Ébredés

február 3, 2008, regina »

Anyám sokszor megalázott. Öltözködési normáit rám erőltette, nem vette figyelembe, hogy egy kamasznak más elképzelései vannak az öltözködésről. Mivel dundi voltam és pattanásos, mint nő nem segített magamra találni. A férfiakhoz való viszonyulásomban nagy szerepe van neki is. Egyrészt a bigott katolikus felfogás, másrészt az embertelen törekvése, hogy engem megtartson magának, oda vezetett, hogy tűzzel-vassal irtotta belőlem a szexualitást. A bennem kibontakozó nőt csírájában el akarta fojtani. Végül is az ösztöneim vittek a helyes útra. Ebben az óriási küzdelemben csak az ösztöneim segítettek.Mindig nagy hatással voltam a férfiakra. Minden elfojtás mellett korán rájöttem, hogy uralkodhatok a férfiak fölött. Első ilyen élményem 13 éves koromban volt. Apámhoz járt órára egy nálam 4 évvel idősebb srác. Annyit vettem észre az egészből, hogy amikor belép az előszobába, elbűvölten néz. Tekintete szinte sütött, vetkőztetett. Addig csak kudarcélményeim voltak a nőiség terén. Abban az évben megnyúltam kicsit, megjött a ciklusom és valahogy megváltoztam. Ezzel a sráccal volt az első erotikus álmom, ami az orgazmus édes, fájdalmas érzésével ért véget. A testem teljesen áttüzesedett, az érzés valósággal felszabadító volt.

Ezután erotikus képzelgések és álmok sorozata következett. Szinte minden nap orgazmusom volt. Ez lett a másik örömforrásom az irodalom mellett. Sőt a kettő összefonódott. Olvasgatásaim közepette, regényhősökkel folytattam képzelődéseimet, akik, olykor valóságos személyek arcát viselték. Lehetséges, hogy ezt a szexuális túlfűtöttséget érezték meg rajtam a férfiak. Mintha az összes női felmenőm elfojtott szexualitása bennem sűrűsödött volna össze. Félelmetesen hangzik, de hús-vér férfi engem még sohasem elégített úgy ki, mint a képzelgéseim során rám törő spontán orgazmusok.

Későbbi párkereséseimet megnehezítette az is, hogy intellektusom sem talált kielégülésre. Tehát érzékeny, intelligens és csodálatos szeretőt kerestem. Soha nem találtam meg, a mai napig sem. Lehet, hogy ilyen társ nem is létezik, csak a képzelgéseimben. Anyámat bőszítette a ragyogó nőiségem. Többször lebegtette előttem legfőbb erényét, azt, hogy szűzen ment bele a házasságba. Szabadon beszélni aktusról, előjátékról, kielégülésről, valóságos prostitúció volt a szemében. Akik közeledni próbáltak hozzám, senki sem volt elég jó a számára. Mindenkit elvadított mellőlem. Persze az egészet úgy állította be, mintha én lennék az oka mindennek, mert túlságosan magamnak való vagyok. Figyelte, ahogy szenvedek, és evésbe fojtom minden bánatom. Az ugyanis kiderült, hogyha kövér voltam, nem vettek észre a férfiak. Valahogy az egész magatartásom negatív és búskomor volt. Ettől mindég megnyugodott, de azt nem tudta, hogy ekkor vette kezdetét titkos életem.

Tanulás közben is folyton képzelődtem, úgyhogy lassan már csak a forma kedvéért üldögéltem az íróasztalomnál. Legtöbbször csak üresjáratok voltak ezek az ücsörgések tanulás címszó alatt, de annál gyümölcsözőbbek az erotika szempontjából. Ekkor olyasmi történt velem, ami megijesztett és bátorított ugyanakkor. Nyilvánvalóvá tette számomra a szellem erejét, az álomvilág és képzelet győzelmét a kézzelfogható valóság fölött. Fülledt májusi éjszaka volt. Este sokáig ültem a könyveim mellett. Lefekvéskor teljesen át voltam hevülve. Megduzzadt mellbimbóim valósággal fájtak, amikor a frissen mosott és kikeményített pizsama felsőhöz értek, amit felvettem.

