Erotika a ruhásszekrényben

január 30, 2008, zirzabella »

Kifaggattuk a Transindex szerkesztőségét: ki számára melyik a legerotikusabb ruhadarab? Itt következnek a válaszok - a neveket nem áruljuk el, annyit viszont a pikantéria kedvéért megsúgunk: a fotókon saját ruhadarabok szerepelnek, és a modellek is a szerkesztőség tagjai közül kerültek ki. Lehet találgatni!

Balett-topánka

balettcipo

Fotók: Kassay Réka

Meg tudom érteni a cipőfetisisztákat. Valamibe, valami olyasmibe belebújni, ami meglehetősen szorosan szorul a testrészedre (lábadra) meglehetősen nyílt utalás a dugásra (szeretkezésre, whatever). Persze, ha egy nő (lány) bújik bele a cipőjébe, az plusz csavart visz a szituációba. További szempont, hogy az itt ábrázolt topánkák tavaszi-nyári cipők, vagyis szinte a lábbelik bikinijének számítanak. És akkor még nem is vesztünk el nagyon a metaforákban.

Kiegészítők

hajcsatt

Ha erotika az, hogy nyugtalanító benyomást kelteni, vagy elgondolkodtatni valakit magadról, akkor nem az a kérdés, hogy mit, hanem az, hogy mit mivel veszel fel. Ebből ki lehet olvasni, hogy ki mit vállal be, meddig megy el, de azt is, hogy ezt is, azt is tudom, de nem csinálom, úgyhogy lekopás. Vagy éppen azt, mennyire hiú és ez által mennyire szolgáltatja ki magát a hízelgésnek.

Ha erotika az, hogy tudatküszöb alatt hass, ahhoz elég egy jól megválasztott apróság, egy jó ékszer, nem rendeltetésszerűen használt hajtű, jó érzékkel kiválasztott szemüvegkeret, design-cipő.

Fekete férfiing

Egy fekete férfiing attól erotikus, ahogy kivillan belőle viselőjének bőre. Az a férfi, aki fekete inget visel (és nem az évente egyszer előszedett, élére vasalt, nadrágba begyűrt verzióról beszélek ám!) azt sugallja: békében él önmagával, tudatában van saját vonzerejének, és hogy annak a ruházata, a stílusa is része.

feketeing

Egy fekete ing kiemeli a férfi legizgalmasabb tulajdonságait – a határozottságot, a titokzatosságot, a vakmerőséget, a fantáziát. Mivel feltűnőbb, mint egy póló vagy pulóver, viselése bizonyos bátorságot igényel, és többek között éppen ez teszi vonzóvá.

Fehér magassarkú

Talán az egyetlen tartozékom (beleértve ruhát, táskát, cipőt, mindent, amit viselek, még a fülbevalókat is), amit kizárólag a kinézete miatt vettem meg, teljesen figyelmen kívül hagyva minden praktikus és kényelmi szempontot. Egyszerűen megláttam, felpróbáltam (na nem azért, hogy tudok-e benne egyáltalán járni, hanem hogy lássam, olyan jól áll-e, mint amennyire tetszik) és muszáj volt megvennem.

cipo.jpg

Házon kívül összesen egyszer volt rajtam egy esküvőn, nem tudom, hány percig, de nem sokáig. Igaz, úgyis mindig arra vágytam, hogy egyszer lerúghassam magamról a cipőt és mezítláb tomboljam ki magam. Viszont azt, hogy több óráig fájt utána a lábam, azt nem felejtem el.

Azóta a költemény dobozban áll a szekrény tetején, megfogadtam, hogy odaadom az elsőnek, akinek kell. Most úgy érzem, újra értelmet kapott a léte egy kis időre, legalább esztétikai élvezet nyújt, és megmarad nekem belőle annyi, amennyi kell. Persze ezek után lehet, hogy majd árverésre bocsájtom.

Gipsz

A legszexisebb ruhadarab? Mondjuk némi gipsz a lábon. Bármi lehet érzéki, ha elég provokatív és váratlanul tűnik fel. Nagyon izgalmas, ha valami megbontja a tökéletes harmóniát, ha egy kis perverz rútság vegyül a szépségbe. Mosolyogsz a gipszen? Nézd meg Ellen Von Unwert fotósorozatát, amit a Photo magazin számára készített a törött lábú Vanessa Paradisról.

Harisnyakötő

harisnyatarto1

Mit ér a combharisnya harisnyakötő nélkül, és mit ér a harisnyakötő combharisnya nélkül?! Önmagában már a deréktájtól női combon át sejtelmesen végighúzódó kis kötők is őrjítőek lehetnek, hát még akkor, ha a harisnya szélcsipkéje és a női fehérnemű fodrai között közvetítenek.

harisnyatarto2

Ebben az egészben valami vészjósló, kissé domináns, hajlatokat keresztező, magamutogató és mégis tiltó van – nem takar, hanem kiemel. A kötő klasszikus darab – biztosan nem a harisnya letűrődésére vigyáz. Úgyhogy vigyázat vele.

