Visszavágó

február 14, 2008, bokka »

KOS A kos férfi a vad és ösztönös erők birtokosa, jellemzője az ösztönös, körítések nélküli szexualitás. Hamar a lényegre tör, úgy nyal, mintha az élete múlna rajta. Akik a bonyodalommentes, őszinte és gyors végkifejletet szeretik, nem fognak csalódni a Kos férfiban.

BIKA “Nyalásra született”. Érzékibb, mint bárki más. Puha a szája, és mindent tud az élvezetekről, igazi ínyenc. Szerinte a jó szex elengedhetetlen része a jó nyalás, persze csak egy hangulatos vacsora, és némi konyhai játszadozás után, közben. Még a sejtjeidet is birtokolni akarja. Imád nyalni, nyugodt életed lesz mellette. :)

IKREK Változó. Érdemes kikapcsolni a tévét előtte, különben azt fogja nézni közben. :) Elég ügyes tud lenni, ha éppen olyanja van. Mindent látnia, hallania, szagolnia és éreznie kell, és lehetőleg mindezt egyszerre, és tükör előtt. Amúgy kurvára dekoncentrált. :D Időnként változtat a fogáson, mert utál unatkozni nyalás közben. Ne lepődj meg, ha hirtelen 69-re vált…

RÁK Utoljára anyád volt hozzád olyan gyöngéd, mint ő, csak máshogy. ;) Olyan mintha a lelkedet nyaldosná, bármit csinál, szívből jön. Zárkózott amúgy, de ha sikerül felnyitnod, mindent megtesz érted. Szereti partnernőjét boldognak látni. A nő melleit különösen szereti, szívesen játszik vele nyalás közben. Nyelvének és ujjainak szokatlan tehetsége elsőrangú szeretővé teszi, akit minden nőnek meg kell tartani.

OROSZLÁN Méltóságán alulinak tartja a nyalást, számára az előjáték nem is létezik. Ha megkíván egy nőt, azonnal maga alá kell gyűrnie áldozatát. Ha hízelegsz neki, sok mindenre ráveheted, idővel talán a nyalásra is, de 5 percnél tovább akkor se csinálja…

SZŰZ Megfontolt, kockázatmentes életet él, a szexualitásnak számára nincs nagy jelentősége. Egy érzéki nő sokat elérhet nála, és szokatlan cselekedetekre ösztönözheti. Csak fantáziát ne várjon tőle. Játékos formában a nyalást is megismertetheted a szűz férfival, de óvatosan kell hozzálátnod. Ha a férfi kényszerítve érzi magát, leblokkolhat, mivel számára az újdonságok erkölcstelennek tűnnek.

MÉRLEG Nem sima szex-élmény. Nem ismer tabut. A szeretkezés előtt el kell mondanod neki, mit szeretnél, és a férfi minden fenntartás nélkül olyan jól kiszolgál, mint a vágyak szuperáruháza. Csak azért él, hogy neked jó legyen, jó eséllyel a nevedet is tudja. Szereti az ékszereket, egy csikló-piercinggel mérhetetlen vágyat gerjeszthetsz benne…

SKORPIÓ Úgy kinyal, hogy belehalsz. :) Mindent tud, amit lehet, amit mégsem, az valószínűleg nem is létezik. Soha többé nem akarod majd más száját. Szereti a gyors, spontán szexet, gyors menet lehet egy gyors nyalás is. Alapos, mindent maradéktalanul jól akar teljesíteni, és ez neked még jól is jöhet.

NYILAS Idealista, számára a nyalás a szükséges rossz. Csak azért csinálja, hogy jól leszopd utána. :)

BAK Kitartó, ha kell egész éjszaka csak veled foglalkozik, de a változatosság nem az erőssége.

VÍZÖNTŐ Az ágyban nagyon gyengéd, és végtelenül kimerítő, változatos az előjátékban. Szuper szerető, aki egyetlen nőt sem hagy kielégítetlenül. Kreatív, néha már a perverzitás határát súrolva. Nem riad vissza ujjainak használatától sem, de szívesen vet be más segédeszközt is. Mérhetetlen kíváncsiságának köszönhetően sose fogsz unatkozni mellette.

HALAK Úgy nyal, mint egy álom. :) Gyengéd, romantikus, jól tudja fokozni az izgalmakat, de gyakran elábrándozik közben. Megáll vele az idő. Azt hiszi, Isten lakik a puncidban, aki előtt nap mint nap áldoznia kell. Te meg persze ráhagyod, te huncut.

Címkék:

 

3 megjegyzés

  1. Hali! Halilag igazad van, a többit nem tudom, mert férfi engem még nem nyalt. Köszönöm ezt az írást neked a férfi társadalom nevében. Végre egy hölgy, aki törődik a férfi egyenjogúsággal.

  2. Szia!
    előjátékként kinyalni egy puncit az orgazmusig
    ez mind a nőnek és férfinak fantasztikus érzés.
    Bika jegyü vagyok.nálam bejött.

  3. hat en oroszlan vagyok es sztem ram semmi sem igaz abbol amit itt ir, mert iszonyatosan szeretek nyalni sot merem allitani hogy az egyik legfontosabb dolog az eletembe, barmikor barmijen stadiumba barhol csak pina legyen jo nedves, s ha nem azza teszem…)

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más