Nem bírtam tovább, megittam az odakészített langyos tejemet, ledobtam a pizsama felsőt és azonnal elaludtam. Álmomban finoman kúszott fel a lábamon egy kéz. Alulról a paplan alá bújt, lehúzta a nadrágomat, nagyon lágyan cirógatott és forrón suttogott:- Mire felébredsz, én már itt sem vagyok, Világítottak a sötétben a mellecskéid, mint két kis halmocska, és a két kis bimbócskád kifelé meredezett keményen és hegyesen. Mit csináltál te lefekvés előtt tanulás címszó alatt?Mindezt nagyon különösnek találtam. Eddigi erotikus élményeim korántsem ilyenek voltak. Azon kívül az arcát nem láttam magam előtt tisztán, csak a testét éreztem.

- Most még csak eljátszadozunk kicsit, aztán lépésről lépésre megismertetlek a titkokkal, amik után annyira vágysz. A városban mindenki rólad beszél, minden férfitársaság témája te vagy. Őrülten kívánnak, és fogadásokat kötnek, ki fog először magáévá tenni. Most megnézlek magamnak egészen közelről. Mi lehet benned ennyire őrjítő?A testem minden négyzetcentiméterét végignyalogatta, végigsimogatta, csókolgatott, hozzám tapadt, éreztem ágaskodó szerszámát. Nagyon megrémültem, mert ilyesmi eddig nem volt álmaimban. Óvatosan felhúzta a lábaimat, elkezdte nyalogatni a csiklómat, közben erőteljesen markolászta a melleimet. Nem tudom, hányszor élveztem el. Mély álomba zuhantam. Reggel, ébredéskor, meg voltam győződve, hogy az egész csak álom volt.

Innentől kezdve azonban kialakult körülöttem egyfajta légüres tér. Kihívó voltam és feltűnő, de ha egy férfi közeledni próbált hozzám, megijedtem, és azonnal jégcsappá váltam. Ez a kettősség valósággal megőrjítette a férfiakat. Ha végigmentem az utcán, utánam fordultak, felkapták a fejüket, de ha jobban megnéztek, csak egy dundi, pattanásos kislány voltam. Anyám ezzel az alattomos és állandó etetésével megakadályozta, hogy akármilyen kapcsolatban legyek férfiakkal. Lehet, hogy ez nem volt nála tudatos, de zsigerileg gyűlölt engem, mert nekem még volt lehetőségem emberhez, azaz nőhöz méltó életet élni. Ösztönösen éreztem, hogy csak akkor találok önmagamra, ha elkerülök mellőle. Ezért szívósan elkezdtem tanulni, hangoztatva, hogy egyetemre készülök, és később se szeretnék visszatérni szülővárosomba.

Nagyon-nagyon vártam egy igazi társra, mély és őszinte kapcsolatra. Sportoltam és tanultam, igyekeztem minél kevesebbet enni, persze anélkül, hogy nyíltan visszautasítottam volna anyámat. A legnagyobb kísértést az édesség jelentette, mivel csak ez tudta pótolni óriási szeretethiányomat. Ezzel az óvatos és ravasz magatartással sikerült észrevétlenül néhány kilót leadnom. Konstatáltam a mohó férfitekinteteket, de nem viszonoztam azokat. Inkább az olvasmányaim mellett képzelődtem és ebben a világban nagyon merész dolgokat műveltem. A szobámat belengte az erotika, ezt anyám is érezte és borzasztóan irritálta, de semmit nem tudott rám bizonyítani. Mivel az ennivalóval már nem ért célt, próbált idióta ruhákban járatni. Semmi pénzért nem vett volna egy divatos farmert vagy pólót, hanem idióta kosztümöket és ruhákat varratott nekem a kötelező jó ízlésre hivatkozva. Pocsékul éreztem magam a bőrömben.

Volt néhány eset azonban, amikor a testi vonzalom elemi erővel tört rám, nem tudott közbelépni a megfélemlített és porig alázott énem. Ezek egytől-egyig nem éppen hétköznapi helyzetekben történtek. A szüleim elég mozgalmas társadalmi életet éltek: kártya partik, születésnapok, névesték, bálok és mulatságok. Sokat hagytak magamra, de én ezt nem is bántam. Egyik alkalommal nálunk volt kanaszta parti. Kicsit már be volt csípve mindenki. Jöttem mentem a szobában, ahogy ezt ilyenkor szoktam, aztán odaálltam kibicelni apu egyik fiatalabb kollégája és barátja mellé. Valaki éppen gondolkodott a következő lépésen, a játszma stagnált. Ilyenkor következtek a szóviccek és élcelődések. Éreztem, hogy finoman és puhán felfelé kúszik a lábamon a keze. Csodálatos érzés volt. Elpirultam és éreztem a feszítő érzést a melleimen. Ő is a melleimet nézte, amelyek telten és formásan nyomultak előre a pólómban. Benyúlt a bugyimba, hátulról simogatta a csiklómat. Kéjesen mosolygott. Aztán rá került a sor, én pedig, bemenekültem a szobámba. Nem tudtam megnyugodni: Levetkőztem és nézegettem magam. Később ő is bejött hozzám, néhány percig simogatott, mindenféléket suttogott, aztán szólították a többiek és azzal búcsúzott, hogy még találkozunk.