Kendő

kendo

A kendő, pontosabban a szintén kendőnek nevezett, széles, lepelszerű sál nagyon sokoldalú ruhadarab. Nyakra vagy fejre csavarva remek kiegészítő amellett, hogy funkcionalitása is van – véd a hideg ellen, vagy ha éppen nincs kéznél sem a hajszárító, sem egy nagyobbacska törölköző hajmosás után.

Erotikus játékok eszközeként is megállja a helyét: lehet vele pasit fogni és fogva tartani, mögéje lehet rejtőzni, és ha jól csinálod, nagyon titokzatos maradsz, például azt sem lehet majd tudni, egycentis-e a hajad vagy éppen félméteres. De alkalmazható blúzként, természetesen melltartó nélkül, és akkor az igazi, ha nem kiegészítőként veszed magadra: egy kendő és más semmi, tógaként a vállon átvetve, strandszoknyának derékra csavarva.

Menyasszonyi ruha

menyasszonyiruha

A feleségem menyasszonyi ruhája. Annak is a háta. Mert én nem a ruhára, hanem a benne lévő személyre, illetve a meztelenségre bukok. A menyasszonyi ruha eleve az a darab, ami biztosan lekerül a lányról, végérvényesen, ráadásul ez egy olyan Agnes Toma költemény, amely hagyta érvényesülni a gyönyörű vállát és hátát, ezzel is előre megidézve azt a pillanatot…

Fekete selyem koktélruha

Fekete, azért, mert nincs az az ember, aki feketében rosszul tudna kinézni. Koktélruha, mert azt arra találták ki, hogy a nő alakját kihozza, és a lehető legtöbbet megmutassa belőle.

koktelruha1

Selyem, mert ha a kezed félrecsúszik egy kicsit, nem vevődik észre a különbség (feltéve hogy elég selymes az illető bőre). És ha ez mind nem volna elég: azért, mert könnyen ki lehet bújni belőle.

Fűző

fuzo1

Valamikor megvetett, elszenvedett, szeretve utált, és utálva szeretett, nélkülözhetetlennek elképzelt volt a fűző. Eme undok béklyó, amely szorításának megannyi női test magát tehetetlenül megadta és tűrte, hogy szigorú homokóra alakúra formázza, nem remélhet feloldozást. Lélegzetelállító halcsontos változatát valószínűleg kéjjel égetik el a feministák, ha a viktoriánus kor leáldoztakor nem száműzik a divat színpadáról.

Ugyanúgy száműzetett eme ruhadarabbal egyidejűleg a hozzá oly remekül illő passzív magatartás: a szorítástól elaléló, a kedves karjaiban pihegő szerelmes és kiszolgáltatott nő figurája immár poros pókháló egy elhagyatott lak szobájának sarkában. Száz évnek kellett eltelnie, hogy új tartalommal töltődjön fel a fűző: ki gondolná, hogy egy borús hétfő reggelen az átjárónál álló asszony inge alatt ott simul a kacér, a derék és a mellek vonala után igazodó csipke és selyemcsoda? Ugyanolyan lélegzetelállító mint őse, de immár átvitt értelemben.

 

21 megjegyzés

  1. ha valóban a harisnyakötős hölgy a transindex munkatársa, akkor lépek: vagy megyek állásinterjúra és kollégák leszünk, vagy összeszedem a kis megtakarított pénzem, megveszem a transindexet és a főnöke leszek:) Mindegy végülis, csak a közelében lehessek a gyönyörűségnek. Indulhatna a szépségversenyen is, akár arc nélkül is, kenterbe verne mindenkit:D

  2. Az ötödik fotótól úgy az utolsóig azért jó lenne elárulni a neveket. Nincs véletlenül egy szabad takarítónői állás a Transindexnél? Nekem az is megfelelne.

  3. Nekem a feher magassarku tetszik a legjobban … azt tartom legerotikusabbnak. Termeszetesen sex kozben nem kerulne le a holgy labarol. Valahol a dominancia fog meg benne … azt se bannam ha ramlepne vele :D

  4. Harisnyakötő Über Alles !!!

  5. Veletek meg nem tortent meg soha, h lattatok egy bombazot, de ugy allt rajta a ruha meg minden, ahogy az kell, es akkor megfordult… es szembeneztel vele…es nemcsak, h az arca nem volt szep, de meg a szemeben sem volt semmi kisugarzas…szoval a test meg nem minden!!!

