fizikai öröm forrása, mint ahogy az a fiúknál történik. A lányt elsősorban a partnerének okozott öröm elégíti ki. Nem mintha egy lányt taszítana az ölelkezés, ám igazi öröme abból a feltételezésből ered, hogy az ölelkezés által kedvessé válik partnere szemében, és ezzel szociális státusát javítja.

Az idézetek Harold Shryock On Becoming a Woman (A nővé válásról) című, 1951-es kiadású könyvecskéjéből származnak. Legközelebb a homsozexualitással foglalkozunk.

 

6 megjegyzés

  1. Ez most vicc? Minek szánták a t. szerkesztők ezt a sülezlenségömlenyt? Legközelebb a bábaasszonyok testén előtűnő anyajegyekről, mint ördögi pecsétekről lesz szó, vagy megvitatják, hogy a Föld tulajdonképpen tányéralakú, és a tengerek egyszerűen lefolynak a szélén?

  2. ez icces,es eleg tudomanytalan :D

  3. ez hülyeség hogy a masztrubálástól betegek leszünk vagy ki hűlünk!!!!! a masztrubálás egészséges!!!!!!!!! aki ki találta, hogy veszélyes meg minden barmoságot írt, az nem normális!!!!!!!!!!

  4. azt is ki fogják találni, hogy télen piros hó fog esni??? jesszus….!!!

  5. Több mint húsz éve csinálom, és utána jönnek a legfelszabadultabb, legkreatívabb, legmerészebb ötleteim. Mondjuk nem konzervatív közönség számára alkotok, az is biztos.

  6. Hat, nagyon fura otlet ezt a szoveget feltenni. De ha mar: talan egy 24 eves baratnem velemenyet ideznem: “en nem tiltanam mega fiamanak a ‘recskazast’, sot, biztatnam is ra - csak jo hosszu ideig tartson, hogy majd a baratnejanak is legyen belole orome.

    Petru Maior

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más