Zártkörű

január 14, 2008, zirzabella »

Mióta nem vagyunk jóban, összebarátkoztam a testeddel. Önálló életet éltek. Te, mint érzelem, gondolat és hang – a tested, mint érzékelés, érintés és érzés. Megszelídítettem: elsőként messziről üzentem, a rezdüléseimmel, az illatommal, mindazokkal a biológiai szaknyelven megfogalmazható tényezőkkel, amelyekből a vonzás összeáll.

Sokáig nem akart válaszolni, gondolom azért, mert te nem akartad. De aztán fellázadt, egyik pillanatról a másikra vált sietőssé és hevessé, mondhatnám, lekaptál a tíz körmömről, ha nem tudnám, hogy te végig ellenkeztél. Aztán persze eljutottatok oda, hogy megadtad magad, magára hagytad a tested, csináljuk, ahogy szeretnénk, te pedig visszavonultál a tekinteted mögé.

Mosolyogva szemléled, ahogy a kezed simogatja a combomat, én megvonaglom, te egyre forróbbá válsz, várom, hogy a belőled áradó hőtől folyékonnyá válok, kicsorgok a karjaidból, és barackillatú tócsaként beleivódom a szőnyegbe.

testek.jpg

Néha megszólalsz, a tested szól a hangodon, máskor némán kommunikálunk, fölötted térdelve kérdem, mit szeretnél, a kezed megmozdul, vezet. A tested játszik az enyémmel, bújócskázunk, a gyönyör a hunyó, visszafojtott lélegzettel, reszketve várjuk, hogy megtaláljon.

A jelenléted mindig az orgazmus közelében tudatosul bennem, és ahogy rádöbbenek, hogy te is ott vagy, azonnal elkergetnélek, nem akarom, hogy tanúja légy annak, amit a tested a testemmel művel. Leszorított szemhéjakkal űzlek minél messzebbre, csak akkor tudom elengedni magam, amikor elhiszem, hogy már nem vagy ott.

A tested ilyenkor kihasználja a távollétedet, engedi, hogy odafészkeljem magam a karjaidba, megnyugtat, hogy nem láttad a pillanatot, amikor elengedem a valóságot. A testeddel szeretjük egymást, éjszakáról éjszakára jobban, nem tudod, miről maradsz le – bár az is igaz, meg sem hívtunk.

 

Szólj hozzá!

Használhatod a következő XHMTL tag-eket: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Biztonsági kód

biborka.jpg Bocskor Bíborka énekesnő



0
Bármelly suttyó kölök tud
Lapos tsókot le-kenni,
Bármelly reves karó tud
Érzéstelen döfölni;
Könyvekbűl meg nem érted,
Mint kell nyakon lehellni,
Nyelv-tsútssal fülbe mászni,
Czimpák tsókolgatását,
Bimbók birizgatását,
Hajlások songatását,
S ha már a kis fazék forr
Véletlen bé-hatolni
Tsiklándva és tsavarva,
Hogy az el-bízott libuczka
Levegő után sepegjen,
Ismerve Herosára.

Weöres Sándor




0
    • Nagy marha vala,/ ki ezt elkövette vala,/Írókáját mártotta szarba!/ Nincsen rímhez fantázia! (...)

      gőre ábor

    • Első óvszervásárlásom középsulis gólyaként történt egy rangidős személy megbízásából (fikáztatás címén). Egész pirulva mentem be akkor még a sarki szupermarketbe.... (...)

      Szusz

    • Valasz Lilitnek!:) Tudod Lilit, itelkezni a legkonnyebb….d e az elet az mas…..akkor minden eloben megy, nincs visszajatszas… .hanem mindent akkor kell eldontened! szoval... (...)

      Alex




  • 0
    Egologó - Az erdélyi blogring

    Női tekintet Férfi tekintet Meleg tekintet Transindex Art Fotó Film Zene Fogyasztói kultúra Irodalom Napló-esszé Gender Más