Én és a porolórúd…

február 12, 2008, venusz »

Avagy ismerkedés az önkielégítés egy extrém módózatával. Buta kislány koromban, amikor még mit sem sejthettem arról, ami a lábam között van, sokat játszottunk a többi lakónegyedbeli kölykökkel. A házi feladatok elkészítése után, rendszerint a téren kötöttünk ki, ahonnan minden szülő láthatta, mit csinál csemetéje. Ez így volt normális a “mi időnkben”. A téren kedvenc foglalatosságunk, persze csak a papás-mamás és “bótosdi” után, a téren található porolón való csüngés, hinta-balinta, stb. volt. Furcsa emlék igaz, de itt éltem át első erotikus (önkielégítési) élményeim egész sorozatát. Míg más kölykök magasságukból adódóan könnyedén felpattantak a poroló tetejére és máris dicsekedhettek virtuóz nyújtási gyakorlataikkal, vagy mifenével addig én általában a poroló tövében a felmászással idétlenkedtem.

Próbálkozásaim abban merültek ki, hogy lábaimat körbetekervén a rúdon próbáltam felkúszni a magasba, ahol a többiek mit sem vetve az én igyekezetemre már javában “csüngtek”. Így felnőtt fejjel magam sem tudom, mi volt a játék lényege…mit élvezhet a céltalan csüngésben a gyerek…Egy idő után, próbálkozásaimat egy kellemes, bizsergető érzés tette feledhetetlenné. Éreztem, hogy a porolóra mászás egy számomra teljesen új élményt nyújt, azon a ponton ahol a a cső a lábam közé ér. A mászás intenzitása pedig befolyásolja ezt az érzést.

Így kezdődött az első “szerelem” köztem és a porolórúd között. Attól kezdve szerettem ezt a játékot, attól függetlenül, hogy nem értettem még, mi zajlott odalenn és mitől ez a rendkívüli élmény. Sokszor, akár télen is szóltam anyumnak, hogy megyek ki játszani-egyedül, ilyenkor persze első utam a porolóhoz vezetett… Ez tartott kb 1-2 évig, magam sem emlékszem pontosan, meddig. Idővel ráébredtem, hogy ezt nem (csak) a porolórúd okozhatja, sőt mi több, ezt lehet fokozni… Mindenesetre nagyon fiatalon megtapasztaltam, hogyan lehet önmagamnak örömet szerezni és ezt a mai napig gyakorlom…csak persze nem a porolórúdon.

 

4 megjegyzés

  1. Szia, nagyon aranyos történet, kedvem lenne az ölembe fektetni magácskát, és nem egészen elporolás céljából.

  2. Nekem is hasonló élményeket okozott torna órán a rúdra mászás. Akkor még nem tudtam hogy mi lehet ez, minél magasabbra kúsztam annál jobb volt. Egyik lány akkorát esett, pont láttam hogy remegni kezdett.., ő az új érzésektől eleresztette a rudat és négy lábujja eltört. Ötödikesek voltunk. Persze nem olyan mint később az igazi, de azért kellemes volt..

  3. Én nem tudom már, hogy kaptam rá 8 évesen a masztira. Pedig aztán igazán konzervatív környezetben nőttem fel. Nem tudtam, hogy hogy is hívják azt a kellemes játszadozést, és biológiailag sem ismertem a lábam közti rész szerepét. Sejtettem, hogy olyan dolog, amit a “felnőttek” nem vesznek jó néven, és mindig elbújtam.

  4. Én nagyon sokat soktam magam megújjazni és nem azért mert nincs partnerem hanem mert ez egy élmény.egyépként nagyon aranyos kis történet.és amikor leszopok valaki akkor is újjazom magam…hiába hangos és idegesítő a szomszédoknak..nekem ez egy fantasztikus élmény…..:$:D:D:DDDDD

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más