Vágylohasztó módszerek

február 22, 2008, zirzabella »

Az, hogy szikrázik köztetek a levegő, hogy rajtafelejted a tekinteted ilyen-olyan testtájékain, hogy bizseregsz, ha harminc centinél közelebb van, még korántsem minden. Egy jó szeretkezést ezer aprósággal el lehet lőni.

Vannak persze a banalitások: ápolatlanság, mosdatlanság, szájszag. Brrr. Bárkivel megtörténhet, hogy váratlanul jön össze valami, vagy egész napos vonatozás után érkezik a kedveséhez, de mindez megoldható. Senki nem haragszik meg, ha a partner kér tíz percet egy zuhanyozásra, ha meg egyenesen közös tusolást vagy fürdést javasolsz, az egyúttal különleges, feszültségoldó hatású előjáték is.

star-fish-making-love.jpg

Napokig lehet vitatkozni azon, hogy a nőknél elfogadható-e a szőrzet bizonyos testtájékakon, szerző magánvéleménye szerint ez attól függ, mennyire közeli az ember lányának viszonya a partnerével. Értsd: friss partnernél jobb biztosra menni és eltűntetni minden fölösleges szőrszálat, aztán később meg lehet beszélni, az illető számára hol húzódik az elfogadhatóság határa.

Ugyanilyen lelombozó, ha a partner részegen csöppen be az ember ágyába. És ez attól független, hogy amúgy milyen hatással van rá az alkohol – lehet, hogy nagyon aranyos részeg, és soha nem lesz rosszul piától, de akkor sem működik. A dolog pszichológiája egyszerű: a partnered azzal szembesül, hogy ha akarnád, sem tudnád teljes figyelmedet szentelni neki, az elfogyasztott alkoholmennyiség miatt. Egyetlen esetben megbocsátható, akkor viszont teljes mértékben – ha mindketten ugyanolyan illuminált állapotban vagytok.

Ha rosszul csókol. Az esetek nagy többségében ez a fizikai közeledés első lépcsőfoka (base one, ahogy az amcsik mondják), éppen ezért létfontosságú. A szenvedélyes csók nem egyenlő a nyálözönnel, sem a másik ajkainak véresre harapdálásával. A jó csókhoz nem létezik használati utasítás – pont annyira kell csókolni, amennyire kell, és hogy mennyire az annyira, azt a körülmények döntik el.

bogaras.jpg

Amikor a csomagolás teljesen mást sejtet, mint a valóság. Igen, ez elsősorban a nőkről szól, és náluk is elsősorban a mellekről. Minden tévhittel ellentétben a pasik többsége mindenféle mellre bukik, ha az összkép tetszik, akkor ez is rendben lesz. Viszont ha első ránézésre D-kosaras melltartó, aztán később kiderül, hogy trükk volt, a pasi úgy fogja érezni (és joggal), hogy átverted, az meg kicsit sem afrodiziákum.

Ami pedig a pasikat illeti: soha, semmilyen körülmények között ne mondj olyant a partnerednek, hogy testalkatilag tulajdonképpen nem is a zsánered. Ezzel ugyanis arra ítéled, hogy kapcsolatotok hátralevő részében azon agyaljon, mekkora megerőltetés lehet neked vele lenni emiatt, vagy azon parázzon, hogy mikor hagyod ott egy olyanért, aki viszont a zsánered. Ha már egyszer ágyba bújnál, vagy már ágyba is bújtál vele, azt jelenti, tetszik neked. Úgyhogy ezt mondd neki, a többit tartsd meg magadnak.

flies.jpg

A végletek. Az emberek többsége megijed mindenféle túlzástól, furcsa ötlettől. Nehéz dolguk van például az agresszívebb stílusú nőknek, férfiaknak, mert az átlagjúzer számára cseppet sem izgató, ha annyira harapják, karmolják, netán verbálisan bántalmazzák, hogy az már maradandó sérülést okoz. Fokozni ezt csak azzal lehet, ha a partner jelzi, hogy túl sok neki, ám ezt párja nem veszi figyelembe.