Ezek után tudatosan kerültem ezt a férfit, valósággal rettegtem tőle. Ő pedig, apám legjobb barátja lett. Teljesen a bizalmába férkőzött. Úgyhogy kénytelen voltam megtanulni, uralkodni magamon a jelenlétében. Olyan kedvesen viselkedett velem a társaság jelenlétében, mint a legjobb barátja lányával, senkinek nem tűnt fel semmi. Én viszont megéreztem benne a számomra végzetes hímet. Tudtam, ha csak egyetlen egyszer is úgy alakul, hogy négyszemközt maradunk, támadásba lendül. Macska egér harc zajlott köztünk, amit csak az ösztöneim súgtak meg, de ha elmeséltem volna valakinek, biztosan nem hitt volna nekem senki. Én magam sem tudtam, hogy képzelődöm, vagy tényleg tudatosan napról-napra becserkész.

Féltem tőle és vágytam rá, és amikor apám bejelentette, hogy együtt nyaralunk, tudtam, hogy bekövetkezik az elkerülhetetlen. Nem tudom, hogy talált alkalmat rá, hogy olyan sokat együtt legyünk. Éjszakánként a szokásos simogatásaival kezdte, gyöngéd és erőteljes nyalogatásával a csúcsig juttatott. Néhányszor nappal is együtt voltunk, minden egybefolyt, az egész egy erotikus tobzódás volt, már nem emlékszem pontosan mikor tett magáévá először, de tény, hogy olyan élvezetek tárházát nyitotta meg, amihez foghatót még csak nem is álmodtam soha. Húsz éve a titkos szeretője vagyok, minden éjjel együtt vagyunk, senki nem sejt semmit, mindenki azt hiszi, hogy egy boldogtalan, kövér vénlány vagyok, akik még mindig a szüleivel él és ez nem is fog megváltozni soha.

 

9 megjegyzés

  1. ez kemény volt, de nagyon tetszett nekem. Tudsz ítni, az biztos.:)

  2. írni

  3. Úgy kezdtem ezt a szöveget olvasni, hogy előbb legördítettem az aljára, és kerestem, melyik regény részlete. A történet elején még automatikusan asszociáltam egy dundi leányra, akinél az alapszitu tökéletesen passzol, a stílus és a csattanó már nem, részletekről nem is beszélve.
    Aztán beugrott két női főszereplő, Tereza a Lét elviselhetetlen könnyűségéből és a Száz év magányból az a lány, aki elszáll teregetés közben. Ezeket a regényeket viszont férfiak írták… A besorolás nekem kissé gyanús, ez a történet: férfiak szeretnek ilyennek elképzelni nőket, lásd: http://valakimas.transindex.ro/index.php?p=150 Vagy: Psyché, 17 hattyúk.
    Kitty, igazad van abban, hogy szerzőnk tud írni, ez nem is kérdés, ez irodalom. Akárhonnan közelítem, meg a történetet, kerek és csodálatos. A név is remekül ki van találva: egyszerre áraszt katolikumot és ódonságot.

  4. Nekem először Stephen King Carrie-je jutott erről eszembe, nagyon jó iromány ez.

  5. AZt hiszem, ez rettenetesen jo….
    Ha csak kitalaltad, akkor nagyon mely a fantaziad, es ez esetben ne hagyd abba, irnod kell.
    Ha viszont egy elmenyt, egy elettapasztalatot osztottal meg velunk, akkor azert kell tovabb irnod, mert igy viszaadni a megtapasztalt pillanatokat nem mindennapi.
    en szemely szerint koszonom, nagyon jol esett ezt elolvasni vasarnap reggel.

  6. Nem hiszem ujat tudnek mondani az ellotem szoloknal, biztos nagyon szepen van leirva.
    A joizlest sem zavarja megis benne van minden igy tovabb

  7. Gratulálok az írásodhoz, meg a nyereményedhez. Csak annyit tudok mondani, hogy folytasd, mert nagyon jól írsz.

  8. csodálatos. Nagyon olvastatja magát ;)

  9. Nagyon kerlek irj meg!!!

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más