  6. Huhha, a kendő a legsexisebb, bar lehet, hogy egy sexiy viselo is kell hozza, ezen a kepen pedig nagyon az van … =P~

  7. ejnye lányok, milyen példát mutattok! nem elég, hogy vetkőztök, de két képen még cigiztek is :) (a harisnyakötős hölgyet elég hosszasan fotózhatták, mert közben telecigizte azt a borzalmat ott maga mellett…)

  8. Ez a mindennapi “munkaruha” vagy csak különleges alkalmakkor öltöznek be a szerkesztő hölgyek? Ilyen lányok környezetében hogy lehet egyáltalán dolgozni? :)

  9. A harisnyakötős hölgy tényleg mindent visz, de hiányolom a tangát és a magas szárú csizmát! :)))

  10. s a fekete inges nem tetszett? Nekem ő jön be:)

  11. harisnyakoto - F.N.

  12. Nálam a fekete ing a nyerő. Csupán a jeggyűrű idegenít el egy picit… :P

  13. megfejtettem időközben: a transindex csak álca, mellette van vmi pornó portál amivel foglalkoztok, így tehét nem a szerkesztő hölgyeket látjuk a képeken, hanem a másik portál üdvöskéit.
    De eldöntöttem, hogy megfejtem ki a harisnyakötős hölgy. Annyi kapcsolatom van a kutyafáját, hogy ezt megoldjam:P na jó, nem teszem majd nyilvánossá a nevét:)

  14. ehhez nincs mit hozzaszolni. Eselteg csak annyit hogy van meg sok ruhadarab amirol az embernek mindjart “az” jut eszebe. Termeszetesen mindenki magabol indul ki (be), igyhat lehetoseg van arra is hogy valaki orgazmaljon egy turorudi mintas alsogatya latvanyatol. Ezert inkabb joneven vesszuk a tobbszor elofordulo mar majdnem klise’ szamba meno cuccokat. Hogy en is a korussal egyhangon legyek: johetnek meg kepek, me’g talan azt is bevallalom hogy a hozzavalo ruhazatot szolgaltassam. A modell megfelelo (mind2).

  15. csalódott vagyok, hogy a szerkesztőségből egy pasit sem sikerült rávenni, hogy valamivel több bőrfelületet mutasson meg magából. a hölgyek elégedjenek csak meg egy tetőtöl talpig felöltözött férjjel? nem fair!

  16. Kedves Uraim!
    Legyen már Önökben egy kis fantázia, és ne elégedjenek meg a közhelyszerű fétisekkel.
    Számomra a “Gipsz” a legeredetibb!!!
    Hogy miért?
    Mert például egy harisnyakatő már önmagában erotikus, ahogy egy női test is.
    Da ahhoz, hogy valaki egy begipszelt lábban lássa meg az eroikát oda már fantázia kell, igény a fantáziára!

  17. Az ötlet jó bulvármédiásan léha, de nem rossz. Ám cseszhetitek a harisnyakötős bébis trükköt, mert nézzétek meg a ronda kezét szegénynek! Cigistől is ronda, ráadásul a sok büdös cigitől milyen lehet a szájameg a nikotinos bőre, a fogairól meg a szeme aljáról már nem is beszélve. Bizony, nemcsak az embert nem teszi a ruha, hanem a nőt sem!

  18. Nem nézzük. Nem lóvásáron vagyunk. Különben is paranoia az, hogy a bagótól okvetlen randa lesz az ember keze meg szája: anyukám is dohányzik, semmi baja a kezének, rendes színe van, nálunk senkinek sincs hófehér foga úgy gyárilag, viszont elárulom, hogy fogat mosni akkor is kell, ha nem bagózik az ember (ha meg igen, akkor pláne).
    Fekete ing: eszembe jutott V10R3L fekete inge. Az az egy darab, amit sose vesz fel:-(

  19. nekem az elso cipo tetszik a legjoban…egyszeruen gyonyoru…felizgat

  20. fekete ing. több fekete inges pasi kéne. nőként pedig a fűzűt is szexinek találom. mert az is csak arra vár, hogy levegyék

  21. Na, de fekete ingre az volt a válasz (azért volt, mert már nem vagyunk együtt - de nem ez volt a válóok:-)), hogy nem elég rakkendroll rajtam ez a gitár…?” Meg “meleg van”… meg “olyan leszek, mint egy kéményseprő, fején a szénkeféjével”… stb. Utóbbi tény, de és akkor mi van? Jó szakma az:-))
    Különben nekem is a kiscipő jött be női kategóriában. Ami nem a hagyományos harisnyatartó-hattyúnyakonülőkonty-sejtelmesátlátszós toposz;-)

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más