Merjünk beszélni az önkielégítésről

január 25, 2008, jamboref »

Azért írom gyűjtőnéven önkielégítésnek, mert a hölgyeknél maszturbálásnak, az uraknál pedig onanizálásnak nevezik (sokan férfiak is masztinak mondják).
Sajnos mifelénk Kelet-Közép Európában nem következett be a hatvanas évek szexuális forradalma, ezért ez még mindig egy kényes téma. A mai napig, ha megkérdezünk tíz embert, hogy szokott-e önkielégítést végezni, kilenc szemlesütve azt válaszolja, hogy nem, ami nem igaz. Az indokolatlan szégyenérzet az elfojtás egyik nagyon alattomos formája, ami által az önkielégítés előtt, közben és után sokkal nagyobb problémát okozunk magunknak, mintha büszkén vállalnánk. Aki szégyenében tagadja mások előtt, az a saját kezével való intim kapcsolat közben is azt tudatosítja magában, hogy bűnt követ el.
Több mint húsz éve csinálom majdnem napi rendszerességgel, akkor is, ha éppen három partnerem van egyszerre. Tulajdonképpen a szexhez a dolognak nem sok köze van, sokkal inkább feszültség levezetés, egyfajta testi meditáció stb. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy csak gátlások nélkül csinálják, mert semmilyen egészségügyi problémát nem okoz. (Ha segédezközöket vesztek igénybe, vigyázzatok a higiéniára, vagy esetleg, hogy ne legyen túl forró a pite drága önkielégítő nővéreim é fivéreim.)

 

7 megjegyzés

  1. nahát, jamboref! ezek szerint te úgy masztizol, ahogy más fogat mos? “feszültség levezetés”? ha a főnök megszíd, te elvonulsz a mosdóba? “testi meditáció”? azt hittem, meditáláshoz agy kell… érdekelne, hogy mire gondolsz közben, egyesülsz a nagy világmindenséggel?
    a higiénia tényleg nagyon fontos, ebben egyetértünk, remélem, mindenki, aki ezt a blogot ovassa, ezentúl tudni fogja: evés és masztizás előtt mindig kezet kell mosni!

  2. Kedves,nekem soha nem volt főnököm, nincs szükségem rá. A világmindenséggel minden nap kúrok, ezért nem használom onanizáláshoz. Ha nem hívtam volna fel a figyelmet, az első mondatban, hogy férfiaknál onanizálásnak nevezik és nem masztinak, akkor talán ez a válasz sem született volna meg. A meditációhoz pedig a legkevésbé van szükség agyra, ön összetéveszti a koncentrációval, ami egészen más. A felsorolásnál pedig ott a “stb.” is, mint azt minden figyelmes olvasó láthatja. Magácska az Ádám Lilit(+h)kéje, aki Éva előtt verte ki neki?

  3. Kedves Jamboref
    Gratulálok a bejegyzéshez, és öröm volt olvasni, ahogyan megmutatta magát Lilit személyében éppen az a kilenc ember a tízből, akiről írtál. Nagyszerüen összejött ez így.

  4. fiúk! mielőtt pezsgőt bontanátok (mire is ez a nagy öröm?), közlöm, hogy én is itt vagyok. TSz, igazán modortalanság, hogy úgy beszélsz rólam, mintha itt sem lennék.
    Jamboref:
    1. nem vagyok kedves!
    2. világmindenség: ő is kúr téged?
    3. a kérdésemben nem azon volt a hangsúly, hogy van-e főnököd vagy nincs, és ezt te is tudod, vagyis mellébeszélsz
    4. olvastam a hozzászólásod az onanizálásról, de engedd meg, hogy hadd nevezem a masztizást annak, aminek akarom, mert az onanizálást képtelenség kimondani, és olyan mint valami orvosi szakkifejzés
    5. nem tévesztem össze, de a meditáció szellemi gyakorlat, semmi esetre sem testi, és én eddig még senkiről sem hallottam, akinek agy nélkül sikerült volna meditálni: te vagy az első!

    hát igen, Ádám jó fiú volt, csak egy kicsit túl öntelt, időnként úgy viselkedett, minta ő lenne az egyetlen férfi a világon

  5. még valami, jamboref! szerinted 10 emberből 10 önkielégítést végez, csak 9 nem vallja be? érdekes felmérés…
    és miért kéne “büszkén” vállalni? ezzel nem azt akarom mondani, hogy szégyenkeznie kéne, de a büszkeség azért túlzás… ez olyan, mintha valaki arra lenne büszke, hogy eszik húst, és nem vegetáriánus

  6. Kedves TSz! Igazad volt Lilittel kapcsolatban. Annyi változott azóta, hogy mostmár nyilvánosan csinálja a billentyűzeten.

  7. Hmmm… Én is a világmindenség része vagyok?

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más