Rájöttem, intimitásra van szükségem, nem szexre

március 20, 2008, zirzabella »

A prostituáltak klienseiket Johnokként emlegetik – ez körülbelül annyit tesz, mintha magyarul Jancsiknak neveznék őket. Élménybeszámolók - többek egy Jane-től.

Megértettem, hogy az, amit akarok és az, amit kaphatok, két különböző dolog – zárja a beszámolóját az egyik levélíró, aki arra döbbent rá a prostituáltakkal való kalandjai során: tulajdonképpen intimitásra vágyik.

“Voltam-e már prostituálttal? Igen.

Miért? Kapzsiságból mindenképpen. Talán kalandvágyból is. Egy ideig azt mondtam magamnak, csak őszinte vagyok, és a profi szexmunkástól egy adag őszinteséget kaptam. De ez mind marhaság.

És milyen volt az élmény? Lányok. Az élmények változóak. Ami a tehetséget illeti, három barátnőm is volt, akik az összes profinál jobbak voltak.

prostitute.jpg Először Tel Avivban próbáltam ki. Egy román lány – túl fiatal volt hozzám, de ellenállhatatlanul szép. Úgy éreztem magam, mint egy tolvaj, de ez nem állított meg.

A legjobb egy mexikói lány volt. Idősebb volt, közelebb állt az én életkoromhoz. Annyira tetszett nekem, hogy az egy órás menet után az egész éjszakára magammal vittem a hotelbe.

Profi volt. Pontosan tudta, mit akarok. Őszintén szólva, nagyrészt az ágyban feküdtünk és mexikói tévéadókat néztünk. Rendelt nekem egy tál gyümölcsöt – nem magának, nekem. Gondoskodott rólam. Az idő nagy részében csak átöleltük egymást. Perfecto.

Akkor döbbentem rá, hogy intimitásra van szükségem, nem szexre. De beláttam, hogy túl veszélyes ezt várni egy profitól. Úgyhogy a tapasztalatszerzést csak az utazásaim idejére korlátozom – otthon nagyon ritkán fordulok profikhoz.”

Az egyetlen női levélíró kevéssel ötvenedik születésnapja előtt tudta meg, hogy férje megcsalja őt. Egy konferencián úgy döntött, kipróbálja, le tud-e vetkőzni más férfi előtt is, mint a férje, és hogy élvezné-e az élményt. Úgyhogy fogadott egy férfikísérőt.

“Ideges voltam, amikor megérkezett, de ő nagyon nyugodt volt. Megyeztük, hogy később vacsorázunk, és én elkezdtem vetkőzni, de megállított. Levetkőztetett, és segített, hogy én is levetkőztessem őt. Ha nem is volt kívánatos a testem, nem éreztem. Becsábított az ágyba, és a fülcimpáimnál kezdve végigcsókolta és simogatta a testemet.

A vacsorát kihagytuk, ehelyett kétszer szeretkeztünk, orális szexet is beleértve – ő kétszer csinálta nekem, én egyszer neki. Közben összebújtunk és aludtunk. Reggel letusoltunk, és megmostuk egymás haját. (Ezt csak azért említem, mert csodálatos volt.) Utána megkérdeztem az őszinte véleményét a testemről. Elfogulatlan volt, de ezzel fejezte be: Ami tényleg szexivé tesz egy nőt, az az, hogy aktívan, élvezettel vesz részt nem csak a szexben, de az egész életében.

Aztán megkérdezte, visszajöjjön-e. Nemet mondtam – megkaptam, amit akartam. Nem volt romantikus, de nem romantikára vágytam. Ez volt a legokosabban elköltött kétezer dollárom, borravalóval együtt.

Meglepő módon, visszatértem a férjemhez. Időnként most is nehéz, de ha nem tettem volna meg ezt a lépést, nem bírtam volna visszatérni a házasságomba.”

Van olyan levélíró, aki arra csodálkozott rá: mennyire könnyű manapság pénzért szexhez jutni, és leírja: az ő fiatalkorában, internet nélkül a lányok többsége nem tudta volna csak egy hirdetésből megkeresni a kenyerét.

“Közel húsz éve vagyok házas, és az elmúlt 17 évben időről-időre találkoztam prostituáltakkal. A feleségemmel leállt a szexuális életünk. Teljesen. Több mint két éve nem csináltunk semmit, aminek akár köze lehetne a szexhez. A frusztrációm és vágyam vezetett oda, hogy máshol keresgéljek.

massage_therapy_stone_237600_l.jpg Anélkül, hogy egocentrikus lennék, el kell mondanom, hogy jóképű és sikeres vagyok. A munkahelyen vagy másutt felfigyelnek rám a nők, és nem hiszem, hogy túl nehéz volna összehozni egy-két futó kapcsolatot, de nem akarok megcsalni vagy bántani másokat.

Az álneve Adrianna, és egy masszázsszalonban dolgozik. Amikor először láttam, csak 20 éves volt (én 39 vagyok), és nagyon, nagyon vonzó. Amikor megmasszírozom, akkor tudom valóban értékelni a gyönyörű alakját, a finom napbarnította bőrét, és csendesen beszélgethetek vele. Elmondja, miféle szülinapi bulin volt a három éves gyereke, és milyen rosszul neveltek a szülők abban a városrészben, ahol él.

Ha Adrianna nem élvezi a szexet velem, akkor Oscar-díjat kellen adni neki. Többször voltam prostituáltakkal, mint amennyit megérdemelnék, a drága kategóriától az utcai orális szexig, és ő tudja velem a leginkább éreztetni, hogy kölcsönös volt az élvezet. Néha arról álmodom, hogy ő a Pretty Woman és én vagyok Richard Gere.”

Forrás: Letters from Johns blog

 

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más