Mit tehet a nő, ha érintésre vágyik?

február 18, 2008, venusz »

Telnek a napok, mintha meg sem történnének igazán, mintha belefeledkeznék (nénk) a puszta létbe. Mintha az elég lenne, hogy eszünk, iszunk, dolgozunk és komolyan vesszük magunkat. Gépiesített élet ez, ha egyáltalán annak nevezhető. Viszont van néhány pillanat, amikor embernek érzem magam, rájövök arra, hogy vannak érzések a test mögött.

Épp egy unalmas péntek esti sörözésen estem túl s ezek után kicsit bódultan az egyetlen dolog, amire gondolni tudok az a fasz. Csúnyán hangzik így leírva, tudom, de mit tagadjam, arra vágyom hogy valaki, mondjuk egy titokzatos idegen jól elkapjon. Persze nekem, mint nőnek nem szép az ilyesmit bevallani. Arra gondolok, hogy vadul csókolózok valakivel, az asztali társaságot megunva valami sötét sarokban, mint egykoron, tizennyolc évesen. Már meg sem lepődök az olyan tipikus morcos férfi véleményeken, hogy „minden nő kurva…”

Ha ez azt jelenti, hogy minden nő szereti, ha nedves a punci akkor valóban így van, én is az vagyok. Szeretnék kúr-va, azaz megkúrva lenni. Sőt még csak nem is szégyenlem. Számít e az valamit, hogy az a bizonyos punci csupán a számomra vonzó férfi elképzelt érintésétől nedves? Számít-e az valamit, hogy más, idegen férfik érintésén töröm a fejem és nem a páromra vágyok?

Mi a rosszabb: ha elképzelem, hogy Más-sal vagyok és közben belepusztulok a magányba, vagy a valóságban is megteszem? Egy kérdésbe összefoglalva a problémát: mit tehet a nő, ha érintésre vágyik, és attól akitől kéne (és akit talán még szeret is) nem kapja meg azt (vagy nem úgy kapja meg, ahogy kéne)? Kiváncsian várom mások véleményét….

 

6 megjegyzés

  1. sajna, egy teljes oran keresztul irtam es ez az atkozott biztonsago kod lejart, elveszett amit irtam - @ staff szar rendszer ;)

    csak annyit, hogy az jo ha kimondod a legtitkosabb vagyaid is, ha kurvanak kepzeled magad akkor az is lehetsz, szerintem nem.

    (és akit talán még szeret is) nem kapja meg azt (vagy nem úgy kapja meg, ahogy kéne) - ugyan igy ki mondani az illetonek, ravezetni hogyan szereti es hallja o hogy sor utan faszon akar lenni, nem hiszem hogy a folytonos valtogatas jo otlet, inkabb legyen az valtozatos, sex jatekok, barhol lehet uzni, mosogepen a mosodaban, sotet zugban… azzal akit szeretsz. Szukseg van az elfogadasra es megertesre, tudjon belepni az altalad elkepzelt faszi szerepebe…

  2. Szia, mintha az agyamban turkeltel volna…arra gondoltam hirtelen, hogy valahogy ezert nem leszunk mi nok soha egyenloek a pasikkal: ha mi szexet akarunk, es kimondjuk, rogton rank zudulnak az eloiteletek, ha ezt egy pasi csinalja o macso lesz. Probalkoztam smssel, felhivtam, de semmi. Lassan ugy erzem itt fogok egyedul meghalni. Annyira vagyodok utana, hogy mar szinte fizikailag faj.na, de majd lesz valahogy…

  3. Jo ez a bejegyzes, m kimondja azt, amit a legtobben nem mondanak ki. Ez a vagy, h vki megkurjon a ferfiaknal nem jelentkezhet ugyanigy, de vmi hasonlo mukodik. Csak egyelore meg kurva leszel, ha nokent ezt bevallalod. Lassan megvaltozik ez is. Van akinel mar megvalozott, sokaknal nem. De a lenyeg az, h ha vagy olyan szerencses h szeret vki, akkor kreativan egyutt kell lepjetek a dologban. A legegyszerubb elmondani neki ugy h megertse es legalabb ilyen fontos, h cselekedjetek is. En nem tudok elkepzelni olyan ferfit, aki ne indulna be attol, h a szeretoje neki kurvat akar jatszani. Minden ferfi azt akarja, h a szeretoje kurva legyen az agyban, hercegno tarsasagban es mintaszakacs a konyhaban. Viszont a konkret helyzet arrol szolt, h egy sorozes utan nagyon kellett a fasz. Kerdes, h ha megjelent volna a lehetoseg, hogyan valtozik ez az eros igeny. Es ha a szeretod mellett maganyos vagy, akkor el lehet gondolkozni azon is, h miert van ez. Van aki azt mondja, h ez a fantazia, ez az eros igeny soha nem fog talalkozni a szeretonkkel, mivel pont az a lenyege, h egy idegen, h mas, h nem a megszokott, h izgi es h ugy lehetsz ribanc, es ugy elvezheted, h nem kell vallalni a felelosseget. A tiszta oszton tiszta kielese. A szeretoddel ez nem lehetseges, m ismered, tudod mondjuk h eleve nem a macho-jol megdugom a budos kurvat- tipus. Ha az lenne, valszeg nem lenne ilyen problemad. Akkor az lenne a problema, h nincs egeszen veled, s h te csak egy vagy a sok kurva kozul.
    Uh legtobbszor az szokott tortenni, h megvarjuk amig az oszton veszit intenzitasabol es vissza a mindennapokba. A virgonc szereto segithet, de nem biztos h egyben megoldas is.

  4. Nem hiszem, hogy csupán a férfiak kiváltsága az “egyszer kúrtunk, viszlát kapcs.” S ha emiatt lekurváznak, leszajháznak, csak tessék. Szerintem csak azok mondják, akik kimaradnak az ilyen bulikból :) Ha ilyenre vágysz, hát tedd meg.

  5. Nem durván fel ajánlkozva, de jelezhetné, ha van, lenne, kedve. Buta ember aki ezért lenézi a nőt. Szarba is lennénk, ha nekik nem kéne. Volt olyan nő aki feljött lakásomra, búcsúzáskor közölte: “szagolni fogsz a másvilágon” Értsd, a kihagyottat, ott orrodra húzzák!

  6. Hat jo volna ha a nok nem tennek a szentet, es megmorkolnak a problema “tovet” es nem mindig azt varnak hogy a ferfi kezdje. Nem csak az szamit egy nonel h jol nez ki , szerintem , tobet er ha tud id vmit

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más