Ha ilyen helyzetben vágyad tárgya az akció kellős közepén felugrik, felöltözik és Schumachert is megszégyenítő sebességgel porzik el, ne lepődj meg. Ugyanilyen hatást érhetsz el a túlzásba vitt hangeffektusokkal – persze, hogy nem fogsz halat játszani, de a csillár vagy az ablaküveg a partnered szerint minden bizonnyal jól van ott, ahol van, és a szomszédnak sem kell föltétlenül értesülnie arról, mennyire jó neked.

feccs.jpg

Ha csak azért csinálod, hogy neki jó legyen. Egyedül nem lehet szeretkezni, ez axióma. Ha még meg is játszod, hogy jó neked, végképp ellőtted, mert úgyis észreveszi. Gondolj csak bele, minden pornófilmben egyértelműen látszik, hogy csak eljátsszák az élvezetet – ha ezt te észreveszed, miből gondolod, hogy a partnered nem látja, vagy hogy te annyival jobb színész vagy a pornósoknál?

Nem bokszmeccs ez, hogy adni nagyobb öröm legyen, mint kapni, ha pedig a partnered ezt a szitut szó nélkül elfogadja, taplóval van dolgod, ki vele az ágyadból. Mondd meg neki, mitől lenne jobb neked. Ez a világ legtermészetesebb dolga, többek között ettől válik valaki felnőtt szexpartnerré. Ha nem vagy a verbális megoldások híve, szó nélkül pakold mindenét oda , ahol érezni szeretnéd. Vagy halasszátok reggelre, vagy holnapra. Ha nem viseli civilizáltan, lásd a bekezdés első mondata.

Olyant ugye senki nem csinál már manapság, hogy szeretkezés közben a plafont nézi, vagy a holnapi teendőin gondolkozik? Ha igen, gyorsan fejezze be, mert pont annyira gáz, mint amilyennek hangzik.

Veszélyes terület: az orális szex. Ha egyáltalán nem vagy rá hajlandó, szar ügy. És ez mindkét nemre igaz. De legalább ne várd el a másiktól, hogy ő viszont csinálja neked. Miért kellene ő étvágygerjesztőbbnek találja a te nemi szerved, mint fordítva? Lányok, nem kell lenyelni – nem kell hinni a fórumoknak, vagy a Cosmopolitan szexrovatának.

making_love.jpg

De éreztetni sem szabad, hogy mennyire visszataszítónak tartod: ha ez nem jön össze, inkább el se kezdd. Srácok, a legrosszabb módszer a kezedet a lány fejére téve irányítani. Olyan, mintha kényszerítenéd valamire. És persze, hogy van, akinek éppen ez jön be, de a többségnek épp hogy nem. Ha azt szeretnéd, változtasson a ritmuson vagy technikán, mondd meg.

Amivel még el lehet rontani egy amúgy jól sikerült szeretkezést, az az akció utáni tisztaságmánia. Rendben van, hogy a használt óvszert diszkréten elrekkented valahová, és az is oké, ha leizzadtál akció közben és tusolsz egyet – de papírzsebkendővel törülgetni a szeretkezés cseppfolyós nyomait vérciki, olyan, mint leporolni a kanapét a vendég jelenlétében, aki az imént rajta ült.

És számodra mi a leghatékonyabb vágylohasztó?

 

3 megjegyzés

  1. Szőrzet: a szösszenet írójának kora 20 és 30 között mozog, 20-hoz közelebb, tippem szerint 22 körüli. Ez a tükörsima mánia ugyanis újkeletű mánia. Én speciel nem igénylem, sőt, biz. számú csupasz punci után már kezdenek bontott csirkeként hatni rám az újabbak. Nem tudom, hogyan és miért lett ez ilyen rögeszme, de az egészséges szexualitásnak ez nem feltétele. A 30-on túli nők nagy része szőrös, a 20 körülieké szinte mindig sima.

    Az említett tisztálkodás pedig nem “vérciki”. Lehet, hogy neked, babám, az, de akkor a magad nevében beszélj. A többivel nagyjából egyetértek. A szösszenet magán hordozza a mai fiatal irkászok frappánsnak szánt, de valójában nyegle stílusát.

  2. NF: a komment szerzője 30 és a halál között mozog. Már roppant frusztrálja, ha valaki nem úgy és nem azt, amit ő. A szösszenet magán hordozza a korán vénülő firkászok okoskodónak szánt, de valójában nyegle stílusát.

  3. érdekes dolgokat írnak a szeretkezésről ezen a honlapon
    És ráadásul egy szex társasjátékot is kínálnak, amit érdemes kipróbálni! :)